marți, 24 octombrie 2023

CRITICA TA ESTE PREZENTA DIAVOLULUI -- Cine sunt eu să judec?

 


Critica distruge, încurajarea îţi dă aripi. Fii atent cum îţi vorbeşti în dialogul tău interior şi respectă-i pe cei din jurul tău atunci când le vorbeşti - abţine-te să-i critici pe alţii doar pentru că nu trăiesc aşa cum îţi doreşti tu sau ca să îţi demonstrezi "superioritatea".
Dacă îi critici pe alţii, în loc să comentezi imparţial comportamentul lor, asta arată că defectele lor lucrează şi în tine. Mai mult, criticându-i pe alţii, sporeşti în tine acele defecte. Ce condamni la alţii va trebui să trăieşti tu însuţi într-o zi. Asta e legea karmică. În acest fel, oamenii învaţă să fie înţelegători cu semenii lor.
 Păstrați inima în tăcere, stați ca broasca țestoasă, mergeți vioi ca porumbelul și dormiți precum câinele de pază.M-am pierdut printre oameni prefacuti care mi-au otravit sufletul.Criticand si barfind enervezi universul ,Iubim viata, nu pentru ca suntem obisnuiti sa traim, ci pentru ca suntem obisnuiti sa iubim.Dupa maximum de extreme, apare nebunia sau fericirea.Cand uiti adevarul gaseste o cale originala sa iti aduca aminte ca exista.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor