duminică, 19 februarie 2023

Cum să-ți schimbi energia

1. Să gândim mereu pozitiv
De fiecare dată când ne trece prin minte un gând negativ, înlocuiește-l cu unul pozitiv! E nevoie de multă disciplină mentală. Nu o primim peste noapte, trebuie să ne antrenăm din greu ca un campion.
2 . Să nu ne temem de nimic și de nimeni
Frica este una dintre principalele cauze ale tulburărilor noastre interioare. Să fim încrezători în noi. Să simți frică înseamnă să crezi că alții sunt puternici. Să nu le dăm puterea asta.
3 . Să nu ne plângem.
Când ne plângem, ca un magnet, tragem asupra noastră întreaga povară negativă a propriilor cuvinte. Majoritatea lucrurilor care ajung să meargă prost încep să se materializeze atunci când regretăm.
4. Să scoatem cuvântul "vinovat" din vocabularul nostru
Nu ne permitem acest sentiment, pentru că atunci când ne pedepsim, deschidem ușa vibrațiilor negative, care rezonează cu melancolia noastră. Hai să-i ignorăm.
5 . Să nu permitem ca interferențele din exterior să ne perturbe viața de zi cu zi
Hai să scăpăm de bârfe, comentarii răutăcioase și oameni deprimați. Este contagios. Să ne conectăm cu oameni pozitivi și înălțători.
6 . Nu te enerva ușor și nu pune importanță lucrurilor mici
Când ne enervăm ne otrăvim corpul și mintea. Să încercăm să trăim cu seninătate și când avem chef să explodăm, numără până la zece.
7 . să trăim prezentul
Să ne facem ziua să conteze. Nu pierdeți timpul cu griji, căci ele aduc numai boli. Grinch trăiește în trecut. Neliniștile trăiesc în viitor. Nimic nu se repetă, totul trece. Să ne bucurăm de aici și acum.
Opt ani. Să iubim cu intensitate
Să ne iubim, să fim autentici, să rămânem umili, să fim respectuoși. Să răspândim iubire în jurul nostru. Dragostea dăruită și primită ne sporește lumina. Iubirea este cea mai puternică forță din existența noastră pentru că nu are limite. Dacă ceva ne pune sufletul pe foc, să nu ezităm să-l trăim. Cum poate fi mai bine de atât? Ce altceva este posibil?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor