sâmbătă, 30 noiembrie 2019

Cafeneaua Brandurilor

Promoție: 300 RON

PERDEA CONFECTIONTA SCURTA (COD: PB.492);
Dimensiuni: latime 3.00 ml, ina;time 1.50 ml.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=764269653985892&set=a.125431721203025&type=3&theater

Targ de Sfantul Nicolae la Muzeul Taranului

Peste 100 de mesteri mari, cei mai priceputi olari, lingurari, cojocari, cofetari, tesatoare, cusatorese, impletitoare, pielari, rudari, iconari, cioplitori... vin din toate zonele tarii la Muzeul National al Taranului Roman, cu lucruri frumoase, numai bune de targuit, pe care le-au mesterit peste an. Sunteti asteptati la Targul de Sfantul Nicolae, de vineri, 6, pana duminica, 8 ale lunii lui Undrea, de la orele 10 de dimineata, pana la 6 seara.
Puteti admira si cumpara: jucarii, nuieluse, masti, ii, podoabe, opinci, cergi, scoarte, strachini, oale de sarmale, icoane, pristolnice, blide, marame, ibrice, chimire, curele, genti, alambicuri, blidare, copaite, sararite, pipernite, gavane, lingurare, linguri, fluiere, ocarine, impletituri din panusi, oale, scaunase, stergare, lazi de zestre, catrinte, camasi, fote, clopotei, zurgalai, dar si turta dulce, cozonaci, mere, miere, placinte, ciocolata de casa, halvita, plante medicinale, tuica, fructe si legume.
Pretul biletului de intrare la targ: adulti - 8 lei; pensionari - 4 lei; elevi si studenti, posesori ai cardului Euro 26, in varsta de pana la 30 de ani, persoanele adulte cu handicap mediu sau usor - 2 lei.
https://www.daciccool.ro/timp-liber/targuri-si-festivaluri/9739-targ-de-sfantul-nicolae-la-muzeul-taranului?fbclid=IwAR1IVQIo0XzUls_jhWfR-l4VIuMVA8uCEbjKFh7Z6G7LPl9iDSRURQr2Yio
Punte sau implant dentar? Aflati sfaturile specialistilor: doctor Anca Rusu si doctor Alexandru Pintilie, medici specialisti chirurgie dento-alveolara, urmarind reluarea editiei emisiunii noastre #ProfesionistiiZambetului dedicata acestui subiect, sambata, 30 noiembrie 2019, de la ora 8.30, pe Realitatea Plus.
Va invitam sa va abonati si la canalul nostru de youtube pentru a fi la curent cu emisiunile noastre!
https://www.youtube.com/channel/UCXh-68rOPqh_SAwg-Mrk58g
In cazul in care nu reusiti sa le urmariti la TV - vinerea de la 8.30 si sambata de la ora 8.30 pe Realitatea Plus!
Multumim!

La multi ani tuturor!

La multi ani tuturor!

Comanda prezentare video

Comanda prezentare video

Ai nevoie de video content de calitate? De prezentari video de produse, servicii sau branduri? De testimoniale video? Ai nevoie de prezentarea video a business-ului tau? Fie ca este vorba de o clinica medicala, de o fabrica de produse alimentare sau de imbracaminte, de un birou de avocatura sau de un restaurant, fie ca este vorba de testimoniale ale clientilor/pacientilor tai, de seriale cu sfaturi si recomandari pentru publicul pe care il vizezi, echipa noastra iti sta la dispozitie nu numai pentru conceperea si realizarea acestor materiale video, ci si pentru promovarea lor in mediul online!
Contacteaza-ne! Lucram repede si bine! Ne plac lucrurile bine facute si ne mandrim cu ele! Sunt cartea noastra de vizita!Pentru materialele video de care ai nevoie, alege echipa ARENA Content Communications! Colegii nostri din echipa video nu doar ca sunt profesionisti in Imagine Film si TV, Sunet – Montaj, Regie, dar respecta si termenele solicitate! Si toate acestea sunt coordonate de un consultant in comunicare si promovare. Mesajele comunicate vor fi cele care te slujesc cu adevarat! Conceperea materialelor realizate va fi facuta de profesionisti in comunicare si va face parte din strategia de comunicare stabilita impreuna!
Pentru cei care activeaza in domeniul turismului si au nevoie de o prezentare video a hotelului, pensiunii sau restaurantului, oferim prezentari video profesioniste care sa includa si filmari cu drona. Potentialii tai clienti vor putea vedea pozitionarea, imprejurimile, locurile in care pot pleca in scurte drumetii…
Ai inaugurat un nou sediu sau un nou punct de lucru unde iti astepti clientii? Prezinta-le profesionist locatia!
Si nu uita acest aspect nici daca te ocupi de vanzarea unui complex rezidential! Clientii vor sa vada amplasarea, imprejurimile, lucruri esentiale in alegerea achizitionarii unui apartament in acel complex!
Iata doar cateva idei…
Solicita asadar materiale video profesioniste care sa includa si filmari cu drona!
Echipa noastra iti sta la dispozitie!
office@arenacontentcommunications.ro,
 De Ziua Nationala a Romaniei, cel mai frumos mesaj pe care putem sa-l transmitem romanilor este sa simta si ei cum dintr-un orasel micut, din inima Transilvaniei, o firma de familie cu doar 50 de angajati a reusit, de-a lungul celor 27 de ani, sa ajunga pe mesele tuturor romanilor, incercand sa promoveze un produs romanesc cu traditie. Incercand sa promovam si apicultorii romani la ei acasa, noi ne dorim ca romanii sa cumpere produse apicole locale in primul rand, fiindca daca noi nu am fi inceput in Blaj si cu sustinerea blajenilor, nu cred ca am fi ajuns astazi cu produsele in toata Romania.https://accmediachannel.ro/in-arena/in-arena-apicole-romanesti-de-calitate/

La multi ani, Romania! La multi ani, dragi romani! La multi ani tuturor pacientilor Dental Excellence si va multumim pentru increderea si sprijinul pe care ni le acordati!

vineri, 29 noiembrie 2019

Camerata Regala, la Liege de Ziua Nationala a Romaniei, in cadrul festivalului Europalia

La 1 Decembrie 2019, Camerata Regala va reprezenta Romania la Liege - Belgia, in cadrul Festivalului International de Arta Europalia, printr-un concert extraordinar, prilejuit de Ziua Nationala a Romaniei. Intitulat Rapsodiile Romane (Rhapsodies roumaines), concertul le va da ocazia celor prezenti sa se reintalneasca cu creatiile unora dintre cei mai importanti compozitori romani. Astfel, sub bagheta lui Constantin Grigore, dirijorul principal al Cameratei Regale, si alaturi de maestrul Gabriel Croitoru, violinist roman de renume international, orchestra va interpreta compozitii precum Amurg de toamna de Alfred Alessandrescu, Balada pentru vioara si orchestra de Ciprian Porumbescu sau Trei piese pentru orchestra de coarde de Constantin Silvestri. Totodata, cei prezenti in sala se vor putea desfata si cu creatiile unor mari compozitori internationali, precum Tchaikovski, Sarasate si Saint-Saens.
Invitatia de a reprezenta Romania, chiar de Ziua Nationala, in cadrul unui prestigios festival cum este Europalia, ne bucura si ne onoreaza. In acelasi timp, ea reprezinta si o imensa responsabilitate fata de cei care vor veni sa ne asculte. Daca in sala vor fi romani plecati din tara de mai multa vreme, ne dorim sa reusim prin acest concert sa le alinam macar un pic dorul de casa si sa ii facem mandri de cultura si talentele din tara natala. Strainilor vrem sa le aratam o alta fata a Romaniei, diferita de ce vad adesea in mass-media, o Romanie demna, care a dat omenirii multe mari valori de-a lungul timpului si care continua sa o faca, a declarat Radu Chisu, directorul general al Cameratei Regale.
Concertul Rhapsodies roumaines face parte totodata si din proiectul Valori Culturale Romanesti initiat de Camerata Regala, ajuns deja la a sasea editie. Proiectul Valori Culturale Romanesti se desfasoara in parteneriat cu Filarmonica Regala din Liege si este finantat de Departamentul de Strategii Guvernamentale din cadrul Secretariatului General al Guvernului Romaniei si de Institutul Cultural Roman.

Despre Europalia
Europalia este un festivalul pluridisciplinar bienal, care din 1969 organizeaza evenimente culturale care se intind pe o perioada de patru luni, dedicate tarii pe care o celebreaza in editia respectiva. Editia din 2019 este dedicata Romaniei, starul incontestabil al acesteia fiind Constantin Brancusi.

Despre Camerata Regala
Camerata Regala s-a nascut in urma cu 10 ani, din pasiunea fara limite a unui grup de tineri muzicieni care si-au dorit sa contribuie la dezvoltarea si promovarea muzicii culte din Romania. In scurt timp de la infiintare, proiectul a devenit un nume de referinta in domeniu, iar in prezent ii intalnim tot mai des atat pe scenele romanesti, unde desfasoara proiecte inedite precum Mari Solisti, Mari Dirijori, Camerata Regala si Micii Muzicieni, Stagiunea Regala de la Ateneul Roman, cat si pe scenele internationale: Elvetia, Italia, Spania, Rusia, Albania, Polonia, Germania, Belgia, unde a participat la numeroase festivaluri de mare anvergura. De asemenea, Camerata Regala este o prezenta constanta in Festivalul International George Enescu, in editia de anul acesta sustinand chiar doua concerte, ambele cu foarte mare succes.
Numele Camerata Regala nu este intamplator, orchestra dobandind in anul 2009 Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei. La  implinirea a 5 ani de existenta, Casa Regala a Romaniei a decorat Camerata Regala cu Medalia Regele Mihai I pentru loialitate. Este alaturi de Casa Regala a Romaniei la ceremoniile prilejuite de Aniversarea Jubileului Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei, de Investirea cu Titlul de Alteta Regala a Principelui Nicolae al Romaniei, Ceremonia Decoratiei Regale "Nihil Sine Deo", Sarbatorirea a 25 de ani de la revenirea in tara a Altetei Sale Regale Principesa Margareta si cea mai mare onoare, concertul oferit cu ocazia Jubileului de 90 de ani ai Majestatii Sale Regele Mihai al Romaniei.
In 14 decembrie 2019, Camerata Regala va sustine la Ateneul Roman un concert aniversar dedicat celor 10 ani de existenta. Biletele la acest concert pot fi cumparate online pe www.bilete.ro

miercuri, 27 noiembrie 2019

Manastirea Dragomirna - simplitate, eleganta, piosenie

Manastirea Dragomirna este situata la 15 kilometri de orasul Suceava, in satul Mitocul Dragomirnei. Lacasul de cult a fost ridicat in anul 1602, de catre mitropolitul Anastasie Crimca al Moldovei. El fusese rasplatit, in anul 1587, de catre domnitorul Moldovei, Petru Schiopul, cu un teren, in urma ajutorului dat in lupta purtata impotriva cazacilor. Pe acel teren a ridicat manastirea.
Biserica Pogorarea Sfantului Duh, din incinta manastirii, o constructie sub forma de nava, este una dintre cele mai frumoase creatii arhitectonice ale evului mediu. Inaltimea sa, de 42 de metri, ii confera o eleganta aparte. In anul 1627, din pricina numeroaselor atacuri, s-a decis inconjurarea bisericii cu ziduri de aparare masive. La fiecare colt a fost ridicat cate un turn de aparare. Turnul-clopotnita a fost amplasat la mijlocul laturii sudice. In anul 1629, mitropolitul Anastasie Crimca a trecut la Domnul, fiind inmormantat in pronaosul Bisericii Pogorarea Sfantului Duh.
Intrand in curtea manastirii, pelerinul este impresionat de silueta zvelta a bisericii si unicitatea arhitecturii, ce difera de celelalte manastiri din Bucovina. Braul in torsada, alcatuit din trei funii rasucite, incinge longitudinal sfantul lacas, pe mijlocul zidurilor. Dantelaria in piatra, realizata pe turla fastuoasa, duce cu gandul la broderia zidurilor exterioare de la Manastirea Sfintii Trei Ierarhi din Iasi. Curtea, ingrijita atent de mainile harnicute ale maicutelor, e plina de flori. In plus, manastirea este incadrata de un peisaj de basm, in apropiere de padurea Dragomirna. In partea sa estica se afla un lac, in care se oglindesc turnurile si zidurile manastirii, intregind frumusetea locului.
Din anul 2004, Manastirea Dragomirna este inclusa pe lista monumentelor istorice din judetul Suceava. In ultimii doi ani, biserica a suferit ample lucrari de restaurare, prin programul de dezvoltare regionala REGIO. Cand am fost acolo, inca nu erau finalizate. Receptia lucrarilor a fost facuta la inceputul lunii septembrie, iar manastirea isi asteapta cu drag pelerinii. Va recomand din tot sufletul sa o vizitati! 

Diferente si Esente

concurs

Pentru emisiuni de calitate, va invitam sa va abonati la canalul de youtube #ACCMediaChannel:
https://www.youtube.com/c/accmediachannel
Va rugam apoi sa ne spuneti aici, intr-un comentariu, care este genul de #emisiuni care va plac si... puteti castiga #apicole de calitate! Va asteptam cu sugestii si eventuale intrebari!
Comentariile inserate la prezenta postare vor fi incluse in extragerea la sorti (prin random.org) care va avea loc peste 3 zile de la prezenta postare - in 29 noiembrie 2019. Vom desemna astfel 10 castigatori, iar fiecare dintre acestia va primi cate un borcan de miere poliflora #RouaFlorilor #Apidava.
Multumim de interes si va asteptam in continuare alaturi de noi pe acest canal online dedicat sanatatii, preventiei, stilului de viata sanatos, echilibrat si armonios!
#emisiunionline #emisiunidesanatate #medicina #sanatate #preventie #stildeviatasanatos #nutritie #remediinaturale #apiterapie #apifitoterapie #plantemedicinale #terapeuti #medici #medicinaalternativa #medicinaintegrativa #medicinacomplementara #clinicimedicale #clinicidentare #clinicistomatologice #dentisti #stomatologi #premiumcontent #continutdecalitate #promovaremedicala #content

https://www.facebook.com/ACCMediaChannel/photos/a.469368150315271/521796418405777/?type=3&theater
Cele mai bune emisiuni de apiterapie - le gasiti pe www.accmediachannel.ro

marți, 26 noiembrie 2019

Profesionistii Zambetului

Va invitam sa va abonati si la canalul nostru de youtube pentru a fi la curent cu emisiunile noastre!
https://www.youtube.com/channel/UCXh-68rOPqh_SAwg-Mrk58g
In cazul in care nu reusiti sa le urmariti la TV - vinerea de la 8.30 si sambata de la ora 8.30 pe Realitatea Plus!
Multumim!

Apiterapia si bolile autoimune

Incursiune in subteranele de sare - Salina Turda

Salina Turda este unul dintre cele mai spectaculoase obiective turistice subterane, un adevarat brand turistic romanesc, mai ales dupa transformarile prin care a trecut intre anii 2008 si 2010. Are un aspect modern si prezinta un spectacol uimitor de lumini, care atrage toate privirile turistilor. Urcarea, respectiv coborarea se fac fie cu liftul panoramic, de capacitate 7 persoane, fie pe scarile cu sens unic, situate pe laturi opuse ale Salii Minei Rudolf. In Mina Rudolf sunt amplasate majoritatea punctelor de atractie: roata cu gondole, amfiteatrul, standul de suvenire, mesele de tenis, pistele de golf.
Accesul in Mina Terezia se efectueaza cu un ascensor de mica capacitate si pe o scara ingusta, utilizata in ambele sensuri. Coborarea se efectueaza din Mina Rudolf. In Mina Terezia se afla lacul subteran pe care puteti face plimbari cu barca. Inchirierea unei barcute costa 20 de lei. Temperatura medie este de 11-12 grade Celsius, drept urmare imbracati-va adecvat! Accesul in salina nu este permis cu alimente, asadar, lasati-le la masina!
Optati pentru panorama oferita din roata cu gondole! Noi am platit pentru un tur cu roata doar 5 lei de persoana. Asigurati-va ca aveti timp suficient pentru vizita si pentru iesirea din Mina Rudolf, noi am stat o ora sa urcam in lift! Chiar si cu acest inconvenient, daca nu ati vizitat salina, va recomand sa mergeti la Turda pentru o excelenta incursiune in subteran! Merita! Tarifele de intrare sunt de 40 de lei pentru adulti si 20 de lei pentru copii, studenti sau pensionari.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor