joi, 26 octombrie 2023

Ai grijă de tine. Iertaţi-vă. Şi să te iubesc..


"Te trezești între 2 dimineața și 5 dimineața?
În ultimele săptămâni, toți cei care lucrează cu Lumina și oamenii concentrați pe evoluțiile lor au dificultăți de a dormi, au dificultăți în a se odihni corect și deplin.
Uneori (de multe ori) se trezesc între 2:00 și 4 dimineața, în acea scurtă perioadă a nopții spațiul se deschide și mulți sunt treziți pentru a se conecta cu energiile divine, a primi mesaje, a comunica cu familiile lor de suflet sau cu ghizii lor de lumină.
Acești oameni experimentează și „spațiu-timp” ceea ce înseamnă că timpul trece mai repede și totul pentru că soarele este mai activ ca niciodată și frecvența vibrațională crește constant...
Printre celelalte simptome se numără și senzația de energie intensă în timp ce îți aliniezi materia cu toate câmpurile energetice.
Confuzie, pentru că renunți treptat la a trăi împreună în a treia dimensiune fizică și terestră pentru a anticipa al patrulea D pentru a evolua până la a 5-a.
Durerea neobișnuită în diferite părți ale corpului este rezultatul curățării și eliberării energiilor karmice și transgeneraționale.
Pierderea memoriei pe termen scurt care vine din faptul că ne aflăm în mai multe dimensiuni simultan.
Și dorința insațiabilă de a merge mai departe face parte din tranziție.
A fi în momentul prezent este un sistem al Lumii Noi și singurul spațiu-timp adevărat.
Dispariția bruscă a prietenilor, relațiilor, claselor, obiceiurilor și familiei se întâmplă pentru că evoluezi dincolo de ceea ce ai fost pentru că Sufletul are nevoie de energii și medii diferite pentru a continua să se extindă.
Schimbarea va fi mai bună și mai pozitivă.
Vor fi zile de oboseală extremă, în timp ce corpul tău își pierde densitatea și trece printr-o restructurare intensă.
Acesta este motivul pentru care somnul și mâncatul devin uneori sarcini importante pentru a-ți ridica vibrația.
Nevoia de alimente mai frecvente se datorează simptomelor scăzute de zahăr. Sa te ingrasi cu incapacitatea de a-l pierde, indiferent ce faci este unul dintre experimentele tipice in energiile actuale.
Ai încredere în corpul tău că știe ce face.
Un alt dintre cele mai frecvente simptome sunt urcușurile și coborâșurile emoționale, adesea dorind să râdă, să plângi sau să
Ai grijă de tine.
Iertaţi-vă.
Şi să te iubesc... "


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor