luni, 21 februarie 2022

Despre bunăstarea inimii


Despre bunăstarea inimii
A avea bunăstare nu este despre a avea bani și bogăție. Este despre a avea... bună intenție! Instaurarea acesteia în inimă duce, ca o consecință firească, la bogăție interioară și, implicit, la atragerea bunăstării materiale. Așadar, bogăția interioară nu este despre a avea, ci despre un anumit fel de a fi. Totodată, bunăstarea materială nu este despre a acumula, ci despre modul în care te mulțumești cu ce dobândești.
Este înțelept să consideri că, atunci când acumulezi virtuți, merite și binecuvântări, construiești și întreții fundația pentru adevărata bunăstare. Când intenția este direcționată doar spre a acumula bani, aceștia nu vor veni. Însă atunci când, în inima ta, buna intenție se extinde continuu către tot ce ne înconjoară, acționând în beneficiul celorlalți, rezultatul se va manifesta și asupra ta. Atunci banii te vor urma pentru că ei sunt o formă de energie. Iar aspectul acestei energii este decis de tine, deoarece, după principiul qi-ul urmează intenția, energia bună a banilor va fi atrasă de buna intenție din inima ta.
De aici, înțelegem cât de important este să ai o gândire pozitivă. Pentru aceasta este foarte important să ai grijă de gândul prezent, să-i observi calitatea și să-l schimbi atunci când îți afectează starea inimii. Să ai grijă de gândul prezent înseamnă să-l plantezi în buna intenție care locuiește permanent în inima ta.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor