duminică, 22 septembrie 2024

O femeie care se iubeste


 O femeie care se iubeste pe sine si-si asuma puterea interioara nu urmareste/vaneaza pe nimeni. Ea nu cerseste. Nu se roaga de altii, ca sa-i dea/ofere ceva. Nu „vaneaza”/ ”cerseste” iubirea, respectul, aprecierea, conexiunea cu un alt om. Ea nu forteaza/insista, daca lucrurile nu curg in mod firesc, de la sine, daca nu exista un flux natural al conexiunii.
O femeie care se iubeste pe sine si-si asuma puterea interioara stie ca lucrurile in exterior se aseaza in mod armonios atunci cand ea este pregatita in interior.
Stie ca barbatul potrivit se va conecta cu ea prin curgerea fireasca a lucrurilor – fara sa fie nevoie de rugaminti, de intrebari si fara sa fie nevoie sa forteze/insiste, ca sa faca lucrurile sa se intample.
Stie ca ceea ce este menit/benefic pentru ea se va intampla, fara sa fie nevoie sa traga de persoana respectiva, fara sa-i aduca argumente, ca sa o convinga.
O femeie care se respecta pe sine nu forteaza, nu incearca sa controleze lucrurile si nu insista, pentru a convinge pe cineva. Pur si simplu este ea insasi si din acest spatiu al autenticitatii primeste tot ce este mai bun.
Ea nu accepta dezechilibre. Este echilibrata in interiorul sau si poate simti atunci cand ceva/cineva din exterior o dechilibreaza, ii tulbura viata, o scoate din starea de bucurie.
O femeie care se iubeste pe ea insasi nu cauta cu disperare iubirea atunci cand aceasta nu vine, cand nu se intampla in mod natural.
O femeie care se iubeste pe ea insasi nu are nevoie sa caute/vaneze iubirea. Ea stie ca iubirea va veni catre ea si ca se va intampla la momentul potrivit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor