luni, 15 iulie 2024

Să-ți fie viața o binecuvântare ❤️❤️❤️❤️


 ÎȚI BINECUVÂNTEZ CALEA CU 7 PLANTE MAGICE...

Voi presăra cu flori de lavandă ca să-ți dea pace și fericire, să-ți ia durerile și să te umple de bucurie, să-ți ofere darurile strămoșești ale șamanilor și puterile pădurii.

Voi presărată cu frunze de dafin, pentru ca puterea să înflorească în tine, ca profețiile bune să se adeverească.
Pentru a te ajuta să desfaci blestemele și energiile rele, să îți dea prosperitate și belșug în casa ta.

Voi presăra cu frunze de cimbru, pentru a te bucura și a-ți risipi coșmarurile, a te vindeca în dragoste, de a semăna curaj în tine și a te despărți de suferință.

Voi presăra cu frunze de salvie, ca să-ți împlinesc visele, să te îngrijesc de ochiul rău, să-ți ofer protecția focului de jad și să-ți ofer înțelepciune de la marile duhuri ale câmpurilor.

Voi presăra cu frunze de rozmarin, să te feresc de boală, de răul în dragoste, de suferință, ca să poți cunoaște măreția vieții și zorii întelepciunii.

Voi presăra cu flori de busuioc, ca să zbori dincolo de apusuri, ca să cunoști bogăția afecțiunii și puterea vindecătorilor pământului și să te elibereze de fluturii tristeții.

Voi presăra cu flori de sunătoare pentru a înlătura durerea, pentru a-ți vindeca inima frântă, astfel încât să poți dizolva orice traumă și să îți recapeți puterea de a te reinventa din nou.

Îți binecuvântez viața cu cele șapte ierburi magice și fie ca orice durere și suferință să se dizolve în energia iubirii pure.

Să-ți fie viața o binecuvântare ❤️❤️❤️❤️

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor