sâmbătă, 20 mai 2023

RETETA PENTRU ELIMINAREA PIETRELOR :

 



Toata lumea are pietre (ficat, colecist, fiere).
Eliminarea chirughicala e pietrelor este o MARE prostie caci de regula se scoate si vezica biliara si pe urma bila produsa de ficat nu mai este depozitata in vezica pt. ca corpul sa o acceseze la digestie daca are nevoie de ea, ci se revarsa permanent in stomac, lucru care distruge sanatatea masiv, caci bila este toxica si este buna numai in timpul digestiei anumitor alimente care fermenteaza greu.
Este nevoie de:
- 4 linguri de sulfat de magneziu (cam 35-40 grame) (numit si sare amara insa atentie mai exista o sareamara cu natriu, nu aceea!) Se gaseste la farmacie care se dizolva in 750 ml de apa plata
- o grefa mai mare (lamaia se poate folosi in loc de grefa daca nu se gaseste, insa e acra si nu e atat de buna la gust ca si grefa, deci cine poate sa ia grefa)
- ulei de masline sau si mai bine ulei floarea soarelui presat la rece (plafar).
Reteta originala este cu ulei de masline, insa cel de floarea soarelui este mai bine acceptat de corp decat cel de masline si are in plus un gust mai bun. Cel de floarea soarelui este si mai ieftin.
Procedura e simpla si consta din ingurgitarea de 4 ori de apa cu sare amara si odata cu ulei amestecat cu suc de grefa.
===============================
PRIMA ZI (cel mai bine se face sambata pentru cei care lucreaza)
ORA 14:00 de aici nu se mai mananca nimic. Doar se mai poate bea apa si lichide.
ORA 18:00 - Se beau 180 mililitri apa (aproximativ un pahar) din apa cu sarea amara (deci un sfert din apa). Sarea amara e un purgativ si actiunea sa principala e sa dilate canalele biliare, pregatindu-le pentru eliminarea pietrelor. De asemenea, curata intestinul, astfel incat pietrele, atunci cand incearca sa iasa, nu se lovesc de mancare sau alte reziduuri si pot fi eliminate usor.
ORA 20:00 – Se bea al doilea pahar de apa cu sare amara.
ORA 21:30 -Daca nu ati avut scaun pana acum, e bine sa va duceti la toaleta sau optional puteti face o clisma cu apa calduta.
ORA 21:50 -pt. femei: Se amesteca bine 80-90 mililitri ulei de floarea soarelui cu 40-50 ml de suc de grefa si se amesteca bine pana se obtine o emulsie.
Pt. barbati: Se amesteca bine 100-120 mililitri ulei de floarea soarelui si cu 50-60 ml de suc de grefa.
Barbatii mai mari pot sa foloseasca 120 ml de ulei, cei mai mici 100 ml.
Ingredientele se pot amesteca intr-un borcan inchis care se clatina bine de 10-20 de ori ca sa se obtina o emulsie. Grefa este de preferat la lamaie caci aceastra este acra. Grefa e mai buna la gust si amestecata cu ulei are chiar un gust excelent, nicidecum uleios sau rau.
ORA 22:00 – Se bea amestecul de ulei de masline si suc de grefa. Acest amestec se bea in picioare. Se bea in decurs de 1 minut. ASEZATI-VA CULCAT IN PAT IMEDIAT ce ati baut uleiul!
Este esential pentru eliminarea pietrelor sa stati lungit si nemiscat. Pozitia trebuie sa fie culcat pe spate, cu o perna sub cap. Daca e o pozitie incomoda, se poate sta pe partea dreapta cu genunchii trasi spre piept. STATI COMPLET NEMISCAT, CEL PUTIN 20-30 MINUTE SI INCERCATI SA NU VORBITI! Daca va sculati in acest timp puteti intrerupe pietrele sa iasa!
Ideal este sa se mearga la culcare dupa ce s-a baut uleiul.
Pietrele vor fi eliminate fara durere, deoarece se secreta multa bila (care este uleioasa), iar canalele biliare sunt tinute larg dilatate de magneziul din sarea amara.
Optional se poate pune ceva cald pe burta dupa ce s-a baut uleiul ca sa dilate ceva mai mult, insa nu este decat o chestie optionala.
Cine are in general greata de la grasimi poate sa i se faca greata dupa ce a baut uleiul.
Remediul homeopatic Pulsatilla CH15 luat de 2-3 ori la interval de 10 minute poate ajuta sa se elimine aceasta greata si ca uleiul sa fie absorbit fara probleme.
A DOUA ZI DIMINEATA:
ORA 06:00 dimineata- Se bea al treilea pahar de apa cu sare amara.
ORA 08:00 dimineata- Se bea al patrulea si ultimul pahar de apa cu sare amara.
ORA 10:00 dimineata - de acum se poate manca din nou. Se evita mancarea grea.
Pietrele sau bilele de colesterol vor iesi prin scaun, de regula incepand cu a doua zi seara sau dupa amiaza si eliminarea va continua inca o zi. Primele pietre vor fi moi, din colesterol, - galben-verzui dupa care pot fi urmate de pietre tari, calcaroase.
Constistenta si numarul pietrelor difera de la om la om. Pietre de dimensiuni pana la 3 cm ies fara probleme insa rar sunt pietre mai mari de 2,5 cm.
- reteta scarface 
 
Ce beneficii are sarea amara – Unele dintre beneficiile notabile ale sarei Epsom includ:
1 – Amelioreaza stresul si relaxeaza organismul. Stresul scurge corpul de magneziu si creste nivelul de adrenalina. Cand se dizolva in apa calda, sarea amara este absorbita prin piele si reumple nivelul de magneziu din organism. Magneziul ajuta la producerea serotoninei, o substanta chimica eliminata in creier care creeaza un sentiment de calm si relaxare.
Cercetarile arata ca magneziul creste, de asemenea, energia si rezistenta prin incurajarea productiei de ATP (adenozin trifosfat), pachetele de energie produse in celule. Expertii cred ca baia cu sare Epsom de cel putin trei ori pe saptamana va ajuta sa aratati mai bine, sa va simtiti mai bine si sa castigati mai multa energie. Ionitii de magneziu va ajuta sa va relaxati si sa reduceti iritabilitatea prin scaderea efectelor adrenalinei. Ei creeaza un sentiment relaxat, imbunatatesc somnul si concentrarea si ajuta muschii si nervii sa functioneze corect.
2 – Amelioreaza durerile si crampele musculare. O baie cu sare amara usureaza durerea si amelioreaza inflamatia, ceea ce o face benefica in tratamentul durerilor musculare, a astmului bronsic si a migrenei. In plus, se stie ca ea vindeca taieturi si reduce durerea de la nastere. Se amesteca o pasta groasa de sare Epsom cu apa fierbinte si se aplica pentru a obtine confort linistitor. Incearcati sa imbaiati picioarele dureroase, obosite intr-o cada de apa calda cu o jumatate de can de sare amara.
3 – Ajuta la functionarea corecta a muschilor si a nervilor. Studiile arata ca sarea Epsom poate ajuta la reglarea electrolitilor din organism, asigurand buna functionare a muschilor, nervilor si enzimelor. Magneziul este, de asemenea, cunoscut ca fiind esential in utilizarea adecvata a calciului, care serveste drept conductor principal al impulsurilor electrice din corp.
Ce beneficii are sarea amara – elimina toxinele din organism
4 – Aceasta sare juta la prevenirea intaririi arterelor si formarea cheagurilor de sange. Sarea amara imbunatateste sanatatea inimii si ajuta la prevenirea bolilor de inima si a accidentelor vasculare cerebrale prin imbunatatirea circulatiei sangelui, protejeaza elasticitatea arterelor, previne formarea cheagurilor de sange, si reduce riscul de decese bruste de atac de cord.
5 – Sarea Epsom amelioreaza constipatia. Numeroase studii au aratat ca sarea Epsom poate fi utilizata pentru a trata constipatia. Luata intern, aceasta actioneaza ca agent de detoxifiere pentru curatarea colonului. Sarea actioneaza ca un laxativ prin cresterea apei in intestine si poate provoca o scutire temporara de constipatie. Cu toate acestea, este strict interzis ca sarurile amare sa nu fie utilizate pentru a scapa de constipatie fara consultarea unui medic.
6 – Sarea amara elimina toxinele din organism. Sulfatii din aceasta sare ajuta la eliminarea toxinelor si a metalelor grele din organism, amelioreaza durerile musculare si ajuta organismul sa elimine substantele nocive. Pielea este o membrana foarte poroasa si adaugarea mineralelor potrivite in apa de baie declanseaza un proces numit osmoza inversa, care de fapt scoate sarea din corp si toxinele daunatoare impreuna cu ea. Pentru o baie de detoxifiere, cel putin o data pe saptamana adaugati doua cesti de sare Epsom la apa din cada si inmuiati timp de 10 minute.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor