luni, 7 februarie 2022

7 metode eficiente pentru creșterea VIBRAȚIEI

 

'' * Tămâia , are o vibrație înaltă. Ea te ajută să îți cureți aura de energii de vibrații joase. Tot cu tămâie este bine să îți purifici și casa. Astfel, cumpară tămâie de la biserică. Pune-o într-un recipient special pentru fumigație alături de un cărbune. Aprinde cărbunele și pune tămâie pe cărbure. Apoi, odată ce începe să se facă fum, cu acel fum învăluie-ți corpul de sus până jos, spate, față.
Fă acest ritual de tri ori. Invocă-l pe Iisus pentru a te ajuta să îți cureți aura, pe Fecioara Maria, Dumnezeu sau cu cine rezonezi tu. Condiționează să te ajute pentru a îți curăța aura de vibrații negative, să fie îndepărtate și trimise cât mai departe, acolo unde vrea Dumnezeu orice vibrație joasă.
Poți să mergi și în casă, în fiecare încapere, să dai cu tămâie, să spui o rugăciune, „Tatăl Nostru” sau ce simti tu și să rogi Divinitatea să te ajute, să purifice casa de orice energie de vibrație joasă, să rămâna casa Luminii și a Iubirii Neconditaționate a lui Dumnezeu, protejată de Iisus Hristos sau cu cine rezonezi tu.
* * Salvia – același ritual.
* * * Mirul – să ai mereu un Mir la tine pe care să îl folosești zilnic. Fă semnul Crucii cu el pe frunte, pe creștet, pe tample, pe ceafa, pe chakra gâtului, și pe chakra inimii. Pe plexul solar este foarte bine să dai ori de câte ori simți pentru nu fi vampirizată energetic. Prin plex preluăm energiile negative și tot pe acolo le și dam. Așa că protejat plexul, nici nu dai și nici nu primești vibrații joase. La fel, conditionezi( spui intenția) pentru protecție, siguranță și pentru ce mai dorești
* * * * Baia în apă cu sare grunjoasă – Umpli cada și pui 3 – 4 pumni se sare grunjoasa. Rogi la fel, Divinitatea să te ajute pentru purificarea ta, pentru vindecarea ta. Dupa cadă, te dai cu mir pe chakre. Este bine să te dai cu mir și pe tălpi, acolo unde se află chakrele conectate la Pământ.
* * * * * Rugăciunea este o modalitate de a îți ridică vibrația foarte mult. Mai ales dacă este spusă din tot sufletul. Poti sa spui „Tatal Nostru”, „Psalmul 50”, „Bucură-te Marie” sau ce simți .
* * * * * * Postul ținut lunea, miercurea sau vinerea purifică, îți înalță vibrația. Indepărtează energiile de vibrație joasă, îți menține o stare de bine. Aduci în preajma ta Lumina, Entități de Lumină, Spirite Înalte. Poți să ții post și în oricare altă zi, spunând intenția(condiționează.)
* * * * * * * Lumănări aprinse , fie la biserica sau acasă, oriunde simți, aprinde o lumânare. Condiționează mereu lumânarea pe care o aprinzi, pentru ce o aprinzi. Dă-i un scop. In acest caz, aprinde-o pentru purificarea ta, protecția, vindecarea ta. Roagă-l pe Iisus să te ajute în acest sens. Sau pe Fecioara Maria sau direct pe Dumnezeu.''
Iată câteva informații despre vibrație;
Vibrația pe care o emiți este frecvența personală energetică!
Vibratia ta este o reflectare directa a gandurilor tale interioare, a sentimentelor, convingerilor , a alegerii cuvintelor, a cat de bine ai grija de tine, de Planeta, de ceilalti. Cu cat este vibratia mai inalta cu atat mai multa Lumina emitem, particulele de Lumina din noi vibreaza mult mai repede si cu atat suntem mai puternici conectati cu sufletul nostru si cu Dumnezeu.
Atunci cand vibratia noastra este joasa, particulele de Lumina din interiorul Fiintei noastre vibreaza foarte incet si se condenseaza. Energia noastra se simte cu adevarat grea pentru ca NU ne aliniem cu sufletul ori cu Sinele nostru divin, alegerile pe care le facem si faptele noastre vor pleca mai mult din ego sau dintr-o incredere scazuta de sine.
Convingerile denaturate, frica, furia, resentimentele, autoinvinovatirea sau invinovatirea celorlalti, gelozia, judecata, rusinea, dependentele, neiertarea, dragostea conditionata, lipsa de valoare de sine, lacomia, constiinta de separare si sanatatea precara ne mentin energia vibratoare scazuta.
Sursa - Shanti- Spirit -
Cu folos să vă fie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor