sâmbătă, 19 august 2023

Cea mai profunda ,misterioasa, spirituala, sufleteasca legatura.

 

Telepatia dintre mamă și fiică, cea mai profundă legătură!

Legătura misterioasă dintre mamă și copil, dar mai ales telepatia dintre mamă și fiică nu se pierde niciodată. Din contră, cu timpul, ea se poate accentua, dacă legătura dintre cele două rămâne foarte apropiată. Chiar dacă trec anii, chiar dacă fiica ajunge și ea la rândul ei mamă, relația spirituală și sufletească pe care o are cu propria mamă rămâne surprinzător de puternică. Este o legătură supranaturală și în același timp firească, bazată pe o dragoste și o înțelegere dincolo de simțuri.

Premonițiile, legături supranaturale între mamă și copil

Orice mamă a avut cel puțin o dată ocazia de a se convinge că telepatia cu fiul sau fiica ei este deosebit de puternică. Mamele simt de la distanță, de la mii de kilometri, mai ales când copiii lor sunt bolnavi sau când sunt în pericol.

Sunt momente în care o mamă se simte brusc îngrijorată pentru copilul ei, ea simte că ceva nu este în regulă, are o stare de anxietate pe care nu o poate explica. Și de cele mai multe ori aceste sentimente sunt verificate.

Este de ajuns să dea un telefon la grădiniță și să afle că, într-adevăr, copilul are febră sau a vomitat și trebuie dus acasă. Sau este contactată de bonă și află că micuțul a avut un accident.

Telepatia dintre mamă și fiică, o conexiune misterioasă

Dincolo de celule, dincolo de ADN și moștenirea genetică, dincolo de premoniții, între mame și fiice rămâne de-a lungul vieții o legătură profundă și stranie. De multe ori, aceasta se accentuează când fiica are la rândul ei copii și realizează ce se petrece în sufletul unei mame.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor