Daca in anul 2019 s-a pus accentul pe culorile puternice, precum burgundy, culori care impresioneaza si ies in evidenta, in 2020 se pune accentul pe culori naturale, culoarea acestui an fiind inspirata de mare si ocean. Se pastreaza totusi in centrul atentiei si tonurile de verde, in special in cazul evenimentelor desfasurate in aer liber. De aceea, in cazul spatiului de evenimente, se pune accentul pe decorurile naturale si pe evenimentele desfasurate in aer liber, pe terase inverzite si inflorite, in localuri situate in parcuri pline de verdeata sau pe malul lacului, cum este Parcul Lacul Tei.
In cazul spatiilor interioare, in special in cazul nuntilor de iarna si toamna, se pune accentul pe decorurile fastuoase, cu copaci interiori, naturali sau artificiali, cu aranjamente florale impunatoare si saloane aerisite, spatioase si luminoase, fie ca beneficiaza de lumini naturale sau artificiale puternice. Un avantaj important il vor detine saloanele cu terase potrivite pentru a fi amenajate ca spatii de fumat sau ca zone pentru cununii si receptii informale.
Ca si in cazul decorurilor pline de flori, in cazul rochiilor de mireasa, tendinta este de a atrage atentia si de a iesi in evidenta folosindu-se decoratiuni in forma de flori 3D pentru impodobirea rochiilor, in special in cazul rochiilor simple, cu o croiala fluida sau in cazul celor stil printesa. Accesoriile mireselor se vor combina cu coafuri simple cu aspect lejer, dar studiat si un machiaj nude, adaptat personalitatii fiecarei mirese.
Scaunele Chiavari se pastreaza in tendinte si in acest an, oferind evenimentului un aer elegant si boem in acelasi timp, in special in cazul nuntilor in care atmosfera este voit relaxata, prin tinuta, culori si amenajare. Cerinta pentru florile criogenate a crescut in acest an, tot mai multi furnizori de arta florala oferind criogenarea buchetului miresei ca bonus, precum si aranjamente florale in apa sau din flori criogenate pentru mese. Buchetul miresei a devenit mult mai mare si, in functie de stilul folosit, poate fi alcatuit atat din flori ample, cu aspect impunator, cat si din flori simple, asemanatoare cu cele de camp.
In 2020, Candy Barurile cu dulciuri si fructe continua sa fie la mare cautare, atat pentru nunti, cat si pentru botezuri, fiind impodobite cu florile si culoarea-vedeta a evenimentului. Barurile cu specific diferit sunt alte tendinte culinare ale anilor trecuti care s-au pastrat, fie ca vorbim despre Fruit Bar - un bufet de fructe ce combina fructe exotice si romanesti, frumos aranjate, sau despre Cheese Barul cu sortimente diferite de branzeturi.
Coltul special amenajat pentru fotografii (photo-cornerul) a devenit un must have al fiecarei nunti, alaturi de cabina foto (Magic Mirror), o fotografie cu fiecare cuplu invitat, alaturi de miri, fiind printre cele mai cautate si folosite marturii de nunta. Intrucat culoarea dominanta a anului 2020 este inspirata de nuantele marine (albastrul ocean, negrul intens, verdele oxigenat, mai rece, sau albul inspirat de nisip), pe aceste culori se va pune accentul la alegerea culorii dominante a evenimentului, precum si pentru tot ce inseamna papetaria de nunta (invitatii, plicuri, meniuri, place carduri etc)! (Articol scris de Corin Romanescu, proprietar si fondator al Centrului de Evenimente The President)
Despre Corin Romanescu
CEO al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activeaza de 20 de ani pe piata Horeca, fiind martor al principalelor tendinte ale fiecarei perioade. In ultimii 5 ani a contribuit la organizarea cu succes a peste 1000 de evenimente corporate si private, oferind sfaturi practice si sprijin pentru sute de cupluri si zeci de companii din sectorul privat. Este presedinte al Asociatiei pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane si Absolvent al UTCB – Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti. In ultimii ani, Corin Romanescu s-a implicat in activitati de leadership, initiind derularea unor programe educationale, sociale si culturale pentru sprijinirea tinerei generatii de profesionisti, precum Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP. Printre programele educationale derulate in ultimii doi ani se numara: Sanatate prin aqua gym, Vinum Et Carmina, Toamna se numara... nuntile.
Despre The President
Situat pe malul Lacului Tei si inconjurat de vegetatia parcului cu acelasi nume, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni. The President dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, intre orele 10.00 si 24.00 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma, cu o capacitate intre 60 si 100 de persoane, salonul Milano, cu o capacitate intre 100 si 150 de persoane, salonul Verona, cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta, cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta-Verona, cu o capacitate intre 401 si 800 de persoane, alaturi de o terasa cu o capacitate de 400 de persoane (Terasa Venetia) si o piscina.
Serviciile oferite de The President includ meniuri all inclusive realizate de Chefi culinari, muzica si sonorizare, animatori, decoratiuni si aranjamente florale, servicii foto-video, Candy Bar (bufet de prajituri), Cheese Bar (bufet de branzeturi), Smoke Bar (pe terasa) si Fruit Bar (bufet de fructe).
Mai multe detalii gasiti pe www.the-president.ro
Ca si in cazul decorurilor pline de flori, in cazul rochiilor de mireasa, tendinta este de a atrage atentia si de a iesi in evidenta folosindu-se decoratiuni in forma de flori 3D pentru impodobirea rochiilor, in special in cazul rochiilor simple, cu o croiala fluida sau in cazul celor stil printesa. Accesoriile mireselor se vor combina cu coafuri simple cu aspect lejer, dar studiat si un machiaj nude, adaptat personalitatii fiecarei mirese.
Scaunele Chiavari se pastreaza in tendinte si in acest an, oferind evenimentului un aer elegant si boem in acelasi timp, in special in cazul nuntilor in care atmosfera este voit relaxata, prin tinuta, culori si amenajare. Cerinta pentru florile criogenate a crescut in acest an, tot mai multi furnizori de arta florala oferind criogenarea buchetului miresei ca bonus, precum si aranjamente florale in apa sau din flori criogenate pentru mese. Buchetul miresei a devenit mult mai mare si, in functie de stilul folosit, poate fi alcatuit atat din flori ample, cu aspect impunator, cat si din flori simple, asemanatoare cu cele de camp.
In 2020, Candy Barurile cu dulciuri si fructe continua sa fie la mare cautare, atat pentru nunti, cat si pentru botezuri, fiind impodobite cu florile si culoarea-vedeta a evenimentului. Barurile cu specific diferit sunt alte tendinte culinare ale anilor trecuti care s-au pastrat, fie ca vorbim despre Fruit Bar - un bufet de fructe ce combina fructe exotice si romanesti, frumos aranjate, sau despre Cheese Barul cu sortimente diferite de branzeturi.
Coltul special amenajat pentru fotografii (photo-cornerul) a devenit un must have al fiecarei nunti, alaturi de cabina foto (Magic Mirror), o fotografie cu fiecare cuplu invitat, alaturi de miri, fiind printre cele mai cautate si folosite marturii de nunta. Intrucat culoarea dominanta a anului 2020 este inspirata de nuantele marine (albastrul ocean, negrul intens, verdele oxigenat, mai rece, sau albul inspirat de nisip), pe aceste culori se va pune accentul la alegerea culorii dominante a evenimentului, precum si pentru tot ce inseamna papetaria de nunta (invitatii, plicuri, meniuri, place carduri etc)! (Articol scris de Corin Romanescu, proprietar si fondator al Centrului de Evenimente The President)
Despre Corin Romanescu
CEO al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activeaza de 20 de ani pe piata Horeca, fiind martor al principalelor tendinte ale fiecarei perioade. In ultimii 5 ani a contribuit la organizarea cu succes a peste 1000 de evenimente corporate si private, oferind sfaturi practice si sprijin pentru sute de cupluri si zeci de companii din sectorul privat. Este presedinte al Asociatiei pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane si Absolvent al UTCB – Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti. In ultimii ani, Corin Romanescu s-a implicat in activitati de leadership, initiind derularea unor programe educationale, sociale si culturale pentru sprijinirea tinerei generatii de profesionisti, precum Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP. Printre programele educationale derulate in ultimii doi ani se numara: Sanatate prin aqua gym, Vinum Et Carmina, Toamna se numara... nuntile.
Despre The President
Situat pe malul Lacului Tei si inconjurat de vegetatia parcului cu acelasi nume, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni. The President dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, intre orele 10.00 si 24.00 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma, cu o capacitate intre 60 si 100 de persoane, salonul Milano, cu o capacitate intre 100 si 150 de persoane, salonul Verona, cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta, cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta-Verona, cu o capacitate intre 401 si 800 de persoane, alaturi de o terasa cu o capacitate de 400 de persoane (Terasa Venetia) si o piscina.
Serviciile oferite de The President includ meniuri all inclusive realizate de Chefi culinari, muzica si sonorizare, animatori, decoratiuni si aranjamente florale, servicii foto-video, Candy Bar (bufet de prajituri), Cheese Bar (bufet de branzeturi), Smoke Bar (pe terasa) si Fruit Bar (bufet de fructe).
Mai multe detalii gasiti pe www.the-president.ro