vineri, 27 mai 2022

CUM FUNCȚIONEAZĂ MINTEA


CUM FUNCȚIONEAZĂ MINTEA 

 1-Gandeste-te la bine si la bine se va intampla. Gândește-te la rău și la rău va urma. Toată ziua ești ceea ce gândești. 

2-Mintea subconștientă nu te contrazice. Acceptă ceea ce decretează mintea conștientă. 

3-Ai șansa să alegi. Alege sănătate și fericire. Poți alege să fii prietenos sau neprietenos, util, vesel, cordial, prietenos și toată lumea va răspunde corespunzător. Acesta este cel mai bun mod de a dezvolta o personalitate minunată. 

-4-Mintea conștientă este ′′ gardiană ". Principala funcție a acesteia este protejarea subconștientului de impresii false. Determinați să credeți că ceva bun se poate întâmpla și se întâmplă acum. Cea mai mare putere a lor este capacitatea de a alege. Alege fericirea și prosperitatea. 

 5-Sugestiile și declarațiile altora nu au putere să te rănească. Singura putere stă în modul tău de a gândi. Poți decide să respingi gândurile și declarațiile celorlalți și să afirmi binele. Ai puterea să decizi cum vei reacționa. 

 6-Ai grijă ce spui. Va trebui să răspundă pentru fiecare cuvânt inutil. Nu spune niciodată ′′ o să eșuez, o să-mi pierd locul de muncă, nu pot plăti chiria ". Subconștientul nu primește o glumă. El face toate aceste lucruri să se întâmple.

 7-Mintea ta nu greșește. Nicio forță a naturii nu este rea. Totul depinde de cum folosești puterile naturii. Folosește-ți mintea pentru a binecuvânta, vindeca și inspira toți oamenii, de pretutindeni. 

8-Nu spune niciodată ′′ nu pot ". Stăpânul se teme prin înlocuirea ei cu următoarea afirmație: ′′ Pot face orice prin puterea minții mele subconștiente "

. 9-Incepe sa gandesti din adevarurile si principiile eterne ale vietii si nu din punctul de vedere al fricii, ignorantei si superstitiei. Nu-i lăsa pe alții să gândească pentru tine. Alege-ți gândurile și ia propriile decizii. 

10-Ești comandantul sufletului tău (mintea subconștientă) și stăpân pe destinul tău. Amintiți-vă, el are capacitatea de a alege. Alege viața! Alege sănătatea! Alege fericirea!

 11. Tot ceea ce mintea ta conștientă își asumă și crede este adevărat, mintea subconștientă acceptă și caută să realizeze. Crede în noroc, ghidare divină, acțiune corectă și toate binecuvântările vieții. 

Dr. Dr. Joseph Murphy. Cartea: Puterea subconștientului via Mihaela Ela


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor