sâmbătă, 1 iulie 2023

Plasa De Prins Suflete , Capcana Reîncarnării

"Filozofia gnostică afirmă că după moarte , scânteia divină a sufletului vrea să se întoarcă la Dumne-zeu în Pleroma , însă arhonii îi blochează drumul . Prin întoarcerea spiritelor la Pleroma , arhonii și Ialdaboath și-ar pierde sensul propriei existențe , universul fizic .
Plasa de prins suflete e un concept cumplit și tulburător .
Arhonii opresc să urce sufletul la Dumne-zeu îl leagă de pământ prin reîncarnări .
Memoria îi e ștearsă , sufletul e reciclat în alt corp . Pământul e o planetă-închisoare , e foarte greu să scapi , rămâne un sistem închis în care se nasc mereu alți și alți oameni cu scopul de a alimenta economia și de a genera emoții negative cu care să se hrănească arhonii . Ființele nu-și amintesc cine au fost .
Arhonii ne declanșează emoțiile negative ( folosind mass-media , războaie , frica și alte amăgiri ) ca să se poată hrăni .
Suntem crescuți ca niște animale la o fermă de exploatare , funcționăm ca generatoare de energie pentru arhoni . Ne păcălesc , le dăm acordul nostru de bunăvoie. Cum ? Ni s-a spus mereu că trebuie să ne îndreptăm spre lumina alba care apare la moarte . Filmele Hollywood promovează asta .
Moartea Clinică
Exista similarități între răpiții ozn și cei cu moarte clinica . Ambii sunt ridicați într-o lumina albă , nu o pot controla . Sunt atrași în lumină , în tunel , ca un magnet . Reîntorși , împotriva voinței lor , sunt convinși să se reîntoarcă. Comunicarea e telepatica în ambele experiențe , văd evenimente viitoare .
Întâlnesc ființe luminoase , nu le vad fața și simt o iubire intensă și euforie . Zeii anunnaki din Sumer străluceau. Enoh spune despre copiii veghetorilor ca luminau ca și părinții lor .
Pistis Sophia , demiurgul , lumina intens ca și Lucifer care se transforma în înger de lumină .ET pot controla corpul astral .
De ce să învățăm lecții aici daca ele sunt mai ușor percepute în lumină, fără suferința ?
Cei ajunși în moarte clinica spun că au văzut cum spiritele se atașează de aura persoanelor ca niște bare , trăiesc prin intermediul lor .
În jocuri video , personajul are mai multe vieți , similar cu reîncarnările . Mayașii și budiștii credeau că lumea e o iluzie , aborigenii ca e timpul viselor și ca există o lume mai adevărată .
Jocuri magice de cărți , jocuri video cu plasa de suflete , culesul sufletelor și Capcana de suflete .
Ne numim hu-man (engleză) , Hu era zeul egiptean al gustului/mâncării divine și apare la creație într-o barcă solară ca judecător al morților .
Dacă lumina albă a morții e tocmai înșelăciunea ? Iluminații si alte societăți secrete îl venerează pe Lucifer , Îngerul de Lumină . Dacă discursul new-age despre "lumină" e o capcană , e mecanismul de funcționare al plasei de suflete ?
"ET cenușii ne așteaptă în lumină când moare un om . Apoi e reciclat în alt corp , iar procesul o ia de la capăt ...iată Capcana cu Lumina și Tunelul de la moarte . Scanând mintea unui muribund , ET proiectează imaginea persoanelor dragi în tunelul de lumină albă , iar imaginea îți face semn să o urmezi . Dacă îi dai curs , ești prins în capcană și trimis la alta încarnare , pe care o aleg ei...aceste entități percep Pamântul ca pe o mare fermă."

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor