joi, 29 februarie 2024


 "Cei patru pași de bază pentru a crea realitatea.


NIVELUL 1: GÂNDIREA

„Ceea ce crezi, atragi”.


Gândirea este primul nivel prin care se exercită puterea de atracție. Această putere provine din câmpul electric al creierului. Un gând prelungit pentru o anumită perioadă de timp tinde să devină realitate, de exemplu, oamenii care în mod normal se gândesc la posibilități negative atrag situații ca aceasta în viața lor. Acest lucru se aplică și polului pozitiv. Pe de altă parte, câmpul magnetic al inimii este mult mai mare decât câmpul electric al creierului, astfel încât realitatea din inimă este de obicei cea care se manifestă fizic, deci ar fi o idee bună să începeți să acordați mai multă atenție și să ne gândim mai mult cu acest organ (dincolo de a ne îndrăgosti, care este identic cu beția). A atrage ceva de la nivelul gândirii folosind imaginația sau vizualizarea necesită practică constantă.


NIVELUL 2: DECRETUL

„Ceea ce vorbești, atragi”.


Decretul are o putere mult mai mare asupra gândirii. Câmpul electric al creierului atinge doar câțiva centimetri în jurul craniului, astfel încât numai neuronii și alte celule sunt influențate de energia sa. În schimb, CUVÂNTUL, energia sonoră emisă este auzită de toate celulele corpului, ceea ce face ca un procent mult mai mare să funcționeze în favoarea noastră. Deci, dacă vizualizezi abundența pentru viața ta, dar vorbești întotdeauna de criză, lipsă, lipsă, realitatea este că vei atrage în viața ta ceea ce vorbești, chiar dacă este o plângere. A vorbi despre situații negative ne face să fim predispuși la apariția unor astfel de situații, deoarece acestea creează acea frecvență și, mai târziu, se adaptează la ea. Acesta este motivul pentru care în cărțile sacre vorbirea este considerată o sabie cu două tăișuri, care poate duce la victorie sau înfrângere, de aceea puterea fiecărui cuvânt pe care îl  emitem trebuie folosită corect.


NIVELUL 3: EMOȚIA

„Ce simți, atragi”


De fiecare dată când experimentăm o emoție, trimitem un semnal magnetic către Univers. De exemplu, atunci când simți Iubirea, Universul primește un fulger care revine la expeditor. Pe de altă parte, persoanele care tind să se simtă triste atrag situații care își reafirmă tristețea. Emoția este mult mai puternică decât gândul și decretul, deoarece este contagioasă, de exemplu, când auzim râsul unui copil, toți cei prezenți râdem, deoarece energia lor emoțională umple mediul și acest lucru  face să crească și mai mult puterea ta personală (energia vitală). Emoția, adăugată decretului sau gândului, are o eficiență mai mare pentru a crea realitatea într-un timp mai redus.


NIVELUL 4: VIBRAȚIA

„Ceea ce vibrezi, atragi”


De multe ori credem că emoția și vibrația sunt aceleași, dar nu este. Emoția se naște în inimă; vibrația radiază din plexul solar (groapa stomacului sau a treia chakră: cea a voinței). Când aceeași emoție, de exemplu a Iubirii, a fost experimentată pentru o anumită perioadă de timp, ea devine o vibrație ritmică și trece la următorul nivel de atracție, adică atunci când vibrația este simțită în plexul solar, cunoscut colocvial ca „ fluturi în stomac ”, care se simte nu numai prin îndrăgostire, ci și prin experiențe mistice sau inefabile. Când ajungem la acest punct de vibrație, atragem mai multe lucruri de aceeași frecvență în viața noastră.


Vibrând în Iubire, atragem mai multă Iubire, manifestând relații mai bune, abundență și sănătate. Cu toate acestea, este posibil să vibrați mult mai multe emoții în plexul solar și, dacă observați, majoritatea oamenilor vibrează în ură, invidie, resentimente și trimit blesteme fără a fi conștienți de faptul că tot ceea ce își doresc pentru alții, revine la el. 


Ce atragi în viața ta cu vibrația ta? Și ce vrei cu adevărat să atragi?"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor