sâmbătă, 26 august 2023

Legile lui Dumnezeu cu gândurile, cuvintele și faptele lui. #myterapy

 

• Legea transmutarii perpetue a energiei
Legea Relativitatii
• Legea Vibratiei
• Legea Polaritatii (sau legea opusilor)
• Legea Ritmului
• Legea Cauzei si a Efectului
• Legea Incubatiei (sau a Genului)
Azi as vrea sa iti vorbesc despre legea vibratiei.
Mai intai, ce este Legea Vibratiei?
Legea vibratiei spune ca nimic nu ramane pe loc, nemiscat. Totul e intr-o continua miscare.
Vreau sa incep direct din „afara cutiei” azi cu tine. Ai vazut vreodata un corp uman intr-un sicriu? Zicem despre el ca e mort. Deci, daca acceptam aceasta teorie a vietii, cum ca totul este in continua transformare, miscare (''nimic nu se pierde, totul se transforma'', totul este energie, energia pur si simplu exista, in diferite forme, ea nu este creata sau distrusa), ei bine, atunci atunci acel corp uman nu este mort. Sufletul a iesit afara din el, insa corpul inca se misca. Ia ramasitele din el si uita-te la ele la microsop. Si intelege... daca nu se misca, cum poate sa se transforme in pamant? Vezi? Asta e o intrebare grea. Totul se misca. Nimic nu sta pe loc.
Stiai ca noi vibram in fiecare moment? Creierul tau este o statie electrica de comutare. Majoritatea oamenilor cred ca creierul lor e de fapt mintea lor. Creierul nu este mintea ta mai mult decat iti este unghia de la degetul mare. Creierul este o parte din corpul tau.
Mintea este o miscare, iar corpul tau este o manifestare a mintii tale.
Cand gandesti, activezi celulele creierului tau. O data cu activarea lor, generezi o vibratie in corpul tau. Acum, gandeste-te... vibratia pe care o ai va determina cum te misti, dar si ce atragi inspre tine.
Imi amintesc ca il ascultam pe Paul Martinelli (il poti asculta si tu aici in „Cele 7 legi Universale”) si vorbea la un moment dat de scopuri.
El zicea ”pe masura ce te indrepti catre telul tau, telul tau va incepe si el sa vina inspre tine.”
Ma gandeam: ce naiba vorbeste el acolo? Telul tau nu se poate indrepta catre tine... Ba da, poate! Vezi tu, se misca inspre tine pentru ca toate se misca in lumea asta. Nimic nu sta pe loc. Traim intr-un ocean de miscare.
Lucrul pe care il atragi inspre tine este intr-o armonie vibrationala cu tine.
Daca esti ingrijorat si plin de indoieli, vei atrage o gramada de lucruri pe care nu ti le doresti. Insa daca ai o imagine foarte puternica si pozitiva in mintea ta, vei incepe sa atragi o gramada de lucruri pe care chiar ti le doresti.
Aceasta lege este atat de frumoasa, daca o intelegi! Poti deveni un magnet pentru ceea ce vine in viata ta.
Deci ce vrem sa facem? Avem de ales. Putem sa ne inducem o vibratie buna sau rea. Pot alege sa ma simt bine sau pot alege sa ma simt rau. Cand cineva te intreaba „cum te simti?”, iar tu ii raspunzi „nu ma simt prea bine astazi” sau „ma simt minunat azi” ai ales in mod constient sa te pui intr-o vibratie buna sau rea. Ne inducem vibratia in care suntem.
La nivel constient, facem referire la vibratie ca la modul in care ne simtim. Nu o sa auzi pe nimeni zicand: „O, nu, imi dau seama in mod constient ca sunt implicat cu gandul intr-o idee rea, deci nu ma simt prea bine”.
Nu zice nimeni niciodata asta. Si aceste persoane nici nu cred ca ele si-au cauzat sentimentul de a nu se simti bine.
Cred ca el e de vina, sau ea, sau ei.
Nu e asa, noi determinam modul in care ne simtim si vreau sa iti spun ceva. Daca alegi ganduri pozitive... ramai implicat emotional cu gandurile pozitive... vei fi intr-o vibratie buna si vei determina o forta atractiva care iti va aduce bani, iti va aduce iubire, iti va aduce bunastare, iti va aduce sanatate. Iti va aduce tot ceea ce iti doresti pentru ca toate aceste lucruri se afla aici. Nimic nu este creat sau distrus si vei fi in armonie cu toate lucrurile si se vor misca inspre tine.
Studiaza aceasta lege. Nu vei intelege niciodata vanzarile daca nu intelegi Legea Vibratiei. Nu vei intelege niciodata sanatatea daca nu vei intelege Legea Vibratiei. Studiaza Legea Vibratiei si iti garantez ca vei avea rezultatele pe care ti le vei dori.
 
Cele 7 Principii Hermetice: Legile Universale ale Kybalionului
Cuvântul Hermetism provine din limba franceză de la numele propriu Hermes Trimegistos și reprezintă un set de filosofii expus în cele 17 tratate din Corpus Hermeticum, apărute în sec. II-III în Alexandria, Egiptul Antic. Hermes a fost unul dintre Marții Inițiați din trecutul istoric.
Din Egipt provin toate învățăturile ezoterice fundamentale care și-au pus amprenta asupra evoluției modului de gândire al tuturor raselor, de mai multe mii de ani. Toate civilizațiile au împrumutat sub o formă sau alta idei din doctrinele acestui ținut vechi, Egipt.
În Hermetism, alchimia, astrologia, filosofia, magia și teologia reprezintă învățături oferite celui care caută să înțeleagă Legile Universale, denumite și Principiile Adevărului, și totodată aspiră la uniunea cu Divinitatea.
De asemenea, cunoașterea acestor principii pot ajuta pe oricine să creeze o viață mai armonioasă, mai bogată și mai în acord cu legile care ne guvernează.
1. Legea Mentalismului
Totul este spirit. Universul este mental.
Acest principiu explică, pe scurt, faptul că tot ceea ce percepem ca materie prin intermediul simțurilor noastre este energie, spirit. Universal, infinit și viu. Acest spirit nu poate fi explicat cu ajutorul rațiunii și al logicii umane, poate fi doar experimentat. Cum? Lumea nu este decât o creație mentală a TOT-ului, iar noi contribuim la expansiunea ei prin propriile proiecții mentale.
2. Legea Corespondenței
Ceea ce este sus este și jos și ceea ce este jos este și sus.
Acest principiu se referă la faptul că între cele trei planuri de existență și manifestare (planul material, mental și spiritual) există o interdependeță, o corespondență și comunicare continuă. La bază, toate planurile Ființei au aceeasi Esență, diferența constă doar în gradele și nivelurile lor de vibrație. Orice modificare asupra planului material se va reflecta și în planul mental, și invers.
3. Legea Vibrației
Nimic nu se află în repaus. Totul se mișcă, totul vibrează.
Cea de-a treia lege explică faptul că totul este viu, vibrează și se află constant într-un proces de transformare și mișcare. Materia este tot Spirit, tot energie, la un grad diferit de vibrație. Mai lent, atât de lent încât parcă nu ar exista. La polul opus, Vibrația Spiritului este atât de înaltă și de rapidă încât pare că stă pe loc.
Cel care a înțeles principiul vibrației a câștigat sceptrul puterii, spune un scriitor din trecut.
Nikola Tesla, un important om de știință al sfârșitului de secol XIX și începutului de secol XX, a afirmat: Dacă vrei să afli secretele Universului, gândește în termeni de energie, frecvență și vibrație.
Înțelegerea acestui principiu ne ajută să lucrăm în mod corect și ecologic cu propriile vibrații mentale.
4. Principiul Polarității
Totul este dual. Totul prezintă poli. Totul este compus din opoziții. Plăcerea și neplăcerea sunt identice. Opozițiile sunt identice în natură. Extremele se întâlnesc, toate adevărurile nu sunt decât jumătăți de adevăr. Toate paradoxurile pot fi reconciliate.
În orice există două aspecte opuse, aparent contradictorii. Ele nu sunt decât fațete ale aceleiași monede, cu niveluri diferite de vibrație și manifestare.
Lumină, întuneric. Cald, frig. Fericire, tristețe. Orice reprezintă variațiuni și grade ale aceluiași fenomen, stare, vibrație. Ura și dragostea par sentimente opuse – și într-adevăr produc efecte atât de diferite. Însă la bază aceste stări opuse sunt doar grade diferite ale unui sentiment unic.
5. Principiul Ritmului
Totul se scurge înăuntru sau în afară. Orice lucru are durata sa. Totul evoluează, apoi degenerează. Balansul pendulului se manifestă în totul. Măsura oscilației sale la dreapta este asemănătoare cu măsura oscilației de la stânga. Ritmul este constant.
Există întotdeauna un ritm, o acțiune și reacțiune, un progres și un recul, un maximum și un minimum. În existență, orice formă de energie vibrează și se mișcă în propriul ritm. Aceste ritmuri dau naștere anotimpurilor, tiparelor, ciclurilor, etapelor de dezvoltare. Universul însuși respectă acest principiu. Are un început și va avea și un sfârșit, chiar dacă aceste fenomene nu sunt acum pe deplin înțelese în mod rațional.
La fel, în viață ne confruntăm cu ritmuri, perioade, etape, ascensiune și regres, vârfuri și abisuri, urcare și coborâre. Totul este să învățăm să navigăm atât atunci când pe aflăm pe val, cât și în etapa de retragere sau repaus. Înțelegerea acestei legi ne permite să ne creăm și să ne conducem viața armonios și satisfăcător, dincolo de etapele prin care trecem.
6. Legea Cauzei și Efectului
Orice cauză are efectul său. Orice efect are cauza sa. Totul se întâmplă conform legii. Hazardul este un nume dat unei legi necunoscute. Sunt numeroase planuri ale cauzalității, însă nimic nu scapă acestui principiu.
Există o cauză pentru orice efect și un efect pentru orice cauză. Nimic nu se întâmplă din nimic. Lucrurile nu se petrec accidental, din întâmplare sau haotic, chiar dacă uneori pare că așa se produc. Accident sau întâmplare spunem experiențelor cărora nu le putem găsi rațional o cauză sau al căror motiv ne rămâne ascuns.
La fel, în viață orice acțiune duce la un rezultat, orice alegere are consecințe, orice gând creează o vibrație care la rândul ei atrage alte vibrații asemănătoare. La rândul lor, toate aceste au o cauză. Cercul se închide.
Hermeticii își învățau discipolii că ridicându-se pe un plan superior de înțelegere și gândire, ei puteau deveni cauza în loc de a fi efect.
Mulțimile se lasă conduse, acceptă efectele pe care le produc cei care le conduc. Prin urmare, viața majorității oamenilor este orchestrată de cei mai puternici. Cu toții suntem interconectați și ne influențăm, însă preluând responsabilitatea, fiecare poate deveni stăpânul și creatorul propriei vieți.
7. Principiul Genului
Există un gen în toate lucrurile. Totul are principiile sale. Masculin și feminin. Genul se manifestă pe toate planurile.
Principiile masculin și feminin, yin-yang sunt constant în acțiune și se manifestă în toate planurile – material, mental, spiritual. Orice element masculin are principiul său feminin. Orice element feminin are principiul său masculin. Negarea unuia dintre ele nu produce decât dizarmonie, rezistență, blocaje și suferință.
Înțelegerea acestei legi ne ajută să păstrăm echilibrul în tot ceea ce creăm – pe plan mental, spiritual și material, și să ne reconectăm cu aspectele din noi pe care le-am ignorat sau cu care ne-am aflat în conflict dintr-un motiv sau altul. Doar simțindu-ne întregi și compleți (ceea ce suntem deja, trebuie doar să ne dăm voie să experimentăm la cel mai profund nivel) putem duce o viață împlinitoare, bogată și constructivă, atât pentru noi înșine, cât și pentru cei din jur.

Cele 12 Legi Universale
1. Marea Lege
a. „Ce semeni, aia culegi!”. Aceasta este deasemenea cunoscută și ca „ Legea Cauză – Efect”
b. Orice oferi Universului, se va întoarce înapoi la tine;
c. Dacă ceea ce dorim este Fericire, Pace, Iubire, Prietenie, atunci vom avea parte de Fericire, Pace, Iubire și Prieteni Adevărați.
2. Legea Creației
a. Viața nu se ÎNTÂMPLĂ, ci are nevoie de participarea noastră;
b. Suntem una cu Universul, atât pe interior cât și pe exterior;
c. Tot ce ne înconjoară ne oferă indicii asupra stării noastre de spirit;
d. Fii tu însuți și înconjoară-te cu ce vrei să ai prezent în viața ta.
3. Legea Oglindirii
a. Ceea ce refuzi să accepți, va continua pentru tine;
b. Dacă tot ceea ce vedem este un inamic, sau pe cineva cu o trăsătură de caracter pe care o considerăm negativă, atunci nu suntem prezenți într-o stare Înaltă de existență.
4. Legea Creșterii
a. "Ești prezent în orice loc în care mergi ”.
b. Pentru a CREȘTE în spirit, noi înșine trebuie să ne schimbăm – și nu oamenii, locurile sau lucrurile din jurul nostru;
c. Singurul bun PERMANENT din viața noastră suntem noi înșine, iar acesta este singurul factor asupra căruia avem control;
d. Atunci când schimbăm ce și cine suntem din Inimă, viața noastră se va schimba în consecință.
5. Legea Responsabilității
a. Oricând este ceva în neregulă în viața mea, este ceva în neregulă cu mine;
b. Oglindim tot ceea ce ne înconjoară – iar ce ne înconjoară ne oglindește pe noi; acesta este Adevărul Universal.
c. Trebuie să ne luăm responsabilitatea propriei vieți.
6. Legea Conexiunii
a. Chiar dacă facem ceva aparent lipsit de consecință, este foarte important să îl ducem la capăt, deoarece totul este conectat în Univers;
b. Fiecare pas conduce la următorul;
c. Cineva trebuie să facă treaba de început, pentru a termina o misiune;
d. Primul pas are aceeași importanță ca și ultimul, deoarece este nevoie de ambii pentru a finaliza o treabă.
7. Legea Concentrării
a. Nu te poți gândi la doua lucruri în același timp;
b. Dacă ne concentrăm pe Valorile Spirituale, este imposibil să avem gânduri despre Lăcomie sau Nervozitate.
8. Legea Ospitalității
a. Dacă tu consideri ceva a fi adevărat, atunci cineva din viața ta va fi chemat pentru a demonstra acel adevăr;
b. Aici punem în practică tot ceea ce PRETINDEM că am învățat în PRACTICĂ.
9. Legea Timpului și Locului Prezent
a. Dacă privim înapoi să vedem ce a fost, ne privăm de beneficiul de a fi AICI ȘI ACUM;
b. Gânduri vechi, tipare vechi de comportament, vise vechi, toate ne împiedică din a avea altele noi.
10. Legea Schimbării
a. Istoria se repetă până învățăm lecția de care avem nevoie pentru a ne schimba Calea.
11. Legea Răbdării și Răsplatei
a. Orice răsplată are nevoie de o munca depusă inițial;
b. Recompensele de o importanță mai mare, vin dacă ești rabdător și persistent în munca ta;
c. Adevărata bucurie vine atunci când faci ceea ce ar trebui să faci, ca apoi sa aștepți răsplata să vina la timpul potrivit.
12. Legea Semnificației și a Inspirației
a. Primești înapoi doar ce ai investit
b. Adevărata valoare a unui lucru este un rezultatul direct al energiei depuse
c. Orice contribuție personală este, deasemenea, o contribuție pentru Întreg
d. Cei care contribuie cu dragoste, aduc viață și inspirație Întregului. ”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor