miercuri, 31 mai 2023

Ziua Mondiala a Sclerozei Multiple

 

Cum 30 mai a fost declarata Ziua Mondiala a Sclerozei Multiple pentru a creste gradul de constientizare in privinta acestei afectiuni si sprijini persoanele care se confrunta cu aceasta, va invit sa revedeti dialogul pe care l-am avut cu domnul dr. Stefan Stangaciu pe acest subiect!

Bineinteles, gasiti in aceasta emisiune o serie de sfaturi sanatoase, de care ar trebui sa tinem cont cu totii. Pentru ca, asa cum stiti deja, emisiunile de sanatate pe care le-am realizat impreuna cu domnul dr. Stefan Stangaciu militeaza pentru un stil de viata sanatos, pentru includerea apicolelor de calitate in alimentatia noastra si pentru utilizara remediilor apifitoterapeutice.

Va invit cu drag sa urmariti aceste #DialoguriPentruSanatate!

#drSfefanStangaciu #emisiunidesanatate #apicole #apicoledecalitate #medicina #medici #medic #sfatulmedicului #sanatate #health #healthy #healthcare #alimentatiesanatoasa #sanatatedinnatura #apiterapie #fitoterapie #apifitoterapie #ceciliacaragea #prmedical #comunicaremedicala #podcastmedical #tvmedical #medicaltv #televiziunemedicala #accmediachannel #slerozamultipla #scleroza #ziuasclerozeimultiple #30mai

https://www.youtube.com/watch?v=WtD_5KaYafw&list=PLgOYGBfx8PjxRd-TWfRzAh6H4Z2L6S82d&index=30

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor