sâmbătă, 31 august 2019

Cel mai important eveniment dedicat industriei de beauty: Cosmetics Beauty Hair

Cosmetics Beauty Hair - Expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura - se desfasoara in Pavilionul B2 al Centrului Expozitional Romexpo, in perioada 26-29 septembrie 2019.Evenimentul se adreseaza atat componentei de business, cat si consumatorilor finali. Astfel, pe perioada manifestarii, vizitatorii vor beneficia de preturi speciale la produsele expuse, dar vor avea si posibilitatea de a incheia parteneriate strategice cu reprezentantii industriei.
Manifestarea ilustreaza tendintele in make-up si hair styling, prezentate de profesionistii domeniului, si implica desfasurarea unor activitati conexe dedicate atat specialistilor din sectorul de beauty, cat si publicului larg: demonstratii de make-up; workshopuri; demonstratii cu tratamente pentru par; demonstratii de tunsori; prezentari de instrumente pentru frizerie si coafor; concursuri tematice.
De asemenea, Zilele Internationale ale Frumusetii (ZIF) se sarbatoresc la Romexpo, in cadrul Cosmetics Beauty Hair, in perioada 26-29 septembrie 2019. ZIF este un eveniment specializat in masterclass-uri, demonstratii si ateliere gratuite in domeniul beauty, atat pentru profesionisti, cat si pentru amatori pasionati.
Cosmetics Beauty Hair este lider pe piata evenimentelor de profil din Romania si reprezinta o referinta pentru profesionistii din industrie. Contacteaza acum organizatorii pe www.expocosmetics.ro/contact-2 si stabileste toate detaliile necesare participarii la manifestare.

Program de vizitare:
26-28 septembrie 2019: orele 10.00 – 18.00;
29 septembrie 2019: orele 10.00 – 16.00;
Cosmetics Beauty Hair 2019 se desfasoara in aceeasi perioada cu editia de toamna a Modexpo - Expozitia internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii.

Cultura si traditii la Muzeul Arta Lemnului din Campulung Moldovenesc

Muzeul Arta Lemnului din Campulung Moldovenesc detine o colectie exceptionala, alcatuita din obiecte de lemn utilizate in trecut de catre taranii din Obcinile Bucovinei. Muzeul are o istorie indelungata, fiind inaugurat in anul 1936. Initial gazduit in trei sali de clasa din cladirea scolii, muzeul a fost mutat in anul 1967 in cladirea fostei Primarii, respectiv Prefecturi. 
Muzeul, unic in tara, prezinta intr-o forma aparte varietatea ocupatiilor localnicilor. Cea mai mare parte a pieselor expuse sunt din secolul al XIX-lea si inceputul secolului XX si au fost confectionate din lemn de molid, brad si foioase. Nu lipsesc obiectele destinate transportului, prelucrarii lanii, exploatarii lemnului, pastoritului, pescuitului, albinaritului, instrumentele muzicale, mobilierul sau bunurile de utilitate casnica. Toate sunt obiecte unicat, faurite de tarani, pentru a-si putea desfasura activitatea. In curtea muzeului sunt amplasate si se pot vizita cateva locuinte traditionale.
Asa cum este mentionat pe adresa de facebook a institutiei, muzeul a intrat, din octombrie 2018, intr-un amplu proces de reabilitare si renovare. Binevenit as spune, caci cladirea, datata din anul 1904, avea mare nevoie de modernizare. Asteptam finalizarea lucrarilor, caci miile de exponate merita din plin vazute, atat de cei mici, cat si de cei mari, care isi vor aminti cu drag de locuinta bunicilor.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor