duminică, 8 mai 2022

Postul negru și zilele săptămânii

 Se spune că ținerea postului negru cu perseverență într-o anumită zi a săptămânii va influența în mod pozitiv acele aspecte atribuite în general respectivei zile. Aruncând o privire în statistica acestui blog am observat că nu puțini sunt cei care au ajuns aici căutând astfel de informații și m-am gândit să le aduc la îndemână și acest tip de date. Dacă influențele despre care se spune sunt cu adevarat vizibile în viața individuală și dacă există persoane care au avut perseverența necesară să testeze influențele benefice aduse de postirea într-o anumită zi a săptămânii, rămâne să aflăm de la cei care au încercat. Iată care sunt influențele presupuse a le avea fiecare zi a săptămânii dacă se tine post negru pe parcursul acesteia:  

LUNI Postul negru ținut luni facilitează reușita la examene, găsirea unui loc de muncă, obținerea de bunuri materiale meritate, reușire în procese unde dreptatea este de partea noastră, ajutorul în vederea căsătoriei. De asemenea sporește memoria, calitățile psihice, talentul lingvistic, imaginația, aptitudinile literare, creativitatea. Conferă o mare putere de adaptare. 


MARȚI Postul negru de marți ajută la eliminarea situațiilor de viață ce implică violența și accidentele. Acesta duce în timp la eliminarea confruntărilor și amplifică energiile de tip masculin/yang. 

 MIERCURI Postul negru ținut miercuri facilitează legăturile interpersonale de orice fel, schimburile, mișcarea și adaptarea, abilitatea de a intermedia și de a comunica, afacerile. Miercuri se postește pentru a scăpa de persecuții și de învinuirile celor ce vă acuza pe nedrept. Creste optimismul și permite obținerea succesului material. 

JOI Postul negru ținut joi amplifică înțelepciunea, echilibrul, moralitatea, corectitudinea, bunul simț, respectul pentru autoritate, spiritul de sacrificiu, umanismul. 

 VINERI Postul negru de vineri permite asimilarea aspectelor ce țin de afectivitate, iubire, armonie, frumusețe, senzualitate rafinată, simpatie, atracție magnetică, farmec. Aduce pacea lăuntrică și fericirea. Vineri se postește și pentru izbăvirea de vrăjmașii știuți și neștiuți, pentru alungarea duhurilor necurate și dezlegarea vrăjilor și a blestemelor.  

SÂMBĂTĂ Postul negru ținut sâmbăta amplifică spiritul practic, siguranța, stabilitatea, spiritul de organizare, perseverența, tenacitatea, răbdarea, seriozitatea și spiritul analitic. (Nu este recomandat totuși să se realizeze în mod regulat post sâmbăta pentru evitarea unor fenomene de rezonantă nedorite!) 

DUMINICĂ Postul negru de duminică solarizează și purifică ființa și amplifică energiile de tip masculin/yang. Arde reziduurile negative acumulate la nivel sufletesc, favorizează deschiderea către aspectele spirituale înalte și apropierea de Dumnezeu. Pentru a ajunge la efectele dorite este necesar ca postul negru să fie ținut cu regularitate în aceeași zi a săptămânii. În prealabil este de dorit ca persoana care începe ținerea unui astfel de post sa stabilească un aspect concret pentru care face acest demers, chiar dacă ziua respectivă are o înșiruire de mai multe posibile influențe. (Exemplu: persoana va alege sa postească, sa zicem joi, pentru înțelepciune, chiar dacă joi există o multitudine de alte influențe.) Se spune că după 3 – 4 luni efectele încep să se facă simțite, iar după aproximativ doi ani se obține o stabilizare a lor. ____________

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor