duminică, 28 aprilie 2024

Iată că azi este această frumoasă sărbătoare a Floriilor


 🌿✝️💙 Iată că azi este această frumoasă sărbătoare a Floriilor, care reprezintă intrarea Domnului Isus Cristos în Ierusalim. ✨🌿Această sărbătoare, marchează o zi specială în calendarul nostru creștin, când rememorăm intrarea triumfală a Domnului Isus în Ierusalim. Această zi simbolizează nu doar primirea cu ramuri de finic a Mântuitorului de către mulțime, ci și deschiderea noastră către mesajul Său de pace și mântuire.

✝️💟 Floriile ne reamintesc să fim mereu gata să-L primim pe Isus în inimile noastre și să răspândim iubirea Sa în lume. Este un moment de reflecție asupra modului în care ne pregătim să-L întâmpinăm pe Cristos în fiecare zi din viața noastră, prin gânduri, cuvinte, fapte și tot ceea ce suntem și facem...

🫂💝Vă doresc ceea ce-mi doresc și mie, ca această sărbătoare să fie un prilej de a ne adânci încrederea în Dumnezeu și de a arăta empatie și iubire față de cei din jur. Dorința mea este să fiu / să fim purtătorii speranței, a bucuriei, a iubirii pe care Domnul Isus le-a adus în lume. Să fim o binecuvântare pentru noi și pentru cei din jur și niciodată să nu uităm să fim mulțumitori și să privim la ceea ce avem, cu recunoștință... și să căutăm soluții și nu scuze, pentru a fii tot mai buni!

🕊️💚 Vă doresc tuturor sărbătoare binecuvântată și plină de lumina lui Dumnezeu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor