miercuri, 30 martie 2022


 
Intr-o zi, un FLORAR s-a dus să se tundă. La sfârşit, el a întrebat cât îl costă, iar frizerul a răspuns: „Săptămâna asta e gratis, lucrez în folosul comunităţii.” Florarul a plecat din frizerie mulţumit. A doua zi, când frizerul a mers la atelier, a găsit la uşă un buchet mare de trandafiri roşii şi o carte de vizită pe care scria „Mulţumesc!”
🌱Mai târziu a venit să se tundă un PESCAR, şi când a întrebat cât costă tunsoarea, frizerul a răspuns din nou că lucrează gratuit toată săptămâna. Pescarul a plecat mulţumit. A doua zi, deschizând atelierul, frizerul a găsit la uşă un cos cu pesti, cu un cartonaş de mulţumire.
🍀Apoi a venit să se tundă un POLITICIAN şi, când a întrebat de preţ, frizerul a răspuns din nou: „Săptămâna asta lucrez gratis, în folosul comunităţii”. Politicianul a plecat foarte fericit. Când s-a dus să deschidă atelierul în dimineaţa următoare, frizerul a găsit aliniaţi la uşă o duzină de parlamentari, aşteptând să se tundă gratis...
🌱Aceasta este diferenţa fundamentală dintre oameni... și oameni...🤔


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor