miercuri, 22 septembrie 2021

 Asa cum stiti, am realizat o serie de emisiuni despre sanatatea intima feminina, discutand despre aspectele la care trebuie sa fim atente noi, ca femei, ca sa ne bucuram cu adevarat de sanatate! Pentru ca - desi se vorbeste mult despre microbiomul uman, despre flora digestiva etc - in cazul nostru, al femeilor, nu trebuie sa uitam nici de importanta florei vaginale. Pentru ca de echilibrul si de sanatatea acesteia depinde si sanatatea noastra intima. Asupra acestor aspecte am vrut sa atrag atentia in cadrul acestor emisiuni!

Bineinteles, suplimentele alimentare ne pot ajuta si in acest caz, iar Floral'aise, supliment alimentar ce contine doar lactobacili si vitamina A, fiind cu administrare orala, este si comod de administrat. Se recomanda din adolescenta la menopauza, atat preventiv, cat si ca adjuvant in diferite tratamente pentru infectiile intime.Acum va invit la un concurs prin care, tot asa, incerc sa atrag atentia asupra aspectelor de care trebuie sa tinem cont pentru sanatatea noastra intima, asupra faptului ca trebuie sa ne informam adecvat si sa alegem sanatos!
Pentru a participa la acest concurrs va invit sa inserati la prezenta postare un comentariu cu textul " Sanatate intima, cu Floral'aise!", iar peste 3 zile, in 24 septembrie 2021, vom desemna 3 castigatoare (prin random.org). Fiecare va primi cate 2 cutii de Floral'aise, care mentine echilibrul florei vaginale si previne disconfortul intim. Aceste 2 cutii sunt pentru o cura de 2 luni. (Timp de 20 de zile se ia cate o capsula pe zi, apoi se fac 10 zile pauza, apoi se repeta aceasta schema luna urmatoare.)
Bineinteles, va invit in continuare sa urmariti emisiunile de sanatate pe care le realizez, sfaturile sanatoase pe care le aflam impreuna in https://www.facebook.com/CeciliaCaragea/photos/a.922354384493976/4524212980974747/cadrul acestor emisiuni de la medici de top care au amabilitatea de a raspunde intrebarilor noastre. Bineinteles, vom mai aborda si subiectul sanatatii intime pentru a ne bucura cu adevarat de echilibru si pentru a avea starea de bine dorita! Pentru ca echilibrul interior se vede si la exterior! Va doresc echilibru, sanatate, armonie! Multumesc!

#floralaise #suplimente #suplimentepentrufemei #suplimentenutritive #suplimentealimentare #sanatateintima #sanatateaintima #sanatateafemeilor #sanatateafemeii #sanatateafeminina #lactobacili #vitaminaA #flora #floradigestiva #floravaginala #microbiom #microbiota #preventie #sanatate #produsesanatoase #sanatoase #sanatoasa #zonaintima #infectieintima #infectievaginala #igienaintima #adolescenta #menopauza #sarcina #sanatateata


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor