"Daca răciți, tușiti, faceți febra, va curge nasul, va doare capul și gatul nu va repeziti în farmacii sa dați în cap simptomelor. Corpul vostru este inteligent, face ce nu ați făcut la timp, elimina toxinele din limfa și sânge. O face mai brutal, neplăcut, dar nu va supărați pe el. Îl puteți ajuta prin detoxifieri simple, de 2-3 zile cu supe de legume și tarate de grâu, cu terciuri de ovăz și ceaiuri de salvie, cimbru, coada șoricelului, lemn dulce, mușețel. Luați cuișoare în loc de antibiotice și beți apa din decoct de ceapa cu miere de albine. Puneți comprese pe tălpi cu fâșii de ceapa și dormiți cu ele. Înghițiți câte un cățel de usturoi dimineața și seara. Aruncați orice lactat și dulciuri cu zahar, astea mai adaugă câteva zile de suferință. Masați-va degetul mare de la picioare. Și nu uitati ca orice răceală, viroza, gripa se manifesta în mediu acid, sânge toxic. După ce scăpați de simptome faceți 2-3 săptămâni de curățare a colonului prin clisme, tarate de psyllium, semințe de în, argila, ulei de în și ulei de ricin. Când colonul este eliberat, ficatul și splina curata limfa și sângele de impurități. Sunt evitate astfel forme de manifestare brutala a eliminărilor de surplusuri toxice pe care le numim răceli, gripe, viroze etc."
Sursa: Gabriel Socaciu
Curge nasul, tuse, durere în gât... Ei bine, atunci... Iată rețeta pentru siropul de cimbru.
Fierbeți apa, îndepărtați focul și adăugați cimbru uscat, permiteți infuzarea toată ziua.
Filtrează amestecul și adaugă zahăr, coace timp de 1 oră la foc mic. Adaug miere dupa gust (eu adaug doua linguri)
Lăsați la răcoare și sticle
Îl ține în frigider.
Utilizare în caz de răceală, durere în gât, tuse iritabilă, tuse grasă, bronșită. Foarte puternic antibacterian, dezinfectant natural și eficient.
Dozologie: 1-2 linguri de 4 ori pe zi.
Conservare
Înainte de deschidere, se poate păstra între 3 și 6 luni în funcție de nivelul zahărului, proaspăt, fără lumină. După deschidere se depozitează foarte bine la frigider 2 până la 4 săptămâni, în funcție de nivelul zahărului.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.