vineri, 27 octombrie 2023

Fiţi fericiţi:


 

Fiţi fericiţi: suntem cu toţii foarte bogaţi din moment ce aveţi cu toţii slăbiciuni! Da, suna ciudat, dur, dar asa este. Este absolut necesar să ştim să folosim aceste slabiciuni şi să le punem la lucru. Hai sa va explic cum vad, de exemplu, calul era salbatic, porcul, albina a fost domesticita pentru producerea mierii, si omul a reusit sa le domesticeasca si sa le tina pe langa casa lui, sa le foloseasca in avantajul lui. Acest lucru s-a datorat faptului ca omul a stiut sa cultive in el anumite calitati. Cu siguranta am putea imblanzi si alte animale, numai ca trebuie sa ne dezvoltam si alte calitati. Alt exemplu, forţe ale naturii ca fulgerul, electricitatea, focul, torentele... Acum că ştim cum să le stăpânim şi să le folosim, ne îmbogăţim si ne dezvoltam. Şi cu toate acestea, la început ele au fost toate forţe ostile. Oamenilor li se pare foarte normal să se folosească de forţele naturii, dar dacă le spui să utilizeze vântul, furtunile, cascadele, fulgerele din interiorul lor, se miră. Şi, cu toate acestea, nimic nu este mai normal atunci când vom cunoşte si vom stapani regulile alchimiei spirituale, vom şti cum să transformam şi să utilizam chiar şi otrăvurile care sunt în noi. Pentru aceasta trebuie sa ne dezvoltam alte abilitati. Da, pentru că ura, furia, gelozia şi altele... sunt otrăvuri. Toate trebuie luate intr-o anumita ordine, gradat,cu intelepciune si cunoastere astfel incat sa nu intram in lupta cu ele, ca s-ar putea sa iasa invingatoare.
Cel mai benefic este sa lucram cu fortele, energiile superioare, prin rugaciuni, armonie, sa facem ritualuri, sa ne lasam ghidati/indrumati de oamenii luminosi , cu o vibratie superioara, intelepti si invatati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor