marți, 18 iulie 2023

Maica Domnului, păzește-ne sub Acoperământul tău cel luminos și nu ne lăsa să ne pierdem pe calea Crucii Fiului Tău. Amin!!!!

 

.💞♥️"SĂ STRIGĂM, FRATE ȘI SORĂ, SĂ SPUNEM CU GLAS TARE TUTUROR... NU VĂ TEMEȚI!!!.. MAICA DOMNULUI ESTE CU NOI... ne acoperă neâncetat sub Sfântul ei Acoperământ"♦️💞♥️...(ÎPS. Macarie Dragoi)
♥️💞♦️♥️💞♦️♥️💞♦️♥️💞♦️♥️💞♦️
... ♥️Nu este mai mare mângâiere și încurajare pentru un creștin, decât a o vedea pe Maica Dumnezeului nostru cum se roagă pentru noi și cum ne adăpostește sub Sfântul ei Acoperământ”.
Ea ne este alături neîncetat, atât la bucurii cât și la încercări. Ea se roagă pentru noi. Ea este împreună cu noi. Ea ne acoperă neîncetat sub Sfântul ei Acoperământ.
Da, iubite frate! Da, iubită soră! Aceasta să ne fie ruga și nădejdea noastră. Te iubește Maica Domnului pe tine, frate, așa cum ești, necăjit sau neajutorat sau păcătos. Te iubește și dorește să-ți mântuiești sufletul. Te iubește pe tine, soră, Maica Domnului. Și te întărește în nădejde. Și îți vede tremurul din inima ta și te alină. Și te mângâie, pentru că multe sunt durerile și necazurile și poverile tale.
Maica Domnului ne ajută să ne ridicăm ochii către Ceruri și să ne acopere pe noi, turma cea mică, rănită și hărțuită de lupii îngrozitori în aceste vremuri de restriște.
Maica Domnului ne acoperă. Maica Domnului ne păzește. Maica Domnului ne întărește. Maica Domnului ne alină și ne duce pe brațele ei milostive înaintea fiului său și Dumnezeului nostru.
Așadar, să nu deznădăjduim....
♥️💞♦️♥️♦️♥️💞♦️♥️💞♦️♥️💞♦️♥️💞♦️
Maica Domnului, păzește-ne sub Acoperământul tău cel luminos și nu ne lăsa să ne pierdem pe calea Crucii Fiului Tău. Amin!!!!

REGULI PENTRU A FI OM – Cherie Carter Scott




O să primeşti un corp,

S-ar putea să-ţi placă, s-ar putea să-l urăşti.

Dar e al tău şi va trebui să-l păstrezi până la sfârşit.

Vei învăţa multe lucruri.

Eşti înscris cu normă întreagă, la o şcoală informală numită “viaţă”.

Aici nu sunt greşeli, doar lecţii.

Creşterea e un proces de încercări, erori şi experimente.

Experimentele eşuate fac şi ele parte din acest proces, la fel ca şi cele care în cele din urmă dau rezultate.

Lecţiile se repetă până le vei învăţa.

O lecţie îţi va fi prezentată în diverse feluri, până când o vei fi învăţat.

Când ai învăţat-o, poţi trece la lecţia următoare.

Lecţiile nu se termină niciodată.

Nu există nici o parte a vieţii care să nu conţină lecţiile sale.

Atâta timp cât eşti viu, vor mai fi lecţii de învăţat.

Ceilalţi oameni sunt o oglindă a ta.

Nu poţi aprecia sau dezaproba ceva la o persoană decât dacă e ceva ce îţi place sau urăşti la tine însuţi.

Ce vei reuşi să faci cu viaţa ta depinde doar de tine.

Tu ai şi uneltele şi resursele de care ai nevoie.

Tu hotărăşti ce vei face cu ele. Alegerea îţi aparţine.

Viaţa e o călătorie a cunoaşterii.

Cele 28 de Legi Universale ale Succesului

 



1. Legea dragostei: Iubeşte pe toată lumea ca pe tine însuţi. Toate celelalte legi se subordonează acesteia şi nu intră în contradicţie cu ea. Este o regulă biblică. Se aplică la tot ceea ce facem ca indivizi, familii, oameni de afaceri, organizaţii, ţări. Are o bogăţie, o valoare universală.

2. Legea cauză-efect: Există o ordine universală. Nimic nu este accidental. Totul se întâmplă cu un motiv. Pentru fiecare efect există o cauză sau un set de cauze.

3. Legea gândirii: Gândurile se materializează. Noi devenim ceea ce gândim.

4. Legea echivalenţei mintale: Pentru a avea succes într-un domeniu, trebuie să avem o imagine clară a acelui succes în mintea noatră, o imagine mintală a ideii noastre de succes, o viziune.

5. Legea corespondenţei: Viaţa noastră exterioară este o oglindă a celei interioare. Există o corespondenţă directă între experienţele și gândurile noatre pe de o parte şi atitudinea noastră, pe de altă parte.

6. Legea credinţei: Orice credem cu adevărat devine realitate (inclusiv credinţa noastră că merităm succesul).

7. Legea valorii: Ceea ce credem şi apreciem cu adevărat se reflectă în ceea ce facem, chiar dacă poate cuvintele noastre sugerează altceva.

8. Legea motivaţiei: Tot ceea ce facem este declanşat de dorinţele noastre interioare, nevoi şi instincte, multe dintre ele venind din subconştient.

9. Legea activităţii subconştiente: Subconştientul nostru ne avertizează despre lucrurile din jur, în concordanţă cu dorinţele şi grijile noastre cele mai puternice.

10. Legea expectanţei: Ceea ce preconizăm cu încredere că se ve întâmpla, chiar se va materializa.

11. Legea concentrării: Indiferent asupra a ce ne concentrăm şi ne gândim în mod repetat, devine din ce în ce mai mult o parte a vieţii noastre interioare.

12. Legea obișnuinţei: Aproape tot ce facem este automat, rodul unui obicei. Obisnuinţele care ne îndepărtează de ţelurile noastre trebuie schimbate.

13. Legea atracţiei: Suntem cu toţii niște magneţi vii. Atragem oameni, întâmplări şi împrejurări care se armonizează cu gândurile noastre dominante.

14. Legea alegerii: Suntem liberi să alegem ceea ce gândim şi în consecință suntem liberi să alegem toate celelalte părți ale vieții noastre.

15. Legea optimismului: O atitudine mentală pozitivă, merge mână în mână cu succesul și fericirea. Optimismul ne face plăcuți și vioi, mai susceptibili de a reuşi.

16. Legea schimbării: Totul se schimbă, nimic nu este fix. Dacă nu profităm de schimbare vom deveni victimele ei.

17. Legea controlului: Avem părere bună despre noi înșine a faptului că simțim că ne controlăm propria viață.

18. Legea responsabilităţii: Suntem pe deplin responsabili de ceea ce suntem, ceea ce avem, ceea ce devenim, şi tot ceea ce reuşim.

19. Legea compensaţiei: Cu ceea ce contribuim sau investim, aceea vom obţine. Întotdeauna vom fi recompensaţi pe deplin pentru ceea ce facem.

20. Legea serviciilor: Recompensa noastră va fi direct proporţională cu valoarea serviciilor aduse celorlalți (sau, cum se spune, fii un stăpân cu inima unui servitor).

21. Legea efortului aplicat: Toate lucrurile sunt sensibile la efort. De fapt, cu cât muncim mai mult, cu atât devenim mai “norocoși”.

22. Legea supra-compensației: Trebuie ca întotdeauna să “investim” mai mult decât obținem; altfel nu vom obține niciodată mai mult decât avem în acest moment. Trebuie să facem mai mult pentru ceea ce suntem “plătiți” pentru ca în timp să fim răsplătiți cu mai mult pentru ceea ce facem. Principiul “oferă mai întâi pentru a primi mai tarziu”.

23. Legea “pregatirii“: “Performanța vine în urma unei pregătiri intense. Adevărații profesioniști investesc mai mult timp decât alții în pregătire.

24. Legea eficienței forțate: Pe măsură ce acționăm devenim mai eficienți. Niciodată nu avem timp să le facem pe toate, dar avem suficient timp să facem lucrurile cu adevărat importante.

25. Legea deciziei: Orice salt înainte își are radăcina într-o decizie hotărâtă de a acționa. Și dacă o facem cu îndrăzneală, vom avea de partea noastră un sprijin nebănuit/neașteptat.

26. Legea creativității: Orice progres începe cu o idee în mintea cuiva. Tot ceea ce mintea noastră poate concepe și crede cu adevărat, poate să şi obţină.

27. Legea flexibilității: Ai șanse mai mari de reușită dacă știi clar ce vrei să obții dar rămâi flexibil în privința felului în care vei acționa. Inflexibilitatea te poate face să ratezi oportunități.

28. Legea perseverenței: Abilitatea noastră de a persevera, în ciuda obstacolelor și a dezamăgirilor, denotă încredere în noi înșine. Perseverența este “o calitate de fier” în drumul spre succes.

Nu trebuie sa renuntati la mancare pentru a slabi!

 

Dieta cu apa calda bauta cand trebuie si cum trebuie poate face minuni, dupa cum, la fel de simplu, poate fi si periculoasa atunci cand exageram. Trebuie deci sa stiti mai multe despre cum se face corect si ce regim trebuie sa urmati. Un pahar cu apa calda baut pe stomacul gol ajuta la pierderea kilogramelor mai repede si mai sanatos decat alte metode de slabire.

Dieta cu apa calda provine din medicina traditionala chineza si implica un consum de apa calda, nu mai mult de un pahar la inceput, cu inghitituri mici, timp de o saptamana, dimineata, pe stomacul gol, imediat ce ne-am trezit. Dieta este atat de simpla si de eficienta, incat poate genera indoieli.

Cum functioneaza dieta cu apa calda
Ajunsa in stomacul gol, apa calda va fi usor absorbita, ajungand in sange. In doar cateva minute, ea va spala toate organele afectate de deseuri. Cura este indicata in toate afectiunile digestive, hepatice, renale, neurologice, circulatorii si canceroase. Kilogramele in plus dispar repede cu aceasta dieta, care nu presupune insa nici infometare, nici anularea meselor si nici inlocuirea cu mai multa apa calda.
Apa are intr-adevar un rol esential in functionarea optima a organismului, dar numai ca parte integranta a unei alimentatii echilibrate. Fara apa, organismul se deregleaza si nu poate functiona normal mai mult de doua zile.
Este stiut faptul ca fara apa organismul ajunge sa aiba probleme grave, care se vor reflecta in stari de ameteala si lesin, scaderea tensiunii arteriale, dar si tulburari neurologice. Atunci cand transpiram, devenim constienti de importanta apei pentru organismul nostru. In sezonul rece insa, aproape ca uitam de hidratare, desi corpul are mare nevoie pentru a pastra caldura. Fara apa nu putem vorbi de o digestie optima a alimentelor si nici de o activitate eficienta a creierului.
Apa are proprietatea unica de solvent, transportator, termoregulator, lubrifiant. In aceasta cura, lichidul trebuie sa fie la temperatura camerei sau putin caldut, si natural, daca se poate, apa plata sau apa de izvor. De asemenea, apa trebuie sa fie de calitate, eventual purificata, cea de izvor fiind superioara. Pentru a avea garantia ca este buna, trebuie sa ne asiguram insa ca provine din zone nepoluate, sa nu fie mai veche de 4-5 zile. Cele mai bune izvoare sunt cele din zona de munte.

Ce trebuie sa faci
Cura presupune ca, imediat dupa trezire, sa bem cu inghitituri mici un pahar cu apa. Nu se mananca si nu se bea apoi timp de 15 minute. In timp, numarul paharelor poate fi suplimentat, insa nu mai mult de patru pahare.Cura se tine de doua ori pe an, cate 15 zile. Daca insa cura vizeaza o afectiune anume, ea se poate prelungi cu pana la 30-45 de zile.
Rinichiul are capacitatea de a filtra aproximativ 5 litri pe zi, insa 2 litri pe zi ii sunt suficienti organismului nostru sa se hidrateze. Primul efect va fi resimtit la nivelul urinei, care isi va schimba culoarea si mirosul, devenind mai deschisa.Intregul organism va da semne de revigorare, astfel ca dupa numai o zi de cura cu apa calda se rezolva constipatia, durerile de cap, tusea, bronsita. Din a doua zi dispar si durerile de stomac, se diminueaza efectele hiperaciditatii, gastritei, iar dupa inca cinci zile se amelioreaza bolile urogenitale, reumatismul.
O luna de tratament cu apa calda asigura rezolvarea problemelor cu hipertensiunea, diabetul, dar si cancerul in faze incipiente. Tuberculoza pulmonara, paralizia, cancerul se spune ca se pot vindeca in trei luni. Dieta aceasta nu e pentru oricine. Cura nu este insa recomandata persoanelor cu insuficienta renala sau cardiaca, glaucom, tumori cerebrale. De asemenea, in timpul curei, e bine ca alimentatia sa fie lacto-vegetariana si mai putin sarata, iar consumul de alcool trebuie sistat. Se recomanda, in acelasi timp, consumul moderat de fructe, dar un consum mare de legume. Respectati cele trei mese principale si nu mancati dupa ora 20.00.

 https://www.daciccool.ro/sanatate-si-frumusete/alimentatie-sanatoasa/9387-nu-trebuie-sa-renuntati-la-mancare-pentru-a-slabi?fbclid=IwAR3a3sWkQpNI45mpK5QzTQmLK4_dAdwpJ5g-Q4oLrYj0f8X8rR-sF5z1b7E

Felicitări, copil imperfect!


 S-a terminat şi Bac-ul. Şi am luat-o de la capat, cu lăudat elevii de 10, liceele de 10, la fel cum am facut-o cu scolile gimnaziale de 10. Să ne iasă recolta de 10 la hectar.
Am să aleg să-i ignor pe elevii de 10 şi pe profesorii de 10. Şi am să-mi scot pălăria în faţa celor de 9,50. Şi de 8,50. Şi de 7,50. Şi de 6,50. Şi MAI ALES in faţa celor de 6,00 la Bac si de 5,00 la EValuare naționala. Dragilor, aţi reusit! Ignoraţi, jigniţi poate, arătaţi cu degetul, dar aţi reuşit. Nu e 10. Dar pentru voi 7,30 e o victorie mai mare si mai neaşteptată decat orice 10. E uşor să faci Bucureşti-Constanţa pe autostradă într-un Ferrari. Dar încearcă într-un Matiz. Are mai multe merite şoferul Matizului.
Felicitari profesorilor cu elevi imperfecţi! Munca voastră este mult mai grea decât a profesorilor de olimpici. Să iei un copil de 10 şi să-l menţii la 10 e ok. Dar să iei un copil de 2 şi să-l duci la 5 sau la 7…. E uşor să fii medic făcând doar injecţii cu botox la oameni sănătoşi. Dar să te văd cârpind aorte explodate, capete cu anevrism cărora nimeni nu le garantează nimic...
Îi acuzăm de dezinteres şi de modele false. Dezinteres pe care noi l-am cultivat şi îl promovăm. Oftează mămica atunci când îi dă copilului 50 de lei pentru meditaţie la mate, dar se duce şi da 150 pe unghiuţe . Şi apoi vrea interes pentru educaţie. Într-o lume în care simbolurile ţărilor sunt fotbaliştii, noi vrem de la ei să-şi aleagă idoli laureaţi de Premiu Nobel. Zău???
Felicitări, copii de 7,50 şi de 8,50! Pentru că voi veţi ţine ţara pe picioare. Ceilalţi vor pleca, pentru că se vor considera prea buni pentru noi. Noi i-am învăţat asta! Sa ne repezim sa ii felicităm pe aceia ai căror părinți au rămas fără serviciu in pandemie si abia au avut ce pune pe masa, pe aceia care au rugat pe prieteni sa le ofere un laptop oricât de folosit ca să poată si copilul sa urmărească exercițiile de la matematică ori testele de la română! Și, din plusul nostru, să oferim! Cei care ne conduc si noi ne bucuram de rezultatele bune, dar de cele mai putin bune, cine se bucura? Nimeni! Bunul Dumnezeu sa ne ierte pentru rautatile si egoismul din sufletele noastre si sa ne dea putere sa ii ajutam pe copiii despre care vorbeam.

🌿CUM NE RUGAM MAICUTEI DOMNULUI CAND AVEM NECAZURI


 
Pe cine nu ascultă Maica Domnului? Pe cel ce nu strigă
Cand avem necazuri si nu numai atunci sa ne rugam in fata icoannei Maicutei Domnului, negresit vom fi ajutati:
1. Sa citim Acatistul Maicii Domnului dimineata (orice acatist al Maicii Domnului dorim: al Bunei Vestiri, Acoperamantul, Potirul Nesecat, Bucuria celor Necajiti, etc.)
2. Seara sa citim Paraclisul Maicii Domnului.
3. Vinerea se tine post negru, sa ne rugam Maicutei sa ne ajute sa-l tinem, sa ne dea puterea.
4. Noaptea de vineri spre simbata, culca-te pe nemincate si te trezeste din somn, ingenuncheaza in fata icoanei Maicii Domnului cu Pruncul si cere ajutor Maicutei! Cu cuvintele tale, spune-I ce te doare. Ea te va asculta, te va ajuta. Sa nu-i spui cum sa te ajute! Stie Ea, cu Putere de la Fiul Ei si Dumnezeu! Este important de asemenea sa te spovedesti si daca primesti dezlegare, sa iei si Sfanta Impartasanie.
Cu rabdare si incredere in Puterea si Mila lui Dumnezeu si a Maicii Sale, vei gasi ajutorul.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor