miercuri, 12 iulie 2023

Învață să faci din toată inima bucurii celorlalți și vei vedea câtă bucurie iți va dărui ție Dumnezeu.

 

Sfintii, oamenii lui Dumnezeu, sunt minunate, nevestejite, înmiresmate flori. Nu te atinge de ele cu buze întinate de duhoarea pacatului. Roaga-te lor cu inima si cu buze curate, cu luare-aminte, adunându-ti gândurile, cu evlavie, fara graba. Ei sunt cer cuvântator, au dus pe pamânt viata cereasca, împodobita cu minuni si cu alese fapte de desavârsire, în iubire necuprinsa si adânca smerenie, în nerautate, rabdare, jertfire de sine, iubind pe Dumnezeu mai presus de toate.
Iertarea si Ignoranta.
Oamenii vor sa traiasca fara griji si fara incercari in viata.Ei se lasa purtati in caruselul existentei si uita de Dumnezeu.Cand intalnesti oameni maturi care nu stiu sa isi faca cruce,constati ratacirea si suferintele din interiorul lor.Ignoranta si pozitionarea fata de Divinitate si Legile sale inseamna trairea in care ne aflam.Cand iertam si nu judecam pe aproapele nostru traim asemenea AtoateCreatorului.Cand ignoram si suntem ignorati suntem intr-un colt al existentei.
Imi pasa de omul de langa mine,il slujesc si il accept asa cum este fara judecata si ignoranta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor