luni, 30 octombrie 2023

A DĂRUI ÎN LINIȘTE...Fii binecuvântat!!!!

 


În fiecare zi, când ieșiți la muncă sau sunteți într-un loc public, cum ar fi o piață, un parc,într-o stație, observați trecătorii.

Simte-ți vibrația inimii , și trimite-o către oamenii din jurul tău alegând la întămplare cui îi vei dărui acest minunat cadou anonim și tăcut.

Când vezi că trece pe lăngă tine o persoană cu afectiuni medicale,trimite-i din inima ta,sănătate și putere să înțeleagă sensul bolii.

Dacă vezi o persoană tristă, trimite-i pace și bucurie.
Dacă vezi un copil care plânge, trimite-i un viitor frumos.
Dacă vezi pe cineva cu un gest urât și furios, trimite-i din inima ta dragoste și iertare.
Și tot așa, cu toți oamenii care îți travesrează drumul.
Integrează-i pe toți în inima ta , pentru că ei sunt extensii ale ființei tale, urează-le tot ce e mai bun pentru ei, și familiile lor.
Binecuvântează-i pe toți și trimite-le prosperitate, pace și bucurie.

Nu te vei mai întălnii niciodată cu acești oameni,de aceea nu ai nevoie de nici o confirmare, iubirea nu se impune niciodată, ci este oferită din inima ta catre toate ființele, pur și simplu.

Fă-o în egală măsură cu cei dragi, cu familia, cu vecinii și cunoscuții, învață să dăruiești în liniște. Creeză o lume mai bună, de la tine începe schimbarea.

Împărtășește această practică ca să ajungă la cât mai multe persoane și astfel să facem schimbări importante în viața noastră și să binecuvăntăm cu iubirea noastra planeta.

Îți mulțumesc cu ❤️. Și trimit din inima mea înspre inima ta pace și lumină. Fii binecuvântat!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor