sâmbătă, 21 octombrie 2023

. Dragostea este

 

💞Doi oameni care vor dori să fie împreună nu își vor destăinui plăcerile și apoi vor începe să și le satisfacă reciroc câte una.
💞Vor construi cu răbdare și cu încredere. Vor iubi indiferent dacă e bine sau greu. Vor ști ce contează.
💞Important e să știi ceea ce contează și să-l păstrezi cât mai mult lângă tine. Înțelepciune, încredere, răbdare.
💞Relațiile în care doar unul din parteneri iubește, doar unul se implică sau unul construiește sunt relații care în câteva luni, într-un an sau în ceva timp se vor încheia.
💞Mai mult, în urma lor va rămâne un gust amar din partea celui care a oferit și neînțelegere din partea celui care a cerut. Ele sunt relații în care nu a fost dragoste .
💞Nu este greu să te îndrăgostești, e greu să menții o dragoste. Ideea e că se merită mult mai mult decât efortul depus.
💞Oricum, ideal este sa luptam în doi si sa imparțim la doi. Ne susținem unul pe celălalt. Iubim ambii.
💞Dragostea niciodată nu a fost un monolog de prost gust. Dragostea este un dialog fericit cu doi oameni în loc de linii.
💞Dragostea niciodată nu va continua în singurătate. Nu se vor construi relații putenice cu un singur om.
💞Nu va iubi doar unul iar celălat se va delecta de la rezultat. Dragostea este un dialog continuu. Nu există azi să iubești mai mult și mâine mai puțin.
💞În fiecare zi iubești. Nu există azi să vrei și mâine să lași. Atunci nu e dragoste. Tot ce stă în spatele unei relații fericite și de lungă durată este dorința din fiecare zi a celor doi să fie împreună, comunicarea, lupta pentru mai frumos, mai bun, mai sigur.
Nu forțat, nu obligat, nu de nevoie.
Ci conștienți de ceea ce poate ieși din asta.
💞Dragostea uneori e nebună, nu te întreabă când vine și mereu o știi când pleacă. Dar si atunci trebuie traita la nebunie. Ca să ai parte de liniște peste ani. Dragostea nu se rezumă doar la dorință, pasiune, plăceri.
💞 Pentru că dragostea nicidoată nu a mers singură în relațiile fericite iar fericirea niciodată nu a cunoscut suferință acolo unde doi oameni se iubesc.
Cu iubire Si Respect!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor