luni, 7 februarie 2022

Chifteluțe cu sfeclă roșie


 Ingrediente:
1 sfeclă roșie
1 morcov
4 cartofi
2 căței de usturoi
100 g brânză telemea
făină
sare
piper
ulei
semințe de susan
Mod de preparare:
1. Se curăță legumele și se dă pe răzătoare, apoi se scurg de lichid.
2. Într-un bol mare, se adaugă legumele date pe răzătoare, 2 căței de usturoi pisați, brânza telemea dată tot pe răzătoare, sare, piper și puțină făină cât să lege compoziția și se amestecă.
3. Se formează chifteluțele și se pun în tava tapetată cu hârtie de copt unsă cu puțin ulei. Peste chifteluțe se presară câteva semințe de susan și se dau la cuptor la 180°C pentru 40 de minute.
Notă: Din această cantitate, au ieșit 9 chifteluțe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor