joi, 6 iulie 2023

SUFLETELE BĂTRÂNE...


Sufletele bătrâne nu vor să aibă o relație doar pentru a avea un partener, au nevoie de o dragoste pentru a crește împreună.
Sunt suflete care au trăit multe experiențe anterioare și de aceea vor să folosească această întrupare pe Pământ pentru a evolua, nu le place să piardă timpul.
AU UN SCOP DE VIAȚĂ MAI MARE
Sufletele bătrâne vin în această lume cu un scop, o misiune și de multe ori cred că o iubire lipsită de profunzime i-ar putea distrage de la îndeplinirea acestei sarcini.
Înainte de a căuta dragostea în cuplu, ei își acordă prioritate evoluției personale și înțelegerii misiunii lor de viață.
Deoarece o iubire necesită multă atenție și dăruire, ei ajung să lase puțin deoparte relațiile de dragoste mai banale.
Cu excepția cazului în care este tovarășul ideal pe drum, complementar și legat de scopul de manifestat.
În acest caz, întâlnirea are loc prin alchimie divină.
NU LE PLAC ÎNTÂLNIRILE MODERNE
Sufletele vechi nu se adaptează bine la întâlnirile convenționale.
Pentru ei, toate acestea sunt foarte superficiale.
Le plac întâlnirile adevărate, oamenii care se cunosc profund, se arată, se conectează cu sufletul lor și au energii similare.
Ei privesc sexul ca pe un act sacru.
Din păcate, aceste tipuri de întâlniri sunt rare în zilele noastre.
Oamenii vorbesc adesea prin aplicații matrimoniale, platforme de întâlniri, iar acest lucru nu face pe plac sufletelor bătrâne și crește dificultatea de a găsi dragoste, chiar dacă știu că ceea ce trebuie să fie, va fi.
NU LE PLACE „JOACA” SUPERFICIALĂ
Vechea poveste a ego-ului: „Voi aștepta să mă suni. Nu voi suna” sau „Mă voi preface că nu mă interesează” ori "Nu îți răspund la mesaje", "De ce oferi inimioare și aprecieri altora pe rețele de socializare", "Te văd online, dar nu îmi răspunzi", este ceva ce sufletelor bătrâne chiar nu le place.
Nu suportă prefăcătoria, persoane care vor să fie mereu în centrul atenției care numai ele au dreptate, sunt foarte sensibili și adevărați, nu le place impostura, sunt fermecători cu dorința de a face plăcere, de a dărui bucurie, sunt transparenți, direcți, sinceri, cu sufletul gol și asta sperie o mulțime de oameni.
SUNT EXIGENTE
Sufletele bătrâne nu se întâlnesc cu oricine, doar pentru a avea companie sau pentru a umple golurile.
Dacă cred că persoana nu merită, nici măcar nu se deranjează.
Mulți oameni ajung să spună că sunt „prea pretențioși”, dar adevărul este că sufletele bătrâne vor ca cineva să-și împărtășească viața.
Fiind predate și în echilibru pentru dragostea de sine, așteaptă sinergia aceleiași predări.
Ei decid să parieze pe cineva foarte special pe care să-l aibă alături, altfel preferă să fie singuri.
AU MULTE RĂNI EMOȚIONALE VECHI
Sufletele bătrâne au răni emoționale din această existență și din alte vieți. În mod normal, aceste suflete sunt întărite odată cu experiența, dar nu găsesc o viață ușoară în această întrupare, au multe provocări de depășit, unele foarte dureroase.
De aceea sunt foarte atenți, răbdători, deoarece nu vor să sufere din nou și au curajul de a se implica total într-o relație atunci când simt că se merită.
Și onorează însoțirea reciprocă a cine știe prin ce trece fiecare și ce înseamnă.
Pentru a avea o relație cu cineva, trebuie să simtă că persoana este suficient de matură pentru a-și înțelege calea și evoluția.
VOR UN PARTENER ANGAJAT
Sufletele bătrâne au nevoie de un partener care vrea să fie lângă ei, care să le respecte și să le înțeleagă.
Nu pot fi alături de oameni lipsiți de respect, vulgari, geloși, egoiști, impulsivi, agresivi, care înșală, mint, jignesc, bârfesc, posedă, împovărează sau limitează.
Ei înțeleg relația doar din libertate, ȘI IUBIRE.
Ei știu că o relație poate merge înainte doar dacă există o comunicare adevărată din inimă, o înțelegere pură între ei, dăruire și onestitate.
Dacă partenerul său nu însoțește în ritmul sau rezonează cu propria sa frecvență vibrațională după ce încearcă să servească drept stimul pentru creșterea celuilalt, ei detectează când este momentul uzurii infructuoase și decid să-și ia zborul singur eliberând și onorând legătura a tot ceea ce este împărtășit respectând momentul evolutiv personal."
Sursa: Gabriella Cruz & Elena Elenica
Descoperă dacă ești un suflet bătrân, un înger încarnat, extraterestru sau un al fel de ființă specială, în romanul inițiatic "Blestemul Tăcerii vol 1 Inițierea", 👇


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Introdu adresa de email pentru a te abona la blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cel mai citit articol Formarea corpului haric https://viataeundans.blogspot.com/2023/06/formarea-cor