vineri, 31 martie 2023

40 de zile

 • Potopul a durat 40 de zile ...
• Exodul a durat 40 de ani ...
• 40 de zile de post în deșert, unde Iisus a fost ispitit ...
• 40 de zile au durat aparițiile lui Iisus după crucificarea și învierea sa ...


40 de zile se pare că izolarea numită „carantină” la care suntem supuși va dura.
Numărul 40 specific în Biblie atrage multă atenție, chiar și până astăzi, 40 de zile sunt cele pe care i se recomand femeii să se odihnească după naștere. 40 sunt săptămânile de gestație.
Un grup de teologi consideră că numărul 40 reprezintă „schimbarea”, este momentul pregătirii unei persoane sau a unui popor pentru a da o schimbare fundamentală, ceva se va întâmpla după aceste 40 de zile.
Râurile se curăță, vegetația crește, aerul este curat din cauza unei poluări mai mici, seara cerul înstelat este vizibil și acolo unde a fost acoperit de pături de poluare, mai puține furturi, mai puține crime, pământul este în repaus pentru prima dată în mulți ani.
Profitati de aceste 40 de zile.
În Biblie, de fiecare dată când apare numărul 40, există o „schimbare”, deci dacă suntem în carantină „forțată”, să ne bucurăm de ea cu familia, va fi de mare binecuvântare și vom vedea schimbările pe care Dumnezeu le va face în viața noastră.
Dacă adăugăm că suntem în 2020, care este egal cu 20 + 20 = 40, fie voia lui Dumnezeu. Amin 🙏

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor