miercuri, 12 iulie 2023

Iubirea Sufletului


 
"Începe Postul de la Suflet. După Căderea din Rai, Iubirea Sufletului o facem Ură, Dragostea o facem Ucidere şi Dăruirea o facem Egoism. Aşa Posteşte şi cu Sufletul, nu te mai hrăni cu Ura, cu Duşmănia, cu Închistarea şi Egoismul. Opreşte aceste Negativuri de Suflet şi Restabileşte Legătura directă cu Dumnezeu prin care să Reconştientizezi Conştiinţa ta de Suflet Trezit la adevărata Viaţă Curată şi Luminoasă. Doar în această Măsură se vor Emana apoi în Corpul tău Noi Energii Bune esenţiale, care le vor Înlocui pe cele Rele şi vor Revitaliza tot Corpul tău. Începe cu Rugăciunea Minţii, ca Post de Conştiinţă, Oprind Mintea în Conştiinţa Iubirii de Dumnezeu care este mai mare decât toate Gândurile posibile.
Începe cu Pocăinţa de Suflet-Inimă care este Postul de Duh de Suflet, prin care Opreşti Răutatea Sufletului. Pocăinţa Sinceră faţă de Dumnezeu este Revitalizarea Întregului Suflet, ca Pogorârea Sfântului Duh care Curăţă Duhul de Suflet şi-i dă Noi Puteri de Suflet, Puteri ce se prelungesc apoi în Corp şi Revitalizează tot Biologicul. Nu Neglija Acest Tratament de mare Valoare, care este Temelia Tratamentelor următoare diverse.
Tratamentul Religios este un Tratament tot aşa de Obiectiv ca şi cel Medical. Dumnezeu este o Realitate Obiectivă, nu simplă Sugestie, şi aşa Tratamentul Religios este Real şi faptic, atât în Suflet cât şi în Organele Corpului. Nu neglija Spovedania ca Descărcarea Conştiinţei de Toxinele Păcatelor. Nu neglija Slujbele Religioase, ca Primire de Energii Harice şi de Purificare directă prin Lucrarea Sfântului Duh care este Dumnezeiscul Curăţitor şi Dătător de Viaţă. Nu neglija Învăţătura Hristică ce este Medicament real al Bolilor de Limbaj de Suflet, care apoi generează Boli de Funcţii Organice.
Se vorbeşte Mistic despre Tămăduiri prin Formule Magice... Este o Amintire de Tămăduire prin Cuvântul Dumnezeiesc...
Sfinţii Vindecă prin Cuvânt Boli ca şi Mântuitorul Hristos în Evanghelie. Citiţi Zilnic Evangheliile, câte un Capitol sau câteva Versete, citiţi cu voce tare şi Puterea cuvintelor Dumnezeieşti vă va aduce Vindecări. Repetaţi Cuvintele Evanghelice în Inimă şi în Minte şi veţi simţi Noi Energii binefăcătoare. Acestea nu sunt simple sugestii... Cuvintele Sfinte produc real Energii-Vibraţii tămăduitoare. Şi Medicina descoperă Puterea Paranormală a unor Cuvinte Magice...
În tulburările Nervoase şi Psihice Pronunţaţi Cuvinte Sfinte, dar nu în Cap ci în Gât aproape de Inimă şi veţi vedea cum vă calmaţi agitaţia psihică... Oprirea Gândurilor în Cuvântul Sfânt este Postul Gândurilor şi al Minţii. Oprirea Sentimentului Inimii în Pocăinţa Inimii este Postul Inimii Păcătoase şi Bolnave. Cei Bolnavi de Inimă să facă mai mult Această Pocăinţă de Reîntoarcere a Iubirii către Dumnezeu şi multe simptome de boală se ameliorează. Ca Medicină Isihastă vă Indicăm aceste Remedii în Lărgire şi Integralitate Suflet-Corp."
Medicina Isihasta. Taina vindecarii.
pp. 201 - 203
Avva Ghelasie Gheorghe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor