miercuri, 25 octombrie 2023

Gânduri

 

1. Toate neputințele și poticnelile tale, toate aceste lecții pe care le înveți din propriile greșeli, vor deveni, cu siguranță, într-o bună zi, puterea, trezvia și binecuvântările tale.
2. Nu mai aștepta onestitate de la oamenii care nu pot fi sinceri nici cu ei înșiși.
3. Nu vei arăta niciodată mai bine încercând să umilești pe celălalt.
4. Păstrează-ți explicațiile doar pentru cei care sunt în stare să te asculte. Sunt oameni care nu-ți înțeleg niciun cuvânt, dar sunt și oameni care nu au nevoie de niciun cuvânt pentru a te înțelege.
5. Știi că ai dobândit o liniște interioară atunci când nu mai e nevoie să întrebi: „De ce nu m-ai sunat?” sau: „De ce nu mi-ai răspuns la mesaj?” Tu doar realizezi schimbarea și o accepți. Fără drame, fără risipiri inutile. Zâmbește și mergi mai departe.
6. Câteodată este nevoie să-ți scuturi cu vigurozitate propria ființă pentru a fi în capabil să decizi ce bucăți din tine merită păstrate și ce trebuie lăsat în urmă.
7. Viața nu e obositoare. Însă, a voi ca viața ta să fie într-un anume fel, dar să nu ai deloc încredere că vei reuși – asta e obositor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor