sâmbătă, 26 august 2023

In Arena – Targul National al Mierii, Bucuresti, 1, 2, 3 septembrie 2023

 

În 1, 2 și 3 septembrie 2023, vă recomandăm să vizitați Târgul Național al Mierii, care se va desfășura pe Platforma Apicolă Băneasa (Bulevardul Ficusului, Nr. 42, Sector 1, București). Puteți să vă faceți provizii de apicole sănătoase, de miere, polen, păstură, propolis, lăptişor de matcă, diferite remedii și suplimente apifitoterapeutice de calitate, direct de la apicultori, pentru că vor participa peste 100 de expozanți din domeniul apiculturii din toată țara.

Pe lângă toate aceste apicole de calitate, în cadrul târgului va exista și o secțiune cu utilaje și echipamente dedicate apiculturii și creșterii albinelor. Așadar, acest Târg Național al Mierii este și un punct de întâlnire al apicultorilor, care au, astfel, ocazia să facă schimb de experiență și să discute direct cu furnizorii de materiale de care ei au nevoie pentru creșterea și pentru sănătatea albinelor. Prin urmare, este un eveniment atât pentru noi, consumatorii de produse apicole, cât și pentru specialiștii din domeniul apiculturii.

Este un weekend tare dulce, în care putem să cumpărăm apicole sănătoase, dar și cosmetice cu ingrediente apicole, iar apicultorii pot găsi cele trebuincioase activității lor. În plus, nu ar trebui să uităm că, alegând să cumpărăm produse românești, contribuim la susținerea economiei locale și a apiculturii românești.

De aceea, vă invităm să mergeți pe Platforma Apicolă Băneasa pentru a vizita acest târg, care se desfășoară sub patronajul Asociației Crescătorilor de Albine din România, Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultură și al Complexului Apicol Veceslav Harnaj. Puteți ajunge ușor și cu mijloacele de transport în comun, cu autobuzele 112, 205, 301 și 330 sau cu tramvaiul 5. Weekend frumos!


https://accmediachannel.ro/in-arena/in-arena-targul-national-al-mierii-bucuresti-1-2-3-septembrie-2023/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor