sâmbătă, 11 martie 2023

Vrem să fim iubiți, dar ne e frică să iubim

Spunem că vrem să fim fericiți, dar când găsim fericirea ne jucăm cu ea. Când pierdem fericirea, o vrem înapoi. Apoi zâmbim ca să nu vadă nimeni cât suntem de triști. Suntem triști, dar vrem ca ceilalți sa fie invidioşi pe viața noastră „minunată”. Avem o viață „minunată”, dar în interiorul nostru este un haos. Afară e soare, dar înăuntru furtună. Cumva, ne pierdem între „înăuntru” şi „afară”. Ceea ce suntem nu e ceea ce părem...
Vrem să fim iubiți, dar ne e frică să iubim. Spunem că vrem doar să ne distrăm, dar adormim ținându-ne în brațe. Spunem NU ca să ni se spună DA. Ignorăm ca să fim băgați în seamă. Suntem indiferenți, dar de fapt căutăm să ni se acorde atenție.
Aruncăm adevăruri în glumă ca să arătăm cât suntem de puternici. Spunem că vrem să fie simplu, dar facem să fie complicat. Strigăm în gura mare că nu ne pasă, dar cu capul pe pernă gândurile nu ne lasă să dormim. Spunem că dorim să fim liberi, dar de fapt tânjim după sentimentul de a şti că „aparținem” cuiva. Ne dăm sinceri, dar suntem cei mai proşti actori. Ne credem unici, dar suntem toți la fel.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor