sâmbătă, 28 octombrie 2023

Dacă iubești, nu va exista tristețe sau descurajare.

 

🔳    “Oamenii toxici se hrănesc cu energia ta până te lasă golit și pustiit.

Nu mai ai voință și nici putere să redevii persoana care erai înainte de a-i întâlni.
Încerci, dar nu reușești.
Simți ca și cum te-ai afla într-o apă profundă cu o piatră grea legată de picioare și ori de câte ori încerci să te ridici la suprafață, acea piatră te trage înapoi în adâncuri.

Știm bine că acea piatră nu reprezintă altceva decât persoana sau persoanele toxice prezente în viața ta.
Conștientizează acest lucru, întoarce-te spre tine și concentrează-te cu iubire de sine pe tăierea corzii ce te leagă de acea piatră grea - omul toxic - destinată a te ține în prizonieratul din abis.
Starea de atașament subjugă, creează dependență față de persoana toxică din viața ta sau față de o anumită stare toxică în care trăiești de ceva timp.

Alege să te eliberezi și să îți vindeci rănile!
Nu te gândi nici o clipă că nu ai putea trăi fără acea persoană sau că ea nu ar supraviețui fără tine.
Sau că ieșind din acea situație, fie ea și toxică dar deja familiară ție, ai putea să te găsești fără nimic. Universului nu-i plac golurile, așa că altceva, poate mult mai propice ție v-a veni în viața ta. Dacă vei crede.
Puterea de a face acest lucru se află în interiorul tău, iar tu o poți manifesta doar prin iubire și apreciere de sine.

Și fii conștient/ă de faptul că așa cum există oameni care se hrănesc cu energia ta, există și oameni capabili și doritori a-ți dărui din energia lor pentru a te "reîntregi".”
_____“Când știi cine ești , alți oameni pot intra și ieși din viața ta fără ca să -ți zguduie lumea, deoarece baza ta este solidă și de nezdruncinat , pentru că te ai pe tine însuți .

Când știi cine ești, opiniile și judecățile altora contează mult mai puțin, și oamenii pot spune cuvinte de critică sau răutății despre tine, fără ca asta să afecteze ceea ce ești și ce simți.

Când știi cine ești, alți oameni te pot respinge sau abandona fără să-ți schimbe identitatea, pentru că știi că destinul tău nu este legat de cei care au ales să te părăsească și te simți întreg și complet pe interior.

Când știi cine ești, apreciezi asta și nu-ți pui fericirea și simțul valorii de sine În mâinile altei persoane. Nici nu îi faci pe alții responsabili de ceea ce trăiești, așteptând din partea lor salvare, stând închis ca într-o temniță, dependent fiind de cheia lor.
A te elibera, înseamnă să Îți asumi întreaga responsabilitate pentru emoțiile, identitatea și bunăstarea ta, fiind conștient că toate acestea depind doar de tine.

Tu ești cel care alege cum să trăiască și ce să simtă !
Și când știi cine ești, decât să dedici atât de mult timp și energie încercând să-i impresionezi pe alții, sau proiectând asupra lor îndeplinirea propriilor nevoi și dorințe nesatisfăcute, alegi să-ți prioritizezi propriile nevoi și bunăstarea, făcând din relația cu tine un scop, pentru că cea mai importantă relație este cea cu tine însuți!!!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor