joi, 25 aprilie 2024

Raceala, cauzele spirituale


 

Exista mai multe cauze pentru care racim, de la virusii din mediu, schimbarile bruste de temperatura pana la caracteristicile spirituale care odata ce le intelegem si aplicam, toate celelalte tind sa nu ne mai afecteze.

In aceasta perioada se manifesta cele mai multe viroze, asa numitii virusi care se raspandesc cu rapiditate in mediu si sunt atrasi de persoanele care au sistemul imunitar scazut.

Din cauza starii de disconfort, oamenii vor sa rezolve totul foarte repede, asadar primul instinct este sa-si faca aprovizionarea cu medicamente de la farmacie. Insa chiar si daca pastilele vor ameliora pe moment durerile, acestea nu vor creste sistemul imunitar, lucru care face ca organismul sa fie la fel, poate chiar mai sensibil si receptiv in fata bolilor.

Sistemul imunitar ne apara de diferitele expuneri la mediu, boli, virusi cauzate de microorganisme.

Cateva sfaturi pentru ca sistemul imunitar sa fie puternic:

-3 litri apa pe zi ; Somn de calitate – 8 ore; mananca multe fructe; ia-ti aportul de vitamine si minerale necesare ( Vitamina A, B1, B2, B6, B12, C, E, magneziu, seleniu; respira constrient si profund; manifesta ganduri de incurajare si stima de sine care sa iti ofere protectie mentala; spala-te pe maini si limba cat mai des; fa miscare astfel incat sa cresti activitatea limfei.

Rolul sistemului limfatic este de a curata corpul la nivel celular, de a elimina toxinele si alte elemente daunatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor