luni, 10 iunie 2024



Parintele Argatu ne invata:


„Daca ai de primit o suma de bani de la vrajitor o pui separat, nu ii amesteci cu ceilalti bani, pana nu ii dezlegi.


– Ii speli cu apa si detergent ii clatesti cu apa, apoi ii treci prin Agheasma pe care o ai intr-un castron. Dupa folosire, Agheasma aceasta o dai la plante in gradina, nu la canal. Banii ii aliniezi frumos intinsi, ca sa se usuce. Sa stii ca daca mergi la robinet cu mainile doar umede de Agheasma, toata apa care trece peste mainile tale si merge la canal, se transforma in Agheasma si e pacat de spurcare a Duhului Sfant. Deci curatire (spalare), sfintire (cu Agheasma) + dezlegare (prin rugaciuni si post negru vinerea pana la ora 24)


 Daca ai relatii, de dat, de cumparat, de vandut si trebuie sa dai o suma de bani vrajitorului, mai intai ii stregi cu Agheasma, astfel nu va putea sa lege vraji pe ei.Daca simti ca in timp ce numeri banii vrajitorul iti meneste vraji cu privirea si cu gandul fara sa se atinga de banii tai se dezleaga astfel:


– post negru vineri pana la ora 24 + rugaciuni + rugaciunea de dezlegare urmatoare: Dezleaga Doamne tot ce a legat acesta asupra banilor mei.


 Uneori iti cere pentru o ora sau pentru cateva minute o suma neinsemnata, ca sa iti lege vraji pe bani. Ti-i da inapoi, iar tu ii pui langa ceilalti bani ai tai si incepi sa ai pagube si uiti tot timpul sa iei restul si termini salariul in cateva zile. Vrajitorul te lucreaza asa si la salariul urmator si tot asa”.


 Preot Alexandru Argatu – „Va sfatuieste Arhimandritul Ilarion Argatu despre vraji si  farmece si lupta impotriva lor” – cu binecuvantarea I.P.S Pimen Arhiepiscop al Sucevei si Radautilor.


Sa va fie de folos! <3 <3 <3

Dezleagă, Doamne, toate vrăjile, farmecele şi blestemele cu care m-au legat vrăjmaşii mei ştiuţi şi neştiuţi, dezleagă-le şi întru nimica să se prefacă. Cearta, duhurile necurate, pe pustiu să se ducă, unde om nu locuieşte, şi apoi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine robul tău (numele) apăra-mă!

Dezleagă, Doamne, toate vrăjile cu care m-a legat vrăjmaşul meu(numele), dezleagă-le! Dezleagă şi intru nimic să se prefacă, alungă duhurile necurate, pe pustiu să se ducă şi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tău (numele) iartă-mă!Dezleagă, Doamne, darul de bani, de casă, de îmbrăcăminte, de încălţăminte, darul de Cununie, priceperi ca: priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de munci cu pricepere şi spor, etc (tot ce crezi că ţi-a fost legat). Amin! Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gabriel, duceţi nevrednica mea rugăciune şi nevrednicul meu post la bunul Dumnezeu, pentru iertarea păcatelor mele, ale părinţilor mei, ale bunicilor mei, ale celor adormiţi din neamurile noastre, ale moşilor şi strămoşilor până la al nouălea neam şi-mi dăruiţi mie împlinirea dorinței mele (spui dorinţa)".

Cum ții corect Postul Negru

Iată regulile esențiale ale părintelui Argatu pentru a ține corect Postul Negru:

1. Nu ai voie să mânânci și să bei nimic: În ziua de post, evită complet consumul de alimente și lichide.

2. Certurile sunt interzise: În aceste zile, este esențial să te abții nu doar de la mâncare, ci și de la orice păcat și răutate. Evită certurile și încercările de a răni pe cineva.

3. Controlează-ți orgoliul: Înfrână-ți orgoliile și învață să îți stăpânești firea. Iartă și rabdă orice, fără să te lași condus de mânie sau egoism.

4. Roagă-te: Nu dormi în ziua postului, ci dedică timp pentru rugăciune și meditație.

5. Evită vizitelei: Nu vizita pe nimeni în ziua când postești și nu expune faptul că ții post, pentru a nu fi ispitit să consumi alimente nepermise.

6. Practică milostenia: Împarte hrana pe care ar fi trebuit să o consumi cu cei săraci și în nevoie. Postul trebuie să fie însoțit de acte de caritate și milostenie.

7. În caz de slăbiciune, recurge la ajutorul divin. Dacă simți că nu mai poți duce postul, poți lua o bucățică de anaforă și câteva înghițituri de aghiasmă.8. Dacă întrerupi postul, limitează consumul: Dacă nu poți duce postul întreaga zi, consumă o singură masă și aceea de post.

9. Respectă orele speciale de post: Dacă ții post pentru protecție împotriva vrăjilor, ține cont de orele specifice pentru a nu fi expus la atacurile dușmanilor spirituali.

10. Postul-ajunare începe și se încheie la ore simbolice: Respectă orele de început și sfârșit ale postului, care marchează momentele cruciale din pătimirea lui Iisus Hristos.

Respectând aceste reguli ale părintelui Argatu, creștinii pot trăi cu mai multă profunzime și autenticitate această perioadă specială a Postului Negru, găsindu-și astfel echilibrul spiritual și sprijinul necesar pentru a face față tuturor încercărilor vieții.

Rugăciune de dezlegare de blestem:

„Îndură-te, Doamne, Bunule și Iubitorule de oameni, Care pentru îndurările Tale ai trimis pe Unul-Născul Fiul Tău în lume, ca să rupă zapisul greșelilor cel asupra noastră și să dezlege legăturile celor legați de păcate și să propovăduiască celor robiți iertare, Tu, Stăpâne, și pe robul Tău (numele) liberează-l cu bunătatea Ta, de legătura ce este pusă asupra lui, și-i dăruiește lui să se apropie fără de păcat, în toată vremea și în tot locul, cu îndrăznire către slava Ta, și cu cuget curat să ceară de la Tine mila cea bogată.

Că milostiv și iubitor de oameni Dumnezeu ești, și Ție slavă înălțăm, Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin!”

Există divergențe de opinie cu privire la credința în blesteme și puterea lor. Totuși, este notoriu că referințe la blesteme se găsesc în Biblie, primul dintre ele fiind cel dat de Dumnezeu lui Adam și Eva, în urma neascultării lor în grădina Edenului.

Pentru cei care cred în blesteme sau au experimentat influența lor negativă, rugăciunea părintelui Ilarion Argatu pentru dezlegare este o opțiune. Cu toate acestea, aceasta necesită pregătiri specifice pentru a fi eficace.

Este necesar să ții post timp de 9 zile, în special lunea, miercurea și vinerea, până la miezul nopții. Dacă nu poți susține postul până la această oră, mănâncă o singură dată între orele 18:00 sau 21:00, limitându-te la alimente de post.

În fiecare zi a celor 9 zile, efectuează 40 de metanii și recită rugăciunea Tatăl Nostru de mai multe ori.

Între orele 22:00 și 24:00, aranjează 9 lumânări sub forma unei cruci și aprinde-le. Plasează-le pe o tavă sau o placă de faianță, asigurându-te că ard complet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor