miercuri, 31 iulie 2024

Cauzele blocajelor

 "Legatura dintre organ și conflictele emotionale

▪️Colon – Conflict de supărare peste care nu poți trece

▪️Oase – Lipsa stimei de sine, inferioritate

▪️Intestinul subtire – Ura care nu poate fi “digerata”

▪️Uter – Sentiment de inferioritate sexuală

▪️Prostata – Conflict/cearta pe latura sexualitatii

▪️Tiroida – Te simti neputincios, fara control, nu poti exprima emotii si sentimente

▪️Plamani – Frica puternica fata de alta persoana sau frica de moarte

▪️Piele – Lipsa integritatii, om coruptibil, “fara coloana vertebrala”, murdaribil, conflict de separare

▪️Testicule, ovare – Pierdere valoroasa ce nu poate fi recuperate

▪️Pancreas – Conflict cu membrii familiei, frica si scarab, impotrivire

▪️Urechea interna – Sentimentul de imposibilitate de a afla ce vrei, de a afla adevarul tau.

▪️Sânul stang – Conflict care pune in pericol copilul, casa, familia (Asta pentru dreptaci. Pentru stangaci este invers)

▪️Sânul drept – Conflict cu partenerul sau cu persoanele rivale (Pentru stangaci e invers)

▪️Rectul – Frica de a fi nefolositor, de a nu putea ceva de “rahat” din viata ta

▪️Gura – Nu poti “mesteca”(suporta) o problema, situatie

▪️Caile respiratorii – Conflict teritorial, ceva nesigur in privinta casei, caminului

▪️Laringe – frica si ingrijorare pentru un anumit eveniment

▪️Stomac – Ai inghitit prea mult impotriva vointei tale

▪️Esofag – Dorinta acuta de a refuza, de a nu “inghiti”

▪️Inima – Frustrare legata de copii, de incapacitatea de a te simti iubit

▪️Cervixul – Frustrare adanca si persistenta sexuala

▪️Glandele suprarenale – Te indrepti intr-o directie in care refuzi sa mergi

▪️Ficat – Frica inconstienta de a ramane fara mancare (sau bani pentru a procura mancare) sau iti simti viata in pericol.

Să vă fie cu folos!!!"

Cauzele blocajelor pe Nucleele de Energie.

TE DOARE GÂTUL. Chakra Vishuda se închide din cauza durerii și tristeții pe care ai acumulat-o și pe care nu ai  exprimat-o. Ca să deblochezi această chakră, învață să cânți cu bucurie, cântând cântece care îți vor face inima fericită și vor reda vitalitatea și energia de care ai nevoie.
 
TE DOARE PIEPTUL... Chakra Anahata se blochează din cauza dezamăgirilor și din neiubire așa că îmbrățișează-te mai tare și decide să te accepți și să te iubești din ce în ce mai mult amintindu-ți că ești cea mai importantă ființă din viața ta și că vei fi până în ultimul moment al acestei vieți, cu tine  însuți.
 
TE DOR URECHILE. Tot Chakra Vishuda este blocată, atunci când îți asculți propria voce care îți spune câte neputințe și insatisfacții ai, cât  și critica celor din jurul tău. Învață să iți spui în fiecare zi, cu voce tare, cât de mult te iubești și apreciază-te pentru fiecare lucru mărunt pe care îl faci, ascultându-ți vocea sufletului și întorcându-te la esența ta.
 
TE DOARE STOMACUL. Chakra Manipura  este blocată când te hrănești cu preocupări și insatisfacții, în loc de pace și armonie. Învață să îți hrănești sufletul cu hrană spirituală și stomacul tău va începe să vibreze la  artă și la vers.
 
TE DOR MÂINILE. Atunci când Chakra Manipura și Chakra Svadhishtana sunt blocate înseamnă că faci totul din obligație fără să pui pasiune, când munca e o rutină care nu-ți aduce satisfacții. Decide să-ți ingrijești mai mult mâinile și fă ceva din pasiune: crosetează, pictează, scrie poezii, compune muzică sau pur și simplu pune pasiune când pregătești o prăjitură, si vei vedea cum totul se armonizează.
 
TE DOR PICIOARELE. Chakra Manipura, Chakra Muladhara și Chakra Svadhishtana sunt blocate atunci când îți este greu să avansezi în directia visurilor tale, când mergi pe pilot automat și ai uitat să te inrădăcinezi și să simți iarba și nisipul fin. Învață să dansezi în armonie cu  o bucurie jovială, ține ritmul și vei vedea că dansul te va transforma.
 
TE DOR GENUNCHIi. Chakra Sahasrara pentru că ai uitat să te apleci cu smerenie în fața Divinului. Ți-ai uitat credința, recunoștința  și speranța și ai uitat să pui în Mâinile Lui sfinte toată durerea . Ridică-te și mulțumește-i pentru toate câte ai, fiindcă Lui nu-i place să te vadă trist, prăbușit și neajutorat. Te-ai născut drept Copilul Lui iar toate darurile Lui îți aparțin.
 
TE DOARE SPATELE. Chakra Anahata este blocată pentru că ai uitat de odihnă, ești stresat și nu te eliberezi de criticile celorlalți, iar toate grijile tale stau ca un sac cu multe kilograme pe umerii tăi. Învață să te eliberezi de povara grea scuturându-ți corpul prin mișcare sau dans energetic.
 
TE DOR TĂLPILE. Chakra Muladhara este blocată când  ai uitat să te oprești în viață să te odihnești să-ți liniștești mintea și să-ți răcorești picioarele în ape liniștite. Învață să faci asta regulat în fiecare seară, să te relaxezi să te umpli de liniște iar picioarele tale își vor lua energia din ape și vei găsi răspunsurile pentru a-ți continua calea.

TE DOARE CAPUL. Chakra Ajna este blocată pentru că ai încetat să mai vezi lucrurile frumoase din viața ta și din oamenii de lângă tine. Încearcă să vezi ce e frumos în oameni, chiar dacă uneori aspectele lor negative te rănesc.
 
Ascultă-ți corpul, iubește-te, respectă-te.
 
Iubirea este cheia pentru tot și toate.   Multumesc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor