luni, 9 mai 2022

Ce este maturitatea spirituală?

 

Ce este maturitatea spirituală?
Este atunci când renunți să îi schimbi pe alții și te concentrezi pe schimbarea și evoluția ta personală!
Este atunci când înțelegi că fiecare ființă are dreptate după propriul nivel evolutiv și propria perspectivă și încetezi să îi mai impui propriul tău adevăr!
Este atunci când înveți renunțarea, a nu mai deține controlul, și lași lucrurile și situațiile să fie fără să opui rezistență!
Maturitatea spirituală este acceptarea oamenilor exact așa cum sunt! Fiecare este frumos și unic în felul lui, fiecare are propria viață, propria luptă interioară și propriile lecții de explorat și învățat, însă singur!
Este atunci când devii capabil să nu ai așteptări de la nici un fel de relații și oferi tot ce este mai bun din tine doar pentru plăcerea de a dărui!
Maturitatea spirituală este atunci când înțelegi că toate acțiunile tale sunt pentru și despre tine însuți de a îți regăsi propria liniște interioară și pe tine însuți!
Când încetezi să demonstrezi cât de deștept sau capabil ești!
Când încetezi să mai cauți validarea și aprobarea altora!
Când incetezi să te mai compari cu ceilalți!

Când încetezi să te mai victimizezi.
Când ești împăcat cu tine însuți!
Când încetăm să incorporăm fericirea în lucrurile materiale sau anumite persoane!
Maturitatea spirituală este orientarea către tine însuți și conștientizarea că tu ești centrul, prezența, esența vieții tale. Adaugă-ți întotdeauna un plus de valoare și continuă să lucrezi la noua versiune a ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor