joi, 14 septembrie 2023

CUM FUNCȚIONEAZĂ MINTEA.

 


1- Gândește pozitiv și binele se va intampla. Gândește rău și răul va urma. Toată ziua, ești ceea ce gandesti.
2- Mintea subconștientă, nu se ceartă cu tine. Accepta si ai mintea conștientă.
3- Ai posibilitatea de a alege, sănătate și fericirea. Poți alege să fii prietenoasa sau drăguța, utila, fericita, cordiala, amabila și toată lumea va răspunde în consecință. Acesta, este cel mai bun mod de a dezvolta o personalitate minunată.
4- Mintea conștientă, este „gardian”. Funcția sa principală, este de a proteja subconștientul de impresiile false. Decide să crezi, că ceva bun se poate întâmpla și se întâmplă acum. Cea mai mare putere a ta, este abilitatea de a alege, fericirea și prosperitatea.
5- Sugestiile și declarațiile altor persoane, nu au puterea de a te răni. Singura putere este în modul tău de a gândi. Poți decide să respingi gândurile și declarațiile altora și să afirmi binele. Ai puterea de a decide, cum vei reacționa, cum vei gandi.
6- Ai grijă ce spui. Va trebui să răspunzi, pentru fiecare cuvânt inactiv. Nu spune niciodată „Voi eșua, o să-mi pierd locul de muncă, nu pot plăti chiria”. Subconștientul, nu înțelege o glumă. Face ca toate aceste lucruri să se întâmple.
7- Mintea ta, nu este rea. Nicio forță a naturii nu este rea. Totul depinde de cum folosești puterile naturii. Folosește-ți mintea pentru a binecuvânta, vindeca și inspira pe toți oamenii, pretutindeni unde mergi.
8- Nu spune niciodată „nu pot”. Stăpânește-ti frica, înlocuind-o cu următoarea afirmație: „Pot face orice, datorită puterii minții mele subconștiente”.
9- Începe să gândesti, din adevărurile și principiile eterne ale vieții, nu din punctul de vedere al fricii, ignoranței și superstiției. Nu-i lăsa pe alții, să gândească pentru tine. Alege-ți gândurile și ia-ți propriile decizii.
10- Ești comandantul sufletului tău și stăpânul destinului tău. Aminteste-ți, ai capacitatea de a alege. Alege viața! Alege sanatatea! Alege fericirea!
11. Indiferent, de ceea ce mintea ta conștientă presupune și crede că este adevărat, subconștientul acceptă și încearcă să realizeze. Crede în noroc, în îndrumarea divină, în acțiunea corectă și în toate binecuvântările vieții.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor