sâmbătă, 19 august 2023

KARMA este prietena mea!

 “Karma” înseamnă acțiune.Orice piatră arunci în acest mediu se va întoarce în cele din urmă la tine, cu un impuls (masă x viteză) egal cu cel pe care l-ai folosit pentru a o arunca. În același fel, orice acțiune se întoarce în cele din urmă, egal și în aceeași formă, la cel care a inițiat-o. (Sursa: Wikipedia)

Există o serie de 12 „legi” ale karmei sau aşa-numite „legi universale” care funcţionează indiferent dacă le cunoşti sau nu şi indiferent dacă le consideri adevărate sau nu 🙂

Totuşi, cunoaşterea acestor legi şi aplicarea lor în activitatea ta cotidiană, te ajută să te „aliniezi” energiilor universale, reducând astfel rezistenţele şi obstacolele din calea manifestării dorinţelor şi visurilor tale.

  1. Legea Supremă

“Ce semeni, aceea culegi.” Deasemenea, este cunoscută drept “Legea Cauzei şi Efectului”

Ce înseamnă asta concret? Tot ceea ce emiţi către Univers se va întoarce. Ceea ce gândeşti, spui sau faci nu va rămâne niciodată fără rezultat. Care va fi acest rezultat? Depinde ce emiţi iniţial…

Astfel, de exemplu, pentru ca „răspunsul” primit să fie fericire, pace, iubire, prietenie, e nevoie ca tu să fii (să te simţi la nivel interior) fericit(ă), împăcat(ă), iubitor/iubitoare, un prieten adevărat etc.

  1. Legea Creaţiei

Viaţa nu se întâmplă “de la sine”, ci implică participarea noastră în mod direct. Chiar dacă nu îţi dai seama sau poate nu îţi vine să crezi, în fiecare moment, cu fiecare gând, cuvânt sau acţiune contribui la co-crearea propriei existenţe.

Iar precum este în interior, aşa este şi în exterior. Astfel, toate elementele care se regăsesc în jurul nostru ne dau indicii despre starea noastră interioară.

Înconjoară-te cu ceea ce îţi doreşti în viaţă şi fii TU însuţi/însăţi. 😉

  1. Legea Smereniei/Umilinţei

Pentru a schimba ceva, ai nevoie mai întâi să accepţi existenţa lucrului respectiv în viaţa ta.

Indiferent cât de “negativ” percepi un gând, o emoţie, situaţie sau chiar persoană, înainte de orice, permite-i să fie. Acceptă-i existenţa, fără a încerca să o reprimi, să judeci sau să ascunzi.

Acceptă lucrurile aşa cum sunt şi întreabă-te: “Nu-i aşa că e interesant că a apărut asta în viaţa mea?…Oare ce mesaj are pentru mine?…Ce am de învăţat din această experienţă?… Şi cum altfel ar mai putea fi?…”

  1. Legea Creşterii

Atunci când tu te schimbi, şi viaţa ta se schimbă.

De aceea, condiţia pentru a te dezvolta şi a creşte spiritual, nu este ca ceilalţi oameni, lucrurile, locurile sau situaţiile să se schimbe. Ci e nevoie ca schimbarea să se producă în interiorul tău.

Şi singura persoană care te poate schimba la nivel profund eşti TU.

  1. Legea Responsabilităţii

E nevoie să îţi asumi responsabilitatea pentru ceea ce este în viaţa ta. A te considera o victimă a circumstanţelor, a acţiunilor altor persoane, a unei “sorţi nedrepte” nu reprezintă nimic altceva decât o fugă de responsabilitate.

Unul dintre adevărurile universale este acela că noi oglindim ceea ce ne înconjoară, iar ccea ce ne înconjoară ne oglindeşte pe noi înşine.

De aceea, fiind responsabil(ă) pentru ceea ce creezi în viaţa ta, poţi alege în orice moment să schimbi.

  1. Legea Conectivităţii/Interdependenţei

Prezentul, Trecutul şi Viitorul sunt conectate.

Chiar şi cel mai mărunt şi aparent nesemnificativ lucru este relevant, întrucât totul în Univers este interconectat.

Fiecare pas duce către următorul. Este nevoie să iniţiezi o acţiune pentru a realiza un proiect.

Primul pas nu este mai important decât ultimul, aşa cum nici ultimul nu este mai important decât primul. Ambii sunt la fel de necesari pentru a realiza proiectul propus.

  1. Legea Focusării/Concentrării

Nu te poţi gândi la două lucruri în acelaşi timp

Chiar dacă în societatea de astăzi multi-taskingul a devenit ceva aproape nelipsit din activitatea zilnică, este dovedit ştiinţific faptul că, practic, nu există un astfel de process. Ci ceea ce dă impresia de multi-tasking este viteza/rapiditatea cu care atenţia se poate muta de la o activitate la alta.

Deasemenea, dintr-o altă perspectivă, concentrându-te pe valori şi o dezvoltare spirituală, nu te vei putea concentra simultan şi pe aspecte inferioare.

  1. Legea Dăruirii şi a Ospitalităţii

Comportamentul tău să reflecte gândurile şi acţiunile tale.

Dacă tu crezi că un anumit lucru este adevărat, atunci, la un moment dat în viaţa ta, te vei găsi în situaţia de a demonstra acel adevăr.

Aşadar, va fi nevoie să pui în practică ceea ce pretinzi că vei fi învăţat 😉

  1. Legea lui Aici şi Acum

Nu poţi fi prezent “aici şi acum” dacă priveşti înapoi către ce a fost sau cercetezi şi te îngrijorezi în privinţa viitorului.

Tiparele vechi de gândire şi comportament te împiedică să creezi noi viziuni pe care să le urmezi.

  1. Legea schimbării

Istoria se repetă până în momentul în care îţi înveţi lecţia şi îţi schimbi direcţia.

Atunci când observi în viaţa ta că se repetă un tipar de gândire, un sentiment neplăcut, o situaţie care te constrânge, întreabă-te: “Ce anume gândesc/fac acum şi este similar cu ce am mai făcut înainte?… Ce înseamnă asta pentru mine?… Care este lecţia mea din această situaţie?… Ce pot să fac diferit de data asta?…Cu altfel îmi doresc să fie lucrurile?…”

  1. Legea Răbdării şi a Recompensei

Orice recompensă necesită iniţial trudă.

Recompensele valoroase şi care dureză necesită strădanie, răbdare şi perseverenţă.

Totodată, adevărata bucurie constă în a face ceea ce simţi că ai de făcut şi ştiind că recompense va veni la timpul ei, în momentul potrivit 🙂

  1. Legea Semnificaţiei şi Inspiraţiei

Recompensele reprezintă un rezultat direct al intenţiei, energiei şi al efortului pe care le depui pentru obţinerea lor.

Întreabă-te: “Care este intenţia cu care fac lucrul acesta?… Pentru ce anume fac acest lucru?…Care este energia pe care o pun?…Cum acţionez în mod concret pentru rezultatele pe care mi le doresc?…”

Porneşte de la intenţie şi de la semnificaţia pe care o dai situaţiei şi rezultatului dorit. Apoi observă energia şi acţiunile concrete pe care le faci în acea direcţie.

Iar fiecare contribuţie personală este totodată o contribuţie la nivelul Întregului.

În încheiere, îţi propun un scurt exerciţiu. Îţi recomand să îţi iei un pix şi o foaie de hârtie (sau să îţi notezi în jurnal, dacă ai unul). Şi poţi folosi muzica din video-ul de mai jos ca fundal sonor, pentru a te putea conecta mai uşor la energia şi intenţiile tale profunde. Aşadar:

  • Gândeşte-te la un aspect din viaţa ta unde crezi că lucrurile nu sunt exact aşa cum îţi doreşti.
  • Parcurge fiecare din cele 12 legi şi identifică unde sunt elemente pe care e necesar să le schimbi şi cum anume.
  • Detaliază cât de mult poţi fiecare situaţie, precum şi fiecare lucru pe care ai constatat că e nevoie să îl faci diferit.
  • Notează-ţi primele 3 noi acţiuni cu care vrei să începi schimbarea şi propune-ţi să le dai curs în următoarele zile (maxim 3)
  • Revin-o după cele 3 zile şi observă ce s-a schimbat.
  • Ajustează ce este nevoie şi mergi mai departe, până când situaţia se transformă complet şi obţii rezultatul dorit.

    Astfel, cele 12 legi ale Karmei ne ajuta sa Intelegem cum trebuie sa actionam, ce trebuie sa acceptam, pentru a trai in fapt, mai fericiti.

  • Legea cauzei si efectului – In traducere libera, culegi ceea ce semeni. Ceea ce dam Universului, primim inapoi. Daca ceea ce ne dorim este Fericire, Iubire, Pace, Prietenie… Atunci ar trebui sa fim fericiti, iubitori, si adevarati prieteni.
  • Legea creatiei – Viata nu se intampla pur si simplu, suntem coparticipanti, suntem unul cu Universul, inauntru si in afara. Tot ceea ce ne inconjoara ne da indicii cu privire la interiorul nostru. Fii tu insuti si inconjoara-te de acele lucruri pe care le vei prezente in viata ta!
  • Legea umilintei – Daca vedem intr-o persoana o trasatura pe care o gasim negativa, atunci nu suntem noi insine concentrati la un nivel mai inalt al existentei.
  • Legea evolutiei – In traducere libera, oriunde ajungi, acolo trebuie sa fii. Pentru noi, a creste, a evolua inseamna schimbare. Nu trebuie sa ii schimbam pe cei din jurul nostru, sau locurile, ci pe noi insine. Cel mai mare dar care ne este dat este chiar lumea noastra interioara si singurul factor pe care il putem cu adevarat controla. Daca ne schimbam pe noi insine in adancul sufletului, viata va urma cursul pe care noi il imprimam si se schimba de asemenea.
  • Legea responsabilitatii – In traducere libera, “ori de cate ori se intampla ceva negativ in viata mea, inseamna ca e ceva rau si in mine”. Noi oglindim ceea ce ne inconjoara si ceea ce ne inconjoara ne oglindeste pe noi. Acesta este Adevarul Universal – trebuie sa ne asumam responsabilitatea pentru ceea ce se intampla in viata noastra.
  • Legea conexiunii – Chiar daca ceva ce facem pare irelevant si pare fara sens, de fapt chiar are un sens fiindca in Univers, totul este conectat. Fiecare pas duce catre un alt pas si asa mai departe. Nici primul si nici urmatorul pas nu sunt de importanta mai scazuta, pentru ca de fiecare am avut nevoie ca sa indeplinim un scop. Trecut – Prezent – Viitor, toate sunt conectate.
  • Legea concentrarii – Nu te poti gandi la doua lucruri in acelasi timp. Atunci cand ne focusam asupra valorilor noastre spirituale, este imposibil sa avem ganduri de joasa speta cum ar fi mania, suferinta sau invidia.
  • Legea generozitatii si a ospitalitatii – Daca tu crezi ca ceva este adevarat, atunci la un moment dat in viata ta vei fi chemat sa demonstrezi acel adevar particular. Este un moment cand trebuie sa punem in practica ceea ce am invatat.
  • Legea lui “aici” si “acum” – Daca ne intoarcem mereu in trecut nu reusim sa fim in totalitate in present – AICI si ACUM. Gandurile vechi, actiunile din trecut, dorintele trecute ne impiedica sa avem visuri noi si sa descoperim lumi si oameni noi.
  • Legea schimbarii – Istoria se repeta pana cand ne invatam lectia si pana cand ne dam seama ce trebuie sa schimbam in drumul nostru.
  • Legea rabdarii si a recompensei – Adevarata bucurie vine dupa ce facem ceea ce trebuie sa facem si avem rabdare, constienti ca ceea ce ne dorim se va materializa la momentul oportun.
  • Legea semnificarii si inspiratiei – In traducere libera, primesti ceea ce oferi. Adevarata valoare a ceea ce traiesti este rezultatul energiei pe care tu o investesti in acel ceva si ce semnificatie dai chiar tu acelei trairi. Orice contributie personala la viata ta este de asemenea o contributie personala la intreg. Ceea ce aduci in viata ta din iubire, inspira de asemenea intreg Universul.

 

KARMA DE NEAM SI PLATILE KARMICE
Ce este “karma”? Inseamna “actiune”, un fel de “lege a firii”, prin care “primim plati” si “facem plati” de orice fel si sub orice forma.
Pe curricula vietii unui om, acesta este generator de energii, cunoscute de voi sub numele de “energii pozitive” si “energii negative”. Eu le numesc altfel: energii de joasa amplitudine si energii de inalta amplitudine. Termenii citati mai inainte mi se par mult prea banali, si sunt, evident, mai pe intelesul tuturor. Energia pozitiva sau energia de inalta amplitudine se transforma in supra-eu, pe cand cea negativa sau de joasa amplitudine ramane ancorata/andocata pe pamant.
Karma personala, reprezinta suma tuturor energiilor negative sau de joasa amplitudine al carei creator suntem chiar noi, oamenii, in alte vieti si care se regasesc in “magma pamantului”, adica…in pamant.
Karma de neam, reprezinta suma tuturor energiilor negative sau de joasa amplitudine create de un neam (a se intelege “de o stirpe”, adica de lineajul familiei: rude sau arbore genealogic) si care se gaseste in “magma pamantului”. Ortodoxia le mai numeste si “pacate de neam”. Pentru a exemplifica mai bine ce inseamna aceasta karma de neam, hai sa ne imaginam ca un stramos de-al nostru a omorat pe cineva din gelozie, sau s-a sinucis. Automat, cei care vin dupa dansul vor manifesta tentative de a face acelasi lucru. Ceea ce inseamna ca, acel neam, este cumva, obligat sa treaca prin aceste manifestari, pana cand “se taie maioneza” iar entitatea care a provocat aceasta manifestare de rau augur “este invinsa”.
Din karma fac parte 3 caracteristici foarte importante si distincte: 1. spiritul; 2. informatia si 3. energia.
Trebuie sa stiti ca, in ceea ce ne priveste pe noi oamenii, o parte din programele cu care venim la intrupare se regasesc la nivel de Sine, iar o alta parte de energii, cum ar fi entitatile sau spatiile, se gasesc la nivel teluric, adica pamantesc.
Cu alte cuvinte, dupa ce am murit, ma duc “sus”, la Dumnezeu (Tata), iar acolo stau si “ma gandesc” ca mai am pe cineva acolo jos, pe pamant, pe care as dori sa-l ajut. Ei bine, atunci cand “ma cer la intrupare”, adica sa ma nasc din nou pe pamant, iau cu mine doar “SK”-ul, restul il las “sus”, adica toate structurile mele. Cumva, tradus “mai pe romaneste”...ma nasc stupid, prost! (nu avem acces la cunoastere dobandita in alte vieti), deoarece la nastere nu am structuri superioare, acestea ramanand in cer, acolo unde se gaseste de fapt si supra-eul meu, care structuri energetice pot fi “aduse pe intruparea” mea prin karma, care este conectata la supra-eul meu. Cu alte cuvinte, atunci cand “vii pe pamant”, toate lectiile pe care le-ai invatat in alte vieti, toata energia pozitiva sau de inalta amplitudine “ramane in cer”, aici pe pamant venind doar Sinele tau, structurile lui superioare ramanand “blocate in cer”, vii doar “tu cu tine” avand doar inteligenta uman-emotionala, sarpele Kundalini si cele doua energii pozitive si negative….si cam atat.
Energia negativa cu care am venit la intrupare, la un moment dat va incepe “sa se manifeste” in noi, adica in fizicul nostru, asta numindu-se “actualizare karmica”, mai pe intelesul tuturor: un fel de energie “care te urmareste” din trecutul tau, din alte vieti traite de tine, si care se poate manifesta, de pilda, prin boala sau se manifesta in jurul tau.
Cum are loc nasterea noastra? Cum ne nastem din parinti? Care sunt principiile care stau la baza nasterii?
Trebuie sa stiti ca toti oamenii rezoneaza cu defectele si calitatile lor. Ideea e ca, nu te poti naste decat din parintii din care te-ai nascut, probabilitatea ca sa te nasti “din alti parinti” este foarte mica, asta tinand doar de o manifestare egocentrista a propriului Sine. Realitatea insa ne spune ca nu te poti naste decat din “acei parinti” din care te-ai nascut si nu din altii.
Am sa va vorbesc putin si despre ingerii intrupati. O parte vin singuri la intrupare iar altii sunt trimsi “fortat” de Dumnezeu la intrupare, pentru ca, multi dintre ei, pur si simplu refuza/nu vor sa vina la intrupare (adica sa se nasca pe pamant ca oameni), si asta dintr-un motiv foarte simplu pentru ei: viata pe pamant este “foarte grea” pentru ei, acestia venind la intrupare ca o…misiune personala, ei rezonand cu defectele si calitatile umane. Pamantul e un fel de “batalion disciplinar” pentru toti cei care vin sa invete sa traisca printre noi.
Stiti din ce este format omul? Din Sinele sau si din cel putin 7 entitati care sunt alaturi de el, si care corespund celor 7 ceakre, ce sunt date de Dumnezeu pentru misiunile personale (MP) ale omului, aceste entitati urmand si ele, la randul lor “a se naste”.
Sa va mai spun o chestie interesanta. Datorita fiilor de Dumnezeu, cunoasterea s-a dezvoltat foarte mult pe pamant, astfel incat exista spirite care au ajuns “mult mai intelepte” chiar decat ingerii care stau in fata Tronului lui Dumnezeu !!!. Pamantul, in faza lui incipienta a fost un fel de “pepiniera” pentru “spiritele mici” care nu depaseau ca varsta astrala 4,5 miliarde de ani. Apoi a venit randul fiilor de Dumnezeu, care au fost exilati pe pamant, deoarece au incalcat legile divine si au fost pedepsiti sa traiasca pe planeta noastra “un ciclu planetar“, cu alte cuvinte, au fost obligati sa traisca milioane, zeci de milioane sau sute de milioane de ani, sute de vieti, trebuind sa fie aici pana la Judecata de Apoi. Exista totusi, un singur amendament: “se pot elibera” de pe planeta noastra daca reusesc “sa treaca de blestemul primordial”, adica de pedeapsa primita acolo sus, in cer.
Tot datorita fiilor de Dumnezeu, pe planeta noastra vin “sa experimenteze” si alte entitati din alte lumi, cum ar fi … extraterestrii, care nu au mai fost pana acum umaniozi. Universul fiind atat de divers, entitatile de pe alte planete se pot manifesta dupa cum doresc. Practic, acestia vin “sa invete sa se manifeste precum oameni”. Spiritul poate lua orice forma doreste. Entitatile extraterestre se supun unor legi diferite de ale noastre, in functie de “Dumnezeii planetelor lor”. Si ca un exemplu: sunt, de pilda, entitati de pe alte planete care se intrupeaza pe pamant pentru a experimenta sexualitatea, viata de familie si a intelege ce sunt astea, cu atat mai mult cu cat, de acolo de unde vin ei, nu au mai experimentat “raul”, deorece au trecut de mult peste aceste experiente cu caracter demonic.
La fel ca oamenii si ingerii au de platit karme. De orice fel si sub orice forma. Ori, din momentul in care au luat hotararea de a se naste pe pamant (de a se intrupa) acestia isi asuma plata pacatelor neamului in care vin.
Cu alte cuvinte, karma de neam reprezinta suma karmelor personale din neamurile (generatiile) respective, aceste karme se transmit … atentie !!! … din tata in fica si din mama in fiu, fix pe sexul opus !!!, blocand energiile superioare, tatal blocheaza meridianul superior al fiicei iar mama pe al fiului, in sensul ca, numai ceakrele superioare sunt blocate de energia data de parintele opus. Asa apare, de pilda, blocarea meridianelor yin si yang. Ele pot bloca dezvoltarea rationala a unui copil. Spre exemplu: autismul, care nu inseamna altceva decat blocarea ceakrelor superioare, mai exact vorbim despre un pseudo-autism. Cat priveste autismul veritabil/autentic, in acest caz Sinele are valori mici si a inregistrat pierderi ale inteligentei umane, adica a inteligentei karmice, pierdere cauzata de consumul abuziv de alcool, droguri, practicarea sexualitatii fara discernamant, etc, pierderea constiintei de sine, putand duce la o “animalizare”, pana acolo incat sa te nasti intr-o zona mult inferioara din pdv spiritual. In opinia mea, autistii sunt, ori animale care se gasesc la prima intrupare si nu au capacitatea sa gandeasca decat la nivelul la care au ajuns, fie oameni care au ajuns intr-o stare foarte avansata de degradare spirituala din cauza exceselor pe care le-au facut in alte vieti.
Ok. Pana aici am inteles. Dar cum procedam mai departe? Cum facem curatarea karmica? Pai cam asa: liturghii platite la mai multe biserici (7 sau 9). Procedand astfel aduni “aur spiritual” sau “aur astral” prin care “poti plati” parti din karma pe care o ai. Trebuie sa intelegi ca, orice lucru pe care-l dai lui Dumnezeu, primesti ceva in schimb. De fapt, dand ceva pentru tine, primeste ceva pentru neamul tau. E ca un cadou facut de tine neamului, dar pe care-l faci bisericii sau dand ceva unui calugar care sa se roage pentru tine. Ce fac eu de fapt? Eu il ajut pe acesta sa-si implineasca misiunea pentru care se gaseste pe pamant (aceea de a se ruga), iar “aurul sau spiritual”, automat, imi va reveni mie. Fair enough?
IMPORTANT:
NIMIC IN UNIVERS NU ESTE GRATIS. PENTRU TOT CEEA CE DAI, PRIMESTI CEVA INAPOI.
FELURI DE PLATA KARMICA:
Postul negru;
Rugaciunea;
Sfintele masluri;
Dezlegarile;
Sfestaniile;
Plata de slujbe de pomenire a celor morti din neamul tau sau chiar al altora cu care tu ai avut intr-un fel de-a face;
Ajutorarea celor aflati in nevoi si suferinte fara a pretinde ceva de la ei sau de la atii;
Prin initiere Rei Ki;
Pierderile banesti;
Boala:
Suferintele sufletesti;
Imprumutarea de bani fara sa-i mai ceri inapoi;
Jocurile de noroc;
Consumul de alcool;
Sexul platit;
Excrocheriile;
Ctitorirea de biserici (aici intra toata gama: donatori, miluitori, etc).
Stiati ca, la slujba de maslu, cand se citesc evangheliile (cele 7 cred), mai ales a celor care pomenesc de vindecari hristice, fiecare evanghelie ne conecteaza la un inger vindecator, iar prin citirea lor, preotul deschide cai, drumuri sau portaluri catre acestia? Atunci cand Hristos vindeca, de fapt nu o facea el, ci ingerii care-l slujeau, adica ingerii vindecatori?
Plata karmica, dupa cum afirmam mai sus, poate imbraca forme dintre cele mai diverse si variate, cum ar fi: bani, boli, suferinte, accidente de orice fel, etc. Cei care decid ce si cum platim sunt ingerii. Care este motivul pentru care o fac? Pentru a castiga “aur spiritual”, care se traduce prin … suflet, “lupta” ducandu-se de fapt pentru suflet sau pentru aur spiritual.
Cum apare boala ca forma de plata karmica? Foarte simplu. Demonul sau” entitatea de intuneric” vine si ia sufletul iar in locul lui vine si “se instaleaza eneregia negativa”. In acel moment organul pe care “s-a instalat” se deterioreaza sau se distruge. Este de la sine inteles ca demonul respectiv are voie sa faca asta, adica Dumnezeu ii permite aceasta manifestare. Mai simplu spus, oamenii care sunt bolnavi “le lipseste sufletul sau parti din el”.
Daca ai fost suficient de inteligent incat sa acumulezi destul “aur spiritual” din alte vieti, in aceasta viata poti face cate tampenii vrei tu si nu vei pati nimic, asta pentru ca ai de unde si cu ce plati. In momentul in care “ti se termina aurul spiritual”, si nu mai ai “cu ce si de unde plati”… intervine … plata karmica, si uite asa apar … bolile.
A propos! Stii ce inseamna “a lua sporul cuiva”? Se traduce in … “a luat sufletul cuiva”!!!….sau….”i s-a facut de urat”? …inseamna ca … “i-a luat frumosul” !!!. Frumusetea este un program energetic. Cand imbatranesti urat, inseamna ca “ai pierdut din suflet”. Trebuie sa stii ca, sufletului omului este cel care face ca acesta sa imbatraneasca … frumos … sau … urat.
Cauzele suferintei sufletesti sunt: karma, atasamentele, dorintele (asteptarile fac parte din dorinte); ignoranta, pacatul (orice greseala pe care ai facut-o fata de univers).
Suferinta inseamna de fapt o pierdere se SN (Substanta Noezica. Din ea este format sufletul). Cum refacem/reparam sufletul? Prin practicarea postului negru si a rugaciunilor. Cand faci asta “te cureti” eneregtic. Amplificand centrii energetici, acestia se deblocheaza, iar catre tine converg toate tipurile de energii, si iti recuperezi din sufletul pierdut in alte vieti, deorece “bucati” din el a ramas “blocat” in alte vieti in care am trait si murit.
Cum dobandesti “aur spiritual/astral”?
prin ajutorarea altora sub orice forma;
“a-l imprumuta pe Dumnezeu”;
a da bani cuiva fara sa-i mai ceri inapoi;
a cumpara pentru altcineva haine, mancare;
rugaciune;
post negru;
fapte bune;
propovaduirea sfinetei scripturi;
prin adevar;
prin misiuni personale, etc.
ATENTIE:
Nimic nu te mantuie decat schimbarea personala. Hristos si sfintii te indruma, dar nu pot face nimic in locul tau.
In fiecare om se manifesta chipul lui Dumnezeu.
CA O CONCLUZIE FINALA:
POSTUL NEGRU SI RUGACIUNILE SUNT CELE MAI PUTERNICE SI SINGURELE METODE EFICACE PRIN CARE POTI “SA CURETI” KARMA DIN NEAM.

Când cineva te iubește serios, iti da putere și când cineva te iubește cu adevărat, te face curajos. Lao Tzu

Read more at: https://minikar.ru/ro/health-and-beauty/karmicheskie-zakony-lyubvi-karmicheskaya-lyubov-pochemu-ona-opasna/
Când cineva te iubește serios, iti da putere și când cineva te iubește cu adevărat, te face curajos. Lao Tzu.

Read more at: https://minikar.ru/ro/health-and-beauty/karmicheskie-zakony-lyubvi-karmicheskaya-lyubov-pochemu-ona-opasna/
Când cineva te iubește serios, iti da putere și când cineva te iubește cu adevărat, te face curajos. Lao Tzu.

Read more at: https://minikar.ru/ro/health-and-beauty/karmicheskie-zakony-lyubvi-karmicheskaya-lyubov-pochemu-ona-opasna/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor