sâmbătă, 28 noiembrie 2020

  Puteți comanda simplu de pe site-ul Fabricuta de Perdele - Decorint .

http://perdeleconfectionate.ro/?fbclid=IwAR2rYKuubHIgxR1XGkeG_FdM7JGUeqXHxJjtFo0LxnQfYAcVeo0-U502VrM

 La inceputul primaverii, la inceputul pandemiei, Cecilia Caragea a lansat rubrica ARENA SANATATII, o rubrica cu informatii relevante si explicatii pertinente din domeniul sanatatii, o rubrica video de ajutor pentru a face alegeri sanatoase, deoarece prezinta noutati din lumea medicala si sfaturi sanatoase, la indemana oricui, dar nu numai!


Pentru ca putem fi sanatosi doar intr-o societate sanatoasa, subiectele abordate sunt mai ample, mai diverse, mai complexe si ofera o perspectiva in plus asupra perioadei dificile pe care o abordam.

Pentru a descoperi aceasta rubrica video despre sanatate, medicina si stomatologie, dar si despre ce inseamna o societate sanatoasa, va invitam sa va abonati la canalul de youtube Cecilia Caragea accesand acest link: https://bit.ly/SubscribeCeciliaCaragea

Pentru alegeri sanatoase:
YouTube: https://www.youtube.com/CeciliaCaragea
Facebook: https://www.facebook.com/CeciliaCaragea
Instagram: https://www.instagram.com/ceciliacaragea

Multa sanatate!

MOL Romania sustine tineri din medii defavorizate

 

Permis de conducere pentru tineri din medii defavorizate

MOL Romania si Fundatia Pentru Comunitate au anuntat cea de-a sasea editie a programului Permis pentru viitor, prin care acopera costurile obtinerii permisului de conducere pentru tineri din medii defavorizate. Termenul de depunere a solicitarilor de finantare este 23 ianuarie 2021. De la inceputul acestui program, 80 de tineri au finalizat cu succes cursurile, iar alti 71 de beneficiari continua studiile sau sunt programati pentru examen. Programul Permis pentru viitor, organizat de Fundatia Pentru Comunitate din fondurile puse la dispozitie de MOL Romania, a ajuns la cea de-a sasea editie. Prin intermediul acestui program sunt acoperite costurile necesare pentru obtinerea permisului de conducere pentru tineri din medii defavorizate, pentru care permisul de conducere este o conditie sau poate fi un avantaj in obtinerea unui loc de munca sau in mentinerea si extinderea atributiilor de serviciu existente.
Persoanele eligibile pentru finantare sunt tinerii cu varsta intre 17 si 25 de ani care doresc sa obtina permis de conducere de categorie B, C sau D, inclusiv pentru tractoare agricole sau forestiere, troleibuze si tramvaie. Solicitarile de finantare pot fi transmise online sau prin posta pana la data de 23 ianuarie 2021.
Tinerii aflati la inceput de drum se confrunta cu multe dificultati, mai ales atunci cand provin din medii defavorizate. Dificultatile sunt accentuate de perioada de criza generata de pandemie. MOL Romania intelege acest context si vine cu bucurie alaturi de tinerii care au nevoie de resurse si de sprijin, printr-o noua editie a Programului Permis pentru viitor. Interesul manifestat pentru acest program a crescut cu fiecare editie, ceea ce ne-a demonstrat utilitatea sa. MOL Romania ramane partenerul dedicat al comunitatilor si vom continua sa fim implicati si prezenti acolo unde este nevoie de noi, a declarat Camelia Ene, CEO & Country Chairman al MOL Romania.
In cadrul evenimentului online de lansare a editiei din acest an a programului, sase tineri care au beneficiat de sprijin financiar la editiile anterioare si au obtinut permis de conducere au vorbit despre experienta lor in accesarea facilitatilor oferite prin program si despre realizarile lor ca posesori de carnet de sofer.  
Conditiile actuale au creat adevarate obstacole in calea realizarii celor planificate pentru acest an, dar nu m-au impiedicat deloc sa studiez, sa ma pregatesc bine din timp. Obtinand si finantare pentru plata taxelor, m-am inscris imediat dupa redeschiderea scolii de soferi, iar in cel mai scurt timp posibil am finalizat cursurile si am luat cu succes examenul. Este de fapt o calificare intr-o meserie care ma ajuta in viata, a declarat Fekete Elod, primul beneficiar al editiei trecute care a obtinut permis.
De la inceputul acestui program, 80 de tineri au finalizat cu succes cursurile: 69 au obtinut permis de categoria B, 8 categoria C, o tanara are carnet categoria B pentru automobil adaptat, un tanar a luat examenul pentru categoria B96 (ce permite suma MMA autoturism + rulota/remorca pana la limita de 4.250 kg) si un tanar are permis pentru tractoare agricole. Alti 71 de beneficiari continua studiile sau sunt programati pentru examen.
Timp de doua luni primim inscrieri atat online cat si prin posta, in functie de optiunea solicitantilor, si asiguram informare permanenta pentru cei interesati. Completarea corecta a formularului simplu de inscriere si anexarea celor cinci documente obligatorii sunt conditiile intrarii in acest concurs de proiecte. Constituie un avantaj o adeverinta din partea unui angajator care ofera un loc de munca in cazul in care solicitantul va poseda permis de conducere, si, de asemenea constituie un avantaj o recomandare din partea unui ONG sau a unei institutii care sustine necesitatea finantarii, a precizat Andras Imre, director executiv al Fundatiei Pentru Comunitate.
Formularul de inscriere si alte detalii se gasesc pe site-urile www.pentrucomunitate.ro si www.molromania.ro.
 
Despre programul Permis pentru viitor
Programul Permis pentru viitor este organizat de Fundatia Pentru Comunitate din fondurile puse la dispozitie de MOL Romania. Prin acest program se acorda finantarea necesara obtinerii permisului de conducere - costurile scolii de soferi si cheltuielile adiacente - pentru categoriile B, C sau D (incluzand tractoare agricole sau forestiere, troleibuze si tramvaie), in cazul tinerilor din medii defavorizate, cu varstele cuprinse intre 17 si 25 de ani, pentru care existenta permisului este o conditie sau un avantaj in obtinerea unui loc de munca, ori un instrument benefic in indeplinirea sau extinderea atributiilor de serviciu in cazul celor care se afla deja in activitate. In cei cinci ani de la prima lansare in 2015, programul Permis pentru viitor a fost premiat de doua ori pe plan national: la Gala Societatii Civile 2018 si la Romanian CSR Awards 2017.

Despre MOL Romania
MOL Romania este o subsidiara a MOL Group si una dintre cele mai importante companii petroliere din Romania, cu o prezenta de 25 ani pe piata autohtona. MOL Romania are un portofoliu extins de produse si servicii in domeniul comertului de carburanti, lubrifianti, produse petrochimice si bitum. In prezent, compania detine un numar de 240 de statii de servicii, 2 depozite de carburanti, la Giurgiu si Tileagd si un terminal LPG la Tileagd. MOL Romania are sediul social la Cluj-Napoca, sediul de business la Bucuresti, un sediu administrativ la Arad si un numar de aproximativ 250 de angajati proprii. MOL Romania a fost prima companie petroliera care a implementat un program de loialitate, MOL MultiBonus, recompensat de 2 ori cu locul I pentru calitate in clasamentul programelor de loialitate din Romania in cadrul cercetarii de piata QUDAL. Incepand cu anul 2018, MOL Romania este parte a proiectului NEXT-E care vizeaza instalarea a 40 de statii de incarcare pentru autovehicule electrice. MOL Romania este un membru activ al comunitatilor in care opereaza, printr-o platforma extinsa de programe sociale precum Premiul Mentor, Program pentru Sanatatea Copiilor sau Permis pentru Viitor.
 
Despre Grupul MOL
Grupul MOL este o companie de petrol si gaze internationala integrata si independenta, cu sediul central in Budapesta, Ungaria. Are operatiuni in peste 40 de tari, o forta de lucru dinamica formata din 25.000 de angajati in intreaga lume si peste 100 de ani de experienta in industrie. Activitatile de explorare si productie ale Grupului MOL sunt sustinute de o experienta de peste 75 de ani in domeniul hidrocarburilor. In prezent, activitatile de productie se desfasoara in 9 tari, iar cele de explorare in 14 tari. Grupul MOL controleaza trei rafinarii si doua unitati petrochimice la nivelul managementului integrat al lantului de aprovizionare in Ungaria, Slovacia si Croatia. Compania are, de asemenea, o retea de aproximativ 1.933 de statii de servicii in 10 tari din Europa Centrala si de Est, dintre care 240 in Romania.
 
Despre Fundatia Pentru Comunitate
Fundatia Pentru Comunitate este o organizatie non profit infiintata la Cluj in 2008 cu scopul de a sprijini talentul, cunoasterea, solidaritatea, valorile comunitare, astfel incat lumea noastra sa devina mai prietenoasa. Pentru realizarea scopurilor anuntate, Fundatia sprijina activitati in domeniul cultural, educativ, social, comunitar, sportiv si de recreatie. Sprijina de asemenea copii si tineri in suferinta, precum si acele organizatii care se ocupa de insanatosirea si reabilitarea lor.

De ce sa mananci dovleac si seminte de dovleac. Remedii naturale si rete...

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor