duminică, 24 noiembrie 2019

Dialoguri pentru sanatate - Apiterapia si bolile autoimune

Dialoguri pentru sanatate la Medika TV – Noile tehnologii, perfectionarea continua si dedicarea pentru domeniul ales

Dialoguri pentru sanatate la Medika TV - Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa

https://youtu.be/RXVx4AirgtAhttps://youtu.be/RXVx4AirgtA

Arena Invingatorilor – Victor Mates, fondator APIDAVA si organizatorul Targului Mierii de la Blaj

Felicitari Ioana Raluca ! Felicitari prof.antrenor Alis Vîrlănuţă.

PROMOȚII

Brander

Vrei sa ai succes? Ai nevoie de povesti de succes! Nu e suficient sa ai produse bune si servicii excelente! Ai nevoie si de marturiile consumatorilor tai despre ele, ai nevoie ca ele sa devina un subiect in povestile publicului tau, ai nevoie ca brandul tau sa ajunga apreciat si iubit, recomandat si cautat. Consumatorii tai trebuie sa fie de fapt ambasadorii brandului tau! Pentru aceasta spune-le povestea ta, fa-ti cunoscute produsele, principiile, valorile, iar povestile consumatorilor vor veni si ele... Experientele lor, opiniile si marturiile lor vor face parte din povestea ta! E singura cale de succes! Pentru ca nu poti avea succes decat cu ajutorul publicului tau, cu sprijinul lui, cu sustinerea lui! Doar el iti cumpara produsele! Si - ca sa le cumpere - trebuie sa-i placa si povestea din care alege sa faca parte, cumparandu-le! Pentru o poveste de succes, iti stam la dispozitie cu experienta si profesonalismul nostru! office@brander.ro
#brand #brandig #promovare #promovareonline #promovarepebloguri

https://www.facebook.com/Brander.ro/photos/p.713681818810206/713681818810206/?type=1&theater

Diferente si Esente

Puteti urmari emisiunile noastre sambata si duminica, de la ora 10.40, pe Realitatea Plus. Si apoi bineinteles gasiti inregistrarile si transcripturile acestora pe siteul emisiunii - www.diferentesiesente.ro

Academia De Ayurveda

Duminica, 24 noiembrie 2019, de la ora 9.30, va invitam sa urmariti pe B1 TV, programul nostru "Schimba-ti viata! Informeaza-te!" din care veti afla ce sunt si cum se realizeaza fatetele dentare, cand se recomandata si cum se intretin! Puteti urmari reluarea editiei in care am avut-o invitata pe doamna doctor Raluca Baba Salavastru, medic specializat in estetica si protetica dentara.
https://www.facebook.com/ACCMediaChannel/videos/456356221682548/

Biserica culturala multimedia la Cincsor

Asociatia Contrafort Pro Kleinschenk/Cincsor deruleaza in aceasta perioada proiectul Biserica culturala multimedia care isi propune imbunatatirea experientei de vizitare a bisericii fortificate din Cincsor (jud. Brasov), dar si cresterea numarului de turisti si individualizarea acestui monument in peisajul turistic al bisericilor fortificate transilvanene. In cadrul proiectului este in curs de dezvoltare o aplicatie-ghid multimedia care faciliteaza o mai buna intelegere a istoriei bisericii fortificate Cincsor, cu toate componentele sale. Aplicatia va fi disponibila online, dar va fi accesibila pentru vizitatori si pe tablete si pe un ecran tactil in incinta fortificatiei.
Informatia istorica referitoare la monument si comunitate este completata de planuri arhitecturale, imagini de arhiva, imagini cu obiecte din patrimoniul parohiei evanghelice Cincsor care nu pot fi expuse din motive de conservare sau securitate si chiar cu materiale audio (mostre ale dialectului sasesc local, inregistrari cu muzica interpretata la orga construita de Samuel Maetz).
In plus, in vestibulul de sub turnul-clopotnita va fi amenajata o mica expunere de istorie a bisericii si comunitatii, ce completeaza expunerea permanenta din sacristia bisericii dedicata vietii muzicale a comunitatii (muzica bisericeasca, de fanfara, culta), bazata pe arhiva muzicala istorica a sasilor cincsoreni. Dulapul fanfarei, tiparituri muzicale vechi, copii dupa manuscrise muzicale vechi si fotografii, instrumente muzicale, precum si un ecran tactil care va rula materiale audio si video legate de istoria muzicilor cincsorene - toate alcatuiesc o expunere interactiva.
Pe langa elementele interactive ale micilor expuneri, destinate in special copiilor, aplicatia-ghid va fi insotita de un traseu de tip vanatoare de comori menit sa ofere micilor turisti si familiilor lor o experienta de vizitare unica in peisajul bisericilor fortificate transilvanene.
Acest proiect, cofinantat de Administratia Fondului Cultural National, este integrat conceptului de biserica culturala pe care Asociatia Contrafort Pro Kleinschenk/Cincsor il pune in aplicare in cazul bisericii fortificate Cincsor de cativa ani.
Pornind de la realitatea reducerii functiei cultice la minim, conceptul de biserica culturala presupune ca monumentul trebuie sa gazduiasca evenimente si activitati cultural-turistice pentru a-si asigura supravietuirea, pentru a se reinventa si a-si pastra utilitatea atat la nivel comunitar, cat si la nivel general.
https://www.daciccool.ro/romania-mea/articole-despre-romania-mea/9731-biserica-culturala-multimedia-la-cincsor

Concertul de inchidere al Festivalului de Muzica Veche Bucuresti 2019

Cea de-a 14-a editie a Festivalului de Muzica Veche Bucuresti a fost una a esentelor muzicale, a artistilor de calitate si a salilor pline. Si concertul care o va inchide se anunta a fi unul de zile mari, cu muzica de calitate si cu locurile rezervate in proportie de 100%. Evenimentul intitulat Back to Haendel se va desfasura duminica, 24 noiembrie 2019, de la ora 19, la Palatul Sutu si ii va aduce in prim-plan pe violonistul Mircea Ionescu, clavecinista Raluca Enea si pe violoncelistul Ciprian Campean. Prin intermediul repertoriului ales, artistii vor incerca sa puna in evidenta calitatile lui Haendel de excelent compozitor pentru ansamblu cameral si modalitatile diverse de tratare a trei dintre cele mai cunoscute instrumente muzicale baroce: vioara, violoncel si clavecin.


Repertoriul sonatelor pentru vioara si basso continuo, compuse de G. Fr. Haendel, a reprezentat o sursa permanenta de intrebari si incertitudini carora nu li s-au gasit pana in prezent raspunsuri precise. Principalul motiv este cel al lipsei conservarii in timp a manuscriselor originale ale acestor lucrari, fapt ce a facut imposibila evidenta si catalogarea lor exacta.
Mircea Ionescu este unul dintre cei mai importanti artisti romani care abordeaza vioara baroca. Din 2009 devine membru al orchestrei baroce Balkan Baroque Band, orchestra infiintata de Jean-Christophe Frisch; impreuna cu acest ansamblu a sustinut concerte in special in Franta, dar si la Salonic, Atena, Sofia si Bucuresti.
Clavecinista Raluca Enea este director artistic al Festivalului de Muzica Veche Bucuresti. A urmat cursuri de perfectionare sustinute de Menno van Delft, Frederick Haas, Malcolm Bilson, Ketil Haugsand, cursurile Academiei din Sable, sub indrumarea profesorilor Francoise Lengelle si Howard Crook (clavecin si canto baroc) si cursuri de muzica de camera cu Jan de Winne, Marcel Ponseele si Herve Douchy. A sustinut concerte in Romania, Germania, Norvegia, Ungaria.
Violoncelistul Ciprian Campean este un artist pasionat de muzica baroca, a devenit membru al formatiei La Follia si Ansamblului Baroc Transilvania, alaturi de care a realizat numeroase inregistrari pentru radio si televiziune.
Festivalul de Muzica Veche Bucuresti este organizat de Asociatia Antiqva si Medieval Praxis, in parteneriat cu: Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, Institutul Cultural Roman, Muzeul National de Arta al Romaniei, Muzeul National al Taranului Roman, CNA Tinerimea Romana, Muzeul Municipiului Bucuresti, Institutul Francez din Romania, Institutul Balassi din Bucuresti, Centrul Cultural Judetean Harghita, Festivalul de Muzica Veche Miercurea Ciuc, Bio Terra Med, Mediatrust.
Sponsorii evenimentului sunt: Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, Kvint, Apriori, Delicatese Florescu, Apidava.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor