Daca in anul 2018 violeta naturala a fost ”floarea vedeta” a evenimentelor private, imprumutandu-si culoarea decorului si meniului, in anul 2019, desi se pastreaza tendinta florilor comestibile din farfurie, se pune accentul pe culorile pastelate (roz prafuit, lila, galben verzui), dar se folosesc si culorile puternice precum burgundy, albastru marin, verde si auriu care impresioneaza si ies in evidenta. Insa, indiferent de nuanta aleasa, trebuie sa va asigurati ca va exista o singura culoare vedeta a evenimentului (sau maximum doua culori complementare).
In ceea ce priveste decorul, se folosesc aranjamentele florale ce par desprinse din natura si care imita copacii si plantele agatatoare, creand o atmosfera de poveste. Ajuta si faptul ca tendinta, in ceea ce priveste rochiile de mireasa, este de a se pune accentul pe rochiile simple, clasice si elegante, cu decoratiuni finute. In contrast cu acestea, tortul mirilor este amplu, impunator, impodobit cu flori si/sau fructe naturale, in functie de specificul nuntii. Florile criogenate au castigat teren in acest an, in preferintele mirilor, tot mai multi furnizori de aranjamente florale oferind criogenarea buchetului miresei ca bonus. Si in 2019, Candy Bar-urile cu dulciuri si fructe sunt la mare cautare, atat pentru nunti, cat si pentru botezuri, fiind impodobite cu florile si culoarea vedeta a evenimentului.
O alta tendinta la moda o reprezinta platourile cu deserturi puse pe fiecare masa, in fata invitatilor, la momentul aducerii tortului. Barurile cu specific diferit sunt alte tendinte culinare ale anului 2018 care s-au pastrat, fie ca vorbim despre Fruit Bar - un bufet de fructe ce combina fructe exotice si romanesti, frumos aranjate, sau despre Cheese Bar-ul cu sortimente diferite de branzeturi.
Coltul special amenajat pentru fotografii (photo-cornerul) a ramas in tendinte, fiind completat de cabina foto (Magic Mirror) – o tendinta in voga anul acesta – la care se adauga o echipa care sa puna fotografiile pe magneti de frigider pe durata evenimentului!
Iar cum un eveniment are neaparata nevoie si de un concept grafic original si personalizat, pentru tot ce inseamna materiale printate (invitatii, plicuri, meniuri, place carduri etc), tendinta pentru papetaria de nunta este reprezentata de modele clasice si vintage, in culorile vedeta ale nuntii!
Mai multe detalii gasiti pe www.the-president.ro
O alta tendinta la moda o reprezinta platourile cu deserturi puse pe fiecare masa, in fata invitatilor, la momentul aducerii tortului. Barurile cu specific diferit sunt alte tendinte culinare ale anului 2018 care s-au pastrat, fie ca vorbim despre Fruit Bar - un bufet de fructe ce combina fructe exotice si romanesti, frumos aranjate, sau despre Cheese Bar-ul cu sortimente diferite de branzeturi.
Coltul special amenajat pentru fotografii (photo-cornerul) a ramas in tendinte, fiind completat de cabina foto (Magic Mirror) – o tendinta in voga anul acesta – la care se adauga o echipa care sa puna fotografiile pe magneti de frigider pe durata evenimentului!
Iar cum un eveniment are neaparata nevoie si de un concept grafic original si personalizat, pentru tot ce inseamna materiale printate (invitatii, plicuri, meniuri, place carduri etc), tendinta pentru papetaria de nunta este reprezentata de modele clasice si vintage, in culorile vedeta ale nuntii!
Mai multe detalii gasiti pe www.the-president.ro
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.