luni, 20 februarie 2023

Rugăciunea Făcătoare de minuni și împlinitoare de dorințe a Maicii Domnului Milostivirea!

 

Rugăciunea Făcătoare de minuni și împlinitoare de dorințe a Maicii Domnului Milostivirea!

Rugăciunea de față este una din rugăciunile iubite de marii părinți care au trăit în smerenie. Cuviosul Părinte Paisie Olaru de la Mănăstirea Sihăstria o recomandă cu dragoste fiilor săi duhovnicești ca să o citească cât mai des și să se bucure de ajutorul Maicii Domnului. (Este o rugăciune foarte rară).

Milostivirea si ajutorarea noastră a creștinilor!

De tine se bucură îngerii, ție îți slujesc Arhanghelii, bucură-te, mângâierea celor întristați și sprijinirea orbilor, îndurătoarea și apărătoarea robilor tăi. Bucură-te, scaune sfinte, Tronul celui Preaînalt. Bucură-te, palat desfătat al Împăratului tuturor. Bucură-te, Doamna Maria, ceea ce ești Turn cu multe împletituri de aur. Bucură-te, catedră a împăratului tuturor care strălucești mai mult ca razele soarelui. Fără prihană Stapană, pe mine carele port și cinstesc cu evlaie această sfântă rugăciune, păzește-mă sub acoperămantul tău, în mâinile tale îmi pun sufletul.

O, Maică Fecioară, fără prihana stăpână, stîlpul și întărirea credinței noastre. Bucură-te, mireasă nenuntită, Maică fără de bărbat și fără de prihană pururea fecioară, ceea ce ai ținut pe mâinile tale și ai purtat în brațe pe Acela ce ține în palmă cerul si pământul și pe toate le cuprinde. Tu fii mie, robului Tău, ajutătoare și apărătoare, și mă păzește de toate relele pe pământ, dăruiește-mi mie ani mulți ca și oarecând lui Ezechia și-mi lungește viața ca să te laud și să te slăvesc în veci. Amin.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor