duminică, 25 septembrie 2022

LICHIDARE A OBLIGAȚIEI


A venit timpul să-i lăsăm pe alții, prietenii, soțul, copiii, să meargă în ritmul lor, fără să se simtă vinovați că nu-i pot trezi, că nu-i fac să vadă că există un alt mod de a trăi și gândi.
Nu cunoști alegerea sufletului altuia, care este diferită de a ta. Nimic nu te obligă să cauți să-l salvezi pe celălalt, chiar dacă știi că sufletul lui este frumos. Permite-i să fie ceea ce alege.
Dorind să salvezi sufletul celuilalt, intri în triunghiul infernal, ești încă o victimă a responsabilității pe care, singur, ți-ai impus-o. Îl împiedici să-și trăiască alegerea sufletească.
Renunță la controlul asupra sufletului altora, fie că este vorba de copiii tăi, cercul tău. Fiecare suflet are un proces de facut, o cale de evolutie aleasa si daca nu se potriveste dorintelor tale, lasa-l sa experimenteze ceea ce este necesar sufletului sau. Renunță la control.
Dorind să-l conduci pe celălalt pe calea luminii, care ți se pare bună, nu accepți alegerea sufletului său, nu-l lași să-și trăiască experiența.
Eliberează-te, acum, de toate obligațiile de sacrificiu, de supunere, față de ceilalți, mergând singur înainte dacă este necesar, fiind mai mult în acceptarea unității cuiva.
E timpul să curăți obligațiile pe care părinții tăi, societatea, tu însuți, le-ai configurat care fac parte din viața ta. Nu esti obligat sa traiesti si sa fii in preajma oamenilor toxici pentru tine, nu exista obligatia sa ramai in a-ti sacrifica viata pentru a-i salva pe altii. Nu este responsabilitatea ta.
Încetează să te mai simți sub obligația de a fi bun tot timpul, de a spune da la orice, acceptă să nu-ți faci timp pentru tine. Tu ai creat acea situație, fii conștient de asta și dacă nu îți prețuiesc prezența lasă-i să se bucure de absența ta.
E timpul să te dezbăți de dependența de obligațiuni, să eliberezi toate contractele, toate promisiunile pe care le-ai făcut din obligație inconștientă.
Lasă sufletul tău și al altora să trăiască ceea ce este de trăit pentru fiecare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor