duminică, 25 august 2024


 ...Uneori când ești fericită, ai vrea ca fericirea toată să o împarți cu cineva care te iubeşte. Uneori când te lovesc grijile, ai vrea să nu fugi, dar să mergi liniştită alături de omul căruia i-ai admira lumea și faptele. Uneori tot ce-ți dorești e ca un om drag să se gândească la tine. Uneori închizi ochii şi-ți doreşti un bărbat de încredere alături. Omul care ar prețui fiecare clipă trăită lângă tine și care ar dori ca această clipă să nu se sfârșească niciodată.

Uneori ai vrea să știi că nu ești singură. Că poți să visezi și în doi. Că ai putea să te pierzi și el te va găsi. Uneori ai vrea să nu te mai zbați, să nu mai lupți atât, doar să te lași moale în brațele lui și să știi că mâine e o nouă zi. Uneori ai vrea să construieşti cu cineva o relație, o familie, o viaţă și să nu regreți niciodată începuturile. Uneori ai vrea să nu-ţi fie teamă doar ţie, ci și lui. Să nu te îngrijorezi doar tu, ci și el. Să gândiți la fel. Să iubiți cu aceeaşi intensitate. Uneori ai vrea să taci și să-l asculți. Și să ai ce asculta. Uneori ai vrea nu doar să vrei, dar și să ai. Să te declari un om fericit, pentru că alt om a făcut exact la fel. Uneori ai vrea să nu fie doar uneori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor