sâmbătă, 25 mai 2024

Sare grunjoasă!

 Unii oameni înțeleg că Sarea Grunjoasa este doar misticism, dar nu este, fiți atenți:
Din punct de vedere științific, frecvența de vibrație a lui Sarea Grunjoasa este de ordinul a 728 THz (Tera-herți) și lungimea sa de undă este de exact 415 nm (nanometri).
Acestea sunt aceleași caracteristici ale culorii violet care are o frecvență între 668 și 789 Thz cu o lungime de undă între 380 și 450 nm.
Prin urmare, Sarea Grunjoasa are aceleași efecte ca unda de culoare violet și este capabil să neutralizeze câmpurile electromagnetice negative.
Sarea grunjoasă este considerată un purificator puternic de aer.
Multe popoare antice foloseau sarea pentru a lupta împotriva deochiului și a părăsi casa de energiile negative. Și asta rămâne până astăzi.
Energiile dense sunt de obicei concentrate în colțurile casei, așa că punerea unui pahar de apă cu sare grunjoasă sau sare de masă echilibrează aceste forțe și face casa mai ușoară.
Pentru o camera medie in care nu circula multa lume este suficient un pahar de apa cu sare in doua colturi.
În două-trei zile, puteți vedea deja diferența. Când se formează bule, este timpul să reînnoiți saramura.
Soluția de apă și sare este, de asemenea, capabilă să atragă ioni pozitivi, adică particule de energie electrică din atmosferă și să reechilibreze energia mediului.
Mai ales în interior, pe întuneric sau chiar înainte de o furtună, acești ioni au un efect de intensificare și pot provoca tensiune și iritații.
Practica simpla a purificarii cu apa si sare trebuie facuta la cea mai mica senzatie ca mediul este incarcat, in dormitor, pentru ca somnul sa nu fie deranjat.
Un praf de sare pe umeri alungă invidia. Pentru a alunga deochiul sau pentru a evita vizitatorii nedoriți, o linie de sare este plasată în prag sau un pahar cu saramură în partea stângă a intrării.
Amestecarea sării cu apă sau alcool absoarbe tot ce este rău în aer, ajută la purificare și împiedică invidia, deochiul și alte sentimente inferioare să intre în casă.
După o petrecere, spălați toate paharele și vasele cu sare gemă pentru a neutraliza energia invitaților, purificând vasele pentru uzul zilnic.
O altă tradiție, când cineva se mută, primele lucruri care intră în casă sunt: ​​un pahar cu apă și altul cu sare.
Sarea de mare uscată este folosită, într-o farfurie albă, pusă în spatele ușii pentru a trage energie negativă de la cei care intră.
Este ieftin, ușor de găsit, te poate ajuta în momente de dificultate și epuizare energetică!
Nu este misticism.
Este Știința.
Este Cunoaștere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor