sâmbătă, 8 iulie 2023

IUBIREA VIE


 
In numele Conștiinței Christice, în numele Mamei-Tatălui divin, chem acum Esența Uniunii Noastre! Sufletul meu drag, geamănul meu sfânt, împreună Acum trimitem iubire necondiționată, vindecare și Flacăra Violet în fiecare aspect dizarmonios al vieții noastre de acum, purificând cu Iubirea dintâi fiecare moment, fiecare aspect care în aceasta viață a ieșit din Sine ori s-a disociat de adevărul divin. Fiecare creație a noastră cu gândul, cu vorba sau cu fapta, împreună cu efectele ei este purificată acum. Fiecare celulă a Ființei noastre pe toate nivelele este purificată și radiază vindecător și mereu Iubire necondiționată.
Puritatea noastră crește și trimitem acum iubire necondiționată, vindecare și Flacăra Violet în toate aspectele fiecărei manifestări ale noastre, în orice linie spațio-temporală, în orice forma de trăire, în orice plan. Fiecare aspect trăit, generat, creat este purificat acum, greutatea dizarmoniei este acum eliberată și înlocuită cu iubire necondiționată pentru divinitate, pentru noi, pentru întreaga viață, pentru întreaga Creație, pentru fiecare ființa minusculă, uriașă, frumoasă ori fioroasă.
Vindecam acum pentru totdeauna fiecare moment de frică, de neiubire, de singurătate, de neîncredere, de captivitate, de furie, de agresivitate, de cruzime, de război, de distrugere. Fiecare gând creator dizarmonios este înlocuit de perfecțiunea dăruitoare a Tatălui pentru totdeauna. Fiecare moment trăit ca tristețe, neputință, neiubire, ciudă, ură, insuficiență de orice fel este eliberat acum și strălucește în adevărul său divin și iubitor.
Tot ceea ce știm și ceea ce nu știm, tot ce a fost programat să stea ascuns și uitat, orice aspect la care nimeni nu se mai gândește este acum adus în armonia divină prin iubire necondiționată, vindecare și Flacăra Violet. Ne întoarcem împreună în sfințenia Ta, Doamne.
Iubitul meu bun, să ne aducem acum Sufletul înapoi, îl dezamprentăm, îl învăluim în iubire necondiționată, vindecare și Flacăra Violet și, din orice plan al existenței, din orice lume și din orice experiența, îl aducem la Noi, ne întregim și devenim Cine suntem - Unul.
În întreaga Creație, dragul meu, trimitem acum iubire necondiționată, vindecare și Flacăra Violet, în fiecare aspect creat vreodată de noi, de fiecare ființa, în orice plan, în orice tărâm, cu sau fără intenție.
Mama Pământ, te rog ne iartă pentru fiecare clipă de neiubire, pentru fiecare moment în care am uitat de tine, în care nu am știut să simțim că ceea ce ne doare pe noi te doare pe tine. Iartă-ne te rog pentru nu am știut sa îți simțim și recunoaștem forța, iubirea, efortul, determinarea și frumusețea.
Împreună acum sa vindecăm ceea ce noi toți am creat pe dos și să întoarcem în iubirea dintâi tot ceea ce suntem, gândim, intenționăm, rostim, simțim, privim, înfăptuim, mângâiem, mâncăm, respirăm, bem, auzim, dăruim, creăm.
Mulțumim Mamă Pământ pentru viață, pentru fiecare viață, pentru toate darurile tale, pentru infinita-ți blândețe, pentru ceea ce tu ți-ai asumat, pentru că ești mereu Mama fiecăruia dintre noi aici. Mulțumim Tată pentru fiecare dar, pentru fiecare viață, pentru că Ești și pentru că prin Tine suntem.
Te iubesc acum și mereu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor