luni, 13 februarie 2023

Mulțumesc

 Recunoștința este una dintre cele mai vindecătoare deprinderi pe care omul le poate avea.
Recunoștința ne deschide ochii la câte am primit și avem și pune în perspectiva corectă ceea ce ne lipsește. Nici un om nu are totul, indiferent cât are.
Recunoștința ne echilibrează și vindeca relațiile, pentru că aproape întotdeauna nemulțumirea se îndreaptă împotriva unor oameni din jurul nostru. Și relațiile vindecate ne aduc vindecare fizică și emoționala.
Recunoștința este un medicament la îndemâna, gratis, fără efecte secundare și cu efecte garantate și extraordinare, în condiții de folosire conform "prospectului".
- deprinde- te sa spui "


Mulțumesc" pentru orice lucru care ți se face- mic sau mare.
- Fă-ți o lista a mulțumirii "de inceput", în care treci toate lucrurile, chiar și pe cele pe care le considerai banale. Iată că sa ai un acoperiș "necutremurat" deasupra ta nu-i ceva de la sine înțeles! Apa pe care o ai este un dar. Alții nu o au. Să te ridici din pat în fiecare dimineață este o binecuvântare. Nu toți au parte de ea. Să bei o cafea este un răsfăț. Să fie cineva care se interesează de tine și te întreabă din când în când ca faci, este mare lucru. Și lista este nesfârșită!
- Recunoștința "se administrează de minimum doua ori pe zi: dimineață și seara și durata administrării este minimum o luna. Se prelungește de obicei termenul de administrare.

Efectele preconizate: inima ușoară, liniștirea durerilor de stomac, normalizarea tranzitului, somn de calitate și multe altele.

Începeți tratamentul de azi!

Sa fiți sănătoși! Și recunoscători.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor